Peeheheh
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Pokemon Go
ne diyosunuz çılgınca power up yapılır?
+40 ekliyor
bi tane bas bakalım ne oluyo
Gym olaylarına giremedim hesapları nasıl yapmışlar bilmiyorum ama 4x weaknessı olan pokemonlar pek iş yapmaz gibi.
Off yine bilgi kirliliği kaynıyor.
Bakın ulaştığımız levelda x pokemonunun bulunabileceği ve power uplanarak ulaşabileceği cp sabittir.
Yani x pokemonunu buldun, lvl'ın 20 cpsi barın sonunda 500 diyelim. O pokemondan 500 üstü o levelda ne bulursun ne de power uplarsın.
sabittir diye bişi yok, 10cp de çıkabilir nadir de olsa kendi lvl'ından daha yüksek de çıkabilir. bu da bulduğun pokemonların hepsinin sabit cp'ye sahip olmaması anlamına geliyor. ayrıca pokemon'un xl xs olması bile cp'sini etkiliyorken nasıl oluyor da ulaşılabilecek cp sabit olsun.
ben 23'üm, 4 lvl önce gyarados buldum 700 küsür onu en dibe kadar bastım 1800 oldu. bu zaman kadar bulabildiğim en yüksek magikarp 150cp, e 400 ve kendi özel çarpanıyla çarptığım zaman max 1500cp bişi çıkıyor. bu durumda bulduğum gyarados daha yüksek lvl'a ait, daha nadir çıkan bi tanesiymiş demek.
tam olarak anlamadım demek istediğinizi, yani şimdi tüm pikachu'lar pikachu'nun max lvl cp'sine ulaşabiliyor mu demek istiyosunuz? bu bence hayır işte.
Valla daha yazamıcam kendi bildiğinizi okuyun madem.
ben elimdekilerin sadece en iyisini tuttuğum için karşılaştırma yapacak pokemon gösteremicektim, ama neyse ki iki tane gastly varmış benzer ve 1 tanesine 2 kere power up basıp bar çizgisinin daha geride olmasına rağmen diğerinden daha fazla cp verebildiğini gösterdim aşağıda. 6000 dust'a maloldu lan!
xs xl ne
Öne çıkan mesajlar