Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 nox diye bişey kurdum ben pcye wasd ile yürüyebiliyosun ayrıca. evde sultanahmeti arşınlıyorum. amarigaya falan gerek yok dışarda da açınca oyunu gene oynanıyor, ceza vermiyor yakın olduğu için tabi istanbuldaysanız, ceza tam olarak kaç km olayında geçiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hayatı olan adamdan her zaman daha hızlı grind yapanlar olacak zaten. fake gps olsa da olmasa da. evinden 4 tane pokestop a daimi olarak erişebilenler var. oyunda grind yapman için yürümen gerekmiyor. zaman/exp konusunda grind her zaman gymden daha avantajlı. gymden günde 1 kere loot alıyorsun, cd var. grind oyunun temelini oluşturduğu sürece anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ulan 25 tane evolve bekletiyorum bi lucky egg gelmedi kaldık 14te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 15 saatte nasıl 16 oldun ya. Ben 3 gündür noxlayım anca 14 oldum bugün. Gameplay timedan bahsediyosan bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ShadowFury said: Rootsuz Androidle fake gps mümkün mü? Ne yapmak lazım? En güvenilir yöntem nedir? rootsuz aletlerde olmuyor oyun fake gps i algılıyor direk. rootlu cihazlarda ise fake gps programını sistem uygulaması olarak tanıttığndan oyun farkedemediği için kullanılabiliyor. en güzel ve kafa rahat yöntem noxmuş paket halinde geliyor direk kuruyorsun. ben evde android emulator kurmustum pc ye onu rootlayıp fake-gps le denedim bir süre o da bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Gameplay time tabii.. Evolve dust ve luckylerle 20 de olabilirim belki. De 40 imis sanirim max lvl bekletecegim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben kullandım valla demin , 20+ tane oldu evolve , daha ne bekleticem dedim bastım. Öyle anca 15 oldum. Bundan sonra 20 level olana kadar bekleticem , 20de bi daha basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben de bugün öğle arası lvl 12 oldum gift olarak great ball verdi var mı bunun bi espirisi yoksa şekil mi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Lucky Eggi ne zaman kullanmak lazım lure bulunca mı nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 vivavale said: ben de bugün öğle arası lvl 12 oldum gift olarak great ball verdi var mı bunun bi espirisi yoksa şekil mi sadece hadi hayatında hiç pokemon oynamamışsın onu anladık da bari item description oku oyun içinden :D daha yüksek yakalama şansı var, daha önemli daha zor pokemonları yakalarken kullan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 nileppezdel said: vivavale said: ben de bugün öğle arası lvl 12 oldum gift olarak great ball verdi var mı bunun bi espirisi yoksa şekil mi sadece hadi hayatında hiç pokemon oynamamışsın onu anladık da bari item description oku oyun içinden :D daha yüksek yakalama şansı var, daha önemli daha zor pokemonları yakalarken kullan işte ahahah eyv abi. okudum desc ide olayı doğru mu yani işe yarıyo mu bi de öğle arası ve akşamları kasabiliyorum telden. o yüzden biraz noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 pokemon karşındayken etrafındaki daire rengi zorluk seviyesi yeşilden kırmızıya zorlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ne zaman TR'de çıkıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Lan hanginiz beddua okudu çabuk söyleyin. Lucky egge bastım yanlışlıkla , mala gitti. Lure olan 3lü bir yerde bi de incense attım bekliyom , boşa gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Absolut said: Lucky Eggi ne zaman kullanmak lazım lure bulunca mı nedir olayı? Evolve ların geldiği zaman kullan en dusuk evolve xpleri caterpie ve weedle ın galiba 500er olması lazım,pokestopa gidip lure ve incence yapıştır aynı zamanda hem item xp sinin 2 katı al poketoplarını da falsolu atınca 2 katı veriyor eder sana 4 katı ordan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mithat said: Lan hanginiz beddua okudu çabuk söyleyin. Lucky egge bastım yanlışlıkla , mala gitti. Lure olan 3lü bir yerde bi de incense attım bekliyom , boşa gitti ya. zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Benim gibi bütün evolveları bastıktan yarım saat sonra bi daha basma yanlışlıkla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 panpa şaka yaptık yea bi daha gelir yımırta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Yok artık ya , bunun üstüne bi de yumurta kırılırken oyundan attı. 5 km yumurta yalan oldu emenike. Öeh ne ballıyım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Oyun şuan boş diyenler için diyorum. Aralık ayında ikinci jenerasyon pokemonlar geliyomuş. Yani aralık ayına kadar daha hala ekleyecekleri şeyler varsa , oyun içi gelişmelerde gelir bence. Tabii bu bence. Aksi takdirde bu kadar çok istenen , aranan bir oyun , çöp olacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=uWYkDFiz-Tg bir squirtle bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mithat said: Oyun şuan boş diyenler için diyorum. Aralık ayında ikinci jenerasyon pokemonlar geliyomuş. Yani aralık ayına kadar daha hala ekleyecekleri şeyler varsa , oyun içi gelişmelerde gelir bence. Tabii bu bence. Aksi takdirde bu kadar çok istenen , aranan bir oyun , çöp olacak yakında. oyun cop abi adamlar ingress'e skin giydirip yedirdiler pokemon diye normal bir pokemon oyunundaki mantiklarin eseri yok. Pokemon kapistirma yok misal. candylerle level almak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hani geliyordu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Sultanahmet çok güzelmiş akfnmdasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar