yumy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Pokemon'a Ohal erken gelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 geldi mi 5 dk bi turlayım siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 oyuna ne normal nede nox ile girebiliyorum var mı giren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 3 ay boyunca türkiye de erişim olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 esdfgsdg ohal mi ilan etmiş nintendo adsfkndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Adamlar spawn map bile yapmışlar. https://github.com/AHAAAAAAA/PokemonGo-Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ankara kızılaydakiler bokunu çıkarmışlar işin 2146 cp dragonite vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Oha bende hala 500CP max ki o da 1 evolve sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ihbar edebilsem edicem de edemiyoruz bir de 7/24 lure basılı nereden buluyorlar o kadar lureyi anlamış değilim. Itunes kartı işe yarıyor mu ki normalde market kullanamıyoruz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yoo kullanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben çanta işini çözemedim yani upgrade edince toplam kaça çıkıyor. Ve pokemonlar çantada slot doldurmuyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 pokemonlar ve itemler için ayrı limitin var. yakaladığın pokemonlar için limit 250. shop'tan aldığın pokemon storage upgrade bunu 50 arttırıyor, 300 oluyor. itemlar içinse (pokeball, incense, potion, revive vs.) 350. Her bag upgrade de bunu 50 arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ya aynı anda 2 gym nasıl ele geçiriliyor onu anlamıyorum. Birini alıyorum , içine tırt bişi koyuyorum üzerine kendi savaşan pokemonları revive olsun potion olsun sıfırlıyorum , diğerine gidip onu alana kadar ilki gitmiş oluyor. Hayır 10 coin 10 coin nereye kadar , 200 coin lazım 50lik çanta için. Habire your bag is full oluyorum pokestoplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben dün 4 tane birden aldım serverlar bi ara saçmalamaya başlayınca da panikleyip topladım gider diye :D edit: baktım şimdi hala 1 gym bendeymiş. dünyanın öbür ucunda kuş uçmaz bi yerde almıştık 2 kişi o duruyo hala. diğer 3 gym'in biri otoban kenarında onu alıyorum sonra şehre doğru 2 tane yanyana var hemen onları alıp topluyorum her gün :D saçma sapan potionları reviveları 213532456t tane tutma bende 10ar tane potion var 3 cins 10 revive 100 pokeball 20 berry kalanı da great ve ultraball olucak şekilde sistematik olarak fazlalıkları atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 pis hileciler ya sdfdsg seni de gördük berk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 insallah dotada low düsersin pis cheater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Kimsenin olmadığı ücra yer nerden buliim ya. Her yer kapılmış , küçücük avşa adasında bile tek gym var o da 7 level olmuş , hani alsam alırım düşüre düşüre ama sonra hemen geri alıyolar. Onu geçtim 7 levelı düşürürken adamlar arttırıyor. Bu bahsettiğim avşa mesela , beşiktaş desen 2 tane sahilde var adamlar saniyede bir el değiştiriyor , araya kaynarsan 1 tanesini alıyosun , o da coin alacak kadar süren varsa seviniyosun geri alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 oyun single player neredeyse zaten de iste soyle hileciler keyif kaciriyor =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ne hilesi abi pokemon go da manyak mısınız yolda yürürken top atıp pokemon yakalıyorsun en ufak competitive edge ı olmayan oyunda fake gps kullanan adamın size etkisi ne işsiz adam her zaman önde yani, fake gps olsun olmasın daha iyi oynayarak daha çok oynayan adamı alt edebileceğin bir sistemi yok boşa ağlıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 fake gps ile olayin boku cikmis adamlar soft ban yemeden ulke dolasiyorlar oyuna yeni seyler eklemeleri lazim farm farm nereye kadar elinede birsey gecmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 sorun fake gps değil, oyunun içinin boş olması. şu an mantıklı mantıksız gördüğün her şeye top fırlatmaktan ibaret. grind yani. grind yerine daha içi dolu bir sistem gelirse o zaman şikayet edersiniz fake gps kullananlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Her evolve sırasında bir candy verir olmuş , hep böyle miydi yenilik mi bu? Sanki yoktu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Rootsuz Androidle fake gps mümkün mü? Ne yapmak lazım? En güvenilir yöntem nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bluestacks rootsuz çalışıyor, googleda bulursun direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Fake gps in diger oyuncuya etkisi var yok diyemem. Yorulmuyorum sarjim bitmiyor istedigim gyme istedigim an dadaniyorum. 15 saatte 16 oldum sifirdan, 80000 dust mi ne var.. Grind bile rahat yani, normal oyuncu yapamaz bunlari. Gym alsan hemen gelir geri alirim falan yani. Yuruyusum daha hizli daha cabuk grindliyorum falan filan.. Pc den nox ile oynuyorum.. cok iyi. Turk arkadaslara rahatsizlik vermemek icin central park newyorkdayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar