paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Korax said: masa said: Bazen yanılıyormuş ama genelde doğru diyorlar. Hatta makroya bırakabildikleri birşeyden daha bahsettiler. Var bu mevzu, denedim hatta sdf gördukten sonra dedimki hakkaten boku cikmis oyunun. Pokestoplari falan farmliyo kendiliginden, cikan pokemonlari yakaliyo. Belli bi cp'nin altindakileri direk transfer ediyo, yuruyo saga sola, pokestopa falan. Hatta CP'si %70 veya %80 altindakileri de otomatik transfer ediyo vs. Github da var, hayvan gibi her saat update ediyolar hatta. Haritadan da takip edilebiliyo. gg ya pokemon go patlar. pokevision + fake gps zaten yeterince kötüydü, gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Bende kurdum. Kendi kendine pokemon topluyo . Bu mesela sıkıcı , bu harbiden abartı olmuş. Lan oyunu ben oynamıyorum ki? Hadi ben 4 km ötemde tek pokestop diye bıdı bıdı ediyorum , yakınlarımda olsa çıkar dolanırım diyorum vs. Evde açıyorum wasd ile oynuyorum saatlerce. Bu baya bildiğin bot ya , bildiğin sen oynamıyosun , lan oyunu oynamayacaksam niye level kasıyorum? Amacı ne yani 50 olsan nolur 100 olsan nolur , amaç oynamak değil mi? Burda söyleniyoruz , telefonla dolanıp oynamak mı yoksa evde oturup oynamak mı diye ama sonuçta iki tarafta oyunu oynuyor bi yerde , bu baya mantıksal olarak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 sinera said: razzRaziel said: razzRaziel said: tamam gençler şuradan pokemon'un değerine bakabilirsiniz https://thesilphroad.com/research iv rated sekmesi pokemonun üzerindeki barı ayarlıyosunuz, cp'sini hp'sini giriyosunuz ne kadar rare olduğunu gösteriyor. common ise zaten profesore gonder gitsin diyor. evet elimdekilerin hepsini kontrol ettim bi kaç tane almost perfect var direkt onlara gidicem. iyi oldu bu şekilde. cp'si düşük ama barı da düşük olanları hiç kestiremiyodum atıyodum ama rare çıkabiliyor aralarından. Abi peki bir pokemon rare onu evolve ettiğimizde randommu atıyor yeni pokemonu yoksa odamı aynı rarelikte oluyor önemli olan bu. yok hep aynı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mithat said: Bende kurdum. Kendi kendine pokemon topluyo . Bu mesela sıkıcı , bu harbiden abartı olmuş. Lan oyunu ben oynamıyorum ki? Hadi ben 4 km ötemde tek pokestop diye bıdı bıdı ediyorum , yakınlarımda olsa çıkar dolanırım diyorum vs. Evde açıyorum wasd ile oynuyorum saatlerce. Bu baya bildiğin bot ya , bildiğin sen oynamıyosun , lan oyunu oynamayacaksam niye level kasıyorum? Amacı ne yani 50 olsan nolur 100 olsan nolur , amaç oynamak değil mi? Burda söyleniyoruz , telefonla dolanıp oynamak mı yoksa evde oturup oynamak mı diye ama sonuçta iki tarafta oyunu oynuyor bi yerde , bu baya mantıksal olarak saçma. akp çalıyo ama çalışıyo ya SİZİNKİLER DE ÇALMADI MI ZAMANINDA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 bugun abbasağa patlaktı ya. dün efsane şeyler cıkarken bugün 2-3 güzel pokemon dışında paso zubat çıktı sdafas kalkıp iskeleye indim, kadıköy-üsküdar iskeleleri arasındaki 100 metrelik yerde dolandım baya su topu yakaladım. 70-80 tane yakalayıp döndüm. daha hiç gym saldırmadım, yarın da böyle 2-3 saat takılıp sonra lucky egg ile full evolve bascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 @apple en az 60 tane evolve olmasına dikkat et atıyorum 12 tane pidgey transfer ederim 1 tane daha evolve gelir diye düşünme çok sıkışık oluyo evolve animasyonundan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 aynen önceden hazırlıcam bascaklarımı da. dust yetecek mi asıl sorun o. pardon ya evolve dust istemiyordu. sıkıntı yok. yolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 1500 lük dragonite kaçtı evlat acısı gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 abi gym mantığını anlatabilir misiniz sahilde var gym ben sarı takımdayım. gym kırmızı idi, bir kaç tanesini tokatladım you win yazdı sonra oyuna devam ettim gym de pokemon bırakmıyo muyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 vivavale said: abi gym mantığını anlatabilir misiniz sahilde var gym ben sarı takımdayım. gym kırmızı idi, bir kaç tanesini tokatladım you win yazdı sonra oyuna devam ettim gym de pokemon bırakmıyo muyduk kazandıkca gym in prestiji azalıyor. bitince gym boşalıyor sen geçiyorsun yerine. prestij azaldıkca gymdeki pokemon sayısıda düşüyor yani teker teker indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 gym lvlı var. her 1 lvl için o renktekiler 1 pokemon bırakıyor gym 5 lvl ise ele geçirmek için 5 pokemonu da yenmen gerek. yenince gym beyaz oluyor kendin pokemon bırakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ya hiç bir şekilde charmaelon charizard vs yok, charmander 3 kere yakaladım, napsak mardine uçak bileti alayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 8lvl bi gym almışım 1300'den başlıyodu cp'ler, sabah uyandıklarında sürpriz olacak 5 saat sürdü yalnız :/ 850, 750, 650xp diye geliyor işte her yenişinde. ama çok uzun sürüyor ya. bi de potion'ların %60'ı falan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 aynı takımaysak kavga etmeden mi pokemon bırakıyoruz yoksa sırayla dövüyor muyuz yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Biri gym lerin reward mantığnı anlatabilir mi detaylı olarak? Hala tam anlamadım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 gym alıyosun istediğin sayıda (10dan fazlasının ekstra ödülü yok) shop sayfasını açıyosun sağ üstte yuvarlak var ona basıyosun alıyosun ödülünü 10 coin + 500 dust gym başına (o an içinde pokemonun olan gymler) 21 saat cooldowna giriyo bitince tekrardan gym ele geçirip ödülünü alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 DeBuffAndHeal said: aynı takımaysak kavga etmeden mi pokemon bırakıyoruz yoksa sırayla dövüyor muyuz yine ? slot varsa direkt bırakıyosun. yoksa tek pokemonla girişip gym'e xp kastırıyosun, seviye atlarsa yeni bi slot açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bugün ilk defa venusaur gördüm. balmumcu'da ATV'nin önünde başladım yakalamaya, Beşiktaş meydanda 9. defa toptan kaçtıktan sonra alabildim sonunda sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Başlıycam ratatasına heryer ratata 620 ratata candy oldu edit: 530 da pidgey candy varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 e ne güzel bas işte lucky egg ve evolve şeysini 60 evolve 60k xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Son durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 eğer nox'suz filan oynuyosan helal valla pokedexte kaç pokemonun var ve kaç lvlsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Tabiki nox ile oynamis. Aksinin olabilitesi yok. Yada dayisi niantic's de calisiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 o zaman geri alıyorum cehenneme git adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar