Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

nox diye bişey kurdum ben pcye wasd ile yürüyebiliyosun ayrıca. evde sultanahmeti arşınlıyorum. amarigaya falan gerek yok dışarda da açınca oyunu gene oynanıyor, ceza vermiyor yakın olduğu için tabi istanbuldaysanız, ceza tam olarak kaç km olayında geçiyor bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatı olan adamdan her zaman daha hızlı grind yapanlar olacak zaten. fake gps olsa da olmasa da. evinden 4 tane pokestop a daimi olarak erişebilenler var. oyunda grind yapman için yürümen gerekmiyor. zaman/exp konusunda grind her zaman gymden daha avantajlı. gymden günde 1 kere loot alıyorsun, cd var. grind oyunun temelini oluşturduğu sürece anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Rootsuz Androidle fake gps mümkün mü? Ne yapmak lazım?
En güvenilir yöntem nedir?

rootsuz aletlerde olmuyor oyun fake gps i algılıyor direk. rootlu cihazlarda ise fake gps programını sistem uygulaması olarak tanıttığndan oyun farkedemediği için kullanılabiliyor.

en güzel ve kafa rahat yöntem noxmuş paket halinde geliyor direk kuruyorsun. ben evde android emulator kurmustum pc ye onu rootlayıp fake-gps le denedim bir süre o da bir yöntem.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

ben de bugün öğle arası lvl 12 oldum

gift olarak great ball verdi

var mı bunun bi espirisi yoksa şekil mi sadece

hadi hayatında hiç pokemon oynamamışsın onu anladık da bari item description oku oyun içinden :D

daha yüksek yakalama şansı var, daha önemli daha zor pokemonları yakalarken kullan işte
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

vivavale said:

ben de bugün öğle arası lvl 12 oldum

gift olarak great ball verdi

var mı bunun bi espirisi yoksa şekil mi sadece

hadi hayatında hiç pokemon oynamamışsın onu anladık da bari item description oku oyun içinden :D

daha yüksek yakalama şansı var, daha önemli daha zor pokemonları yakalarken kullan işte

ahahah eyv abi. okudum desc ide olayı doğru mu yani işe yarıyo mu

bi de öğle arası ve akşamları kasabiliyorum telden. o yüzden biraz noobum
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Lucky Eggi ne zaman kullanmak lazım lure bulunca mı nedir olayı?

Evolve ların geldiği zaman kullan en dusuk evolve xpleri caterpie ve weedle ın galiba 500er olması lazım,pokestopa gidip lure ve incence yapıştır aynı zamanda hem item xp sinin 2 katı al poketoplarını da falsolu atınca 2 katı veriyor eder sana 4 katı ordan da
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun şuan boş diyenler için diyorum. Aralık ayında ikinci jenerasyon pokemonlar geliyomuş. Yani aralık ayına kadar daha hala ekleyecekleri şeyler varsa , oyun içi gelişmelerde gelir bence. Tabii bu bence. Aksi takdirde bu kadar çok istenen , aranan bir oyun , çöp olacak yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Oyun şuan boş diyenler için diyorum. Aralık ayında ikinci jenerasyon pokemonlar geliyomuş. Yani aralık ayına kadar daha hala ekleyecekleri şeyler varsa , oyun içi gelişmelerde gelir bence. Tabii bu bence. Aksi takdirde bu kadar çok istenen , aranan bir oyun , çöp olacak yakında.

oyun cop abi
adamlar ingress'e skin giydirip yedirdiler pokemon diye normal bir pokemon oyunundaki mantiklarin eseri yok.
Pokemon kapistirma yok misal. candylerle level almak nedir ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...