monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 iosta yeni zelandadan hesap açtığım için inapp purchase yapamıyorum... fake gps falan işleri de jailbreak istiyor şu oyun tr store'a gelecek mi acaba bir vakit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 işte tr server API'da gözüktüğüne göre gelecektir elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Lectre said: vivavale said: razzRaziel said: vivavale said: Benim kılkurdu flamethrower oldu. Ben elektürüklü olandan istiidim. Sabah işe gelirken aklıma geldi nigga pokemon var mı acaba diglet mi acaba afrikada ne yakalıyolar merak ettim bunun easter egg'i var, evolve etmeden önce animedeki bu pokemonlara sahip olan 3 kardeş var, hangisini istiyosan onun sahibi olan trainerın ismini veriyosun pokemona öyle eviriyosun. Hadi ya Neyse iş yerinin oralarda tilki çok yea yakalarım Sparky yaparsan Jolteon RainyRainer yaparsan Vaporeon Pyro yaparsan flame olan :P Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Korax said: madcow said: Korax said: Söyle bi dalga cikmis yalniz, calisiyomu bilmiyorum ama calisiyosa fake gps ile falan oyunun anasini aglatirlar kisa zamanda edit: linki vermeyi unutmusum sdf http://pokevision.com/calısıyor lel asdasda ahah evet çalışıyo gibi, paras var dedi gittim çıktı. squirtle'a yetişemedim :/ çok göstermiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Şu yumurtaları kırmak için nox üzerine bi de bir makro olsa , 5 dakika boyunca W sonra 5 dakika boyunca S bassa , olduğum yerde olsam ama 30-40 km yürümüş olsam , süper olacak :D Ona bile üşendim düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 stimpak said: Lectre said: vivavale said: razzRaziel said: vivavale said: Benim kılkurdu flamethrower oldu. Ben elektürüklü olandan istiidim. Sabah işe gelirken aklıma geldi nigga pokemon var mı acaba diglet mi acaba afrikada ne yakalıyolar merak ettim bunun easter egg'i var, evolve etmeden önce animedeki bu pokemonlara sahip olan 3 kardeş var, hangisini istiyosan onun sahibi olan trainerın ismini veriyosun pokemona öyle eviriyosun. Hadi ya Neyse iş yerinin oralarda tilki çok yea yakalarım Sparky yaparsan Jolteon RainyRainer yaparsan Vaporeon Pyro yaparsan flame olan :P Düzelttim. rainy ile vap yaptım ben baya şansıma denk gelmiş aynen ahah fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 tişikkirler sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 hile yapanlar ayrı topic açsın bence orada daha iyi fikir alışverişi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 monoscope said: iosta yeni zelandadan hesap açtığım için inapp purchase yapamıyorum... fake gps falan işleri de jailbreak istiyor şu oyun tr store'a gelecek mi acaba bir vakit ? bu gece gelmesi bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 abi bugün 3 saat falan uğraştım oyunu indirebilmek için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 tinderda gps spoof edenlere bir şey diyemezken burada pokemon için yerden yere vuruyorsunuz, forever virgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sana ben anlatıcam detaylı olarak 2 sayfa yazıp resimlerle flm tutorialsta topik açıcam korkma bebeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 seks için tindera muhtaç olmak üzücü olmalı, hele gpsli falan of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yagmur kar kis soguk gelince herkes nox cu olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Lectre said: tinderda gps spoof edenlere bir şey diyemezken burada pokemon için yerden yere vuruyorsunuz, forever virgin. dünyanın en salak ilişkisi kurdun tepriklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 valla ben bostancıdan bineceğim dolmuşa trafikli günlerde, göztepeye kadar bağdat caddesinde stop ala ala pokemon yakalaya yakalaya gideceğim oturarak. Sadece 3tl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 400 cp wartortle kaçtı :'( Bu Berry'lerin etkisi nasıl işliyor tam olarak? Her toptan sonra resetleniyor mu? Top atmadan önce üstüste mi yedirmek lazım? 7-8 berry yedirdim arada top atarak, hayvan hep kırmızıydı hep kırmızıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Sanırım kaçmasını engelliyor. Normalde 3. toptan çıkışında kaçarken pokemon her berry yedirerek 6-7 kere top atabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bugun bir bug oldu 4 tane egg yumurtlamaya koydum 1i normal dier 3u kullan at olandan 5kmlik 3 tanesini ayni anda koymustum mesafe doldu ama pokemon cikmadi dikkat edin zamanlamalarini farkli koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Curunir said: bugun bir bug oldu 4 tane egg yumurtlamaya koydum 1i normal dier 3u kullan at olandan 5kmlik 3 tanesini ayni anda koymustum mesafe doldu ama pokemon cikmadi dikkat edin zamanlamalarini farkli koyun yoo ben bugun 4 tane birden patlattım 5kmlik hepsinden de geldi pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 çöp atmaya gittim fırsattan istifade 5 dk bakim dedim bağlanmıyor. can çekişiyor sanırım? girebilen var mı oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Yok girilmiyordu en son 1 saat önce de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Artık 9dan sonra bütün pokemonlari polis hupletecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar