Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

masa said:

Bazen yanılıyormuş ama genelde doğru diyorlar. Hatta makroya bırakabildikleri birşeyden daha bahsettiler.

Var bu mevzu, denedim hatta sdf gördukten sonra dedimki hakkaten boku cikmis oyunun.

Pokestoplari falan farmliyo kendiliginden, cikan pokemonlari yakaliyo. Belli bi cp'nin altindakileri direk transfer ediyo, yuruyo saga sola, pokestopa falan. Hatta CP'si %70 veya %80 altindakileri de otomatik transfer ediyo vs. Github da var, hayvan gibi her saat update ediyolar hatta.

Haritadan da takip edilebiliyo.

gg ya pokemon go patlar. pokevision + fake gps zaten yeterince kötüydü, gg wp.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende kurdum. Kendi kendine pokemon topluyo . Bu mesela sıkıcı , bu harbiden abartı olmuş. Lan oyunu ben oynamıyorum ki?

Hadi ben 4 km ötemde tek pokestop diye bıdı bıdı ediyorum , yakınlarımda olsa çıkar dolanırım diyorum vs. Evde açıyorum wasd ile oynuyorum saatlerce. Bu baya bildiğin bot ya , bildiğin sen oynamıyosun , lan oyunu oynamayacaksam niye level kasıyorum? Amacı ne yani 50 olsan nolur 100 olsan nolur , amaç oynamak değil mi? Burda söyleniyoruz , telefonla dolanıp oynamak mı yoksa evde oturup oynamak mı diye ama sonuçta iki tarafta oyunu oynuyor bi yerde , bu baya mantıksal olarak saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

razzRaziel said:

razzRaziel said:

tamam gençler şuradan pokemon'un değerine bakabilirsiniz

https://thesilphroad.com/research

iv rated sekmesi

pokemonun üzerindeki barı ayarlıyosunuz, cp'sini hp'sini giriyosunuz ne kadar rare olduğunu gösteriyor. common ise zaten profesore gonder gitsin diyor.

evet elimdekilerin hepsini kontrol ettim bi kaç tane almost perfect var direkt onlara gidicem. iyi oldu bu şekilde. cp'si düşük ama barı da düşük olanları hiç kestiremiyodum atıyodum ama rare çıkabiliyor aralarından.

Abi peki bir pokemon rare onu evolve ettiğimizde randommu atıyor yeni pokemonu yoksa odamı aynı rarelikte oluyor önemli olan bu.

yok hep aynı kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bende kurdum. Kendi kendine pokemon topluyo . Bu mesela sıkıcı , bu harbiden abartı olmuş. Lan oyunu ben oynamıyorum ki?

Hadi ben 4 km ötemde tek pokestop diye bıdı bıdı ediyorum , yakınlarımda olsa çıkar dolanırım diyorum vs. Evde açıyorum wasd ile oynuyorum saatlerce. Bu baya bildiğin bot ya , bildiğin sen oynamıyosun , lan oyunu oynamayacaksam niye level kasıyorum? Amacı ne yani 50 olsan nolur 100 olsan nolur , amaç oynamak değil mi? Burda söyleniyoruz , telefonla dolanıp oynamak mı yoksa evde oturup oynamak mı diye ama sonuçta iki tarafta oyunu oynuyor bi yerde , bu baya mantıksal olarak saçma.

akp çalıyo ama çalışıyo ya

SİZİNKİLER DE ÇALMADI MI ZAMANINDA?
Sosyal ağlarda paylaş

bugun abbasağa patlaktı ya.

dün efsane şeyler cıkarken bugün 2-3 güzel pokemon dışında paso zubat çıktı sdafas

kalkıp iskeleye indim, kadıköy-üsküdar iskeleleri arasındaki 100 metrelik yerde dolandım baya su topu yakaladım.

70-80 tane yakalayıp döndüm.

daha hiç gym saldırmadım, yarın da böyle 2-3 saat takılıp sonra lucky egg ile full evolve bascam
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi gym mantığını anlatabilir misiniz

sahilde var gym ben sarı takımdayım. gym kırmızı idi, bir kaç tanesini tokatladım you win yazdı sonra oyuna devam ettim

gym de pokemon bırakmıyo muyduk

kazandıkca gym in prestiji azalıyor. bitince gym boşalıyor sen geçiyorsun yerine. prestij azaldıkca gymdeki pokemon sayısıda düşüyor yani teker teker indiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

gym alıyosun istediğin sayıda (10dan fazlasının ekstra ödülü yok)
shop sayfasını açıyosun sağ üstte yuvarlak var ona basıyosun alıyosun ödülünü
10 coin + 500 dust gym başına (o an içinde pokemonun olan gymler)
21 saat cooldowna giriyo
bitince tekrardan gym ele geçirip ödülünü alabiliyosun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...