Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stop dönmüyor, pokemon a top atıyorsun içinden çıkıp puf diye yok oluyor.

soft banların süresi zamanla uzuyor. ben en son yaptığımda 2-3 saat banlı kaldım normalde 15-20 dk sürüyordu.
Mesaj tarihi:
Abi onlar soft ban mı? Ben yürürken de oluyor o? Suadiye'den caddebostana doğru yürüyorum. Caddebostan'a yaklaşınca direk öyle oluyor. Pokestopların boş dönmesine filan ben serverdan diyordum.
Mesaj tarihi:
level 10 oldum pc den oynayarak, malum tendon gidik yuruyemiyorum falan ama kopmamis olsada oynardim :)

banlanmadim su ana kadar bilmem kac pokeball vs toparladim sorunsuz petleri yakaladim falan filan.

nox kurdum simdi ama onda tam calistiramadim yuruyorum falan ama nedense pet yakalanmiyor cunku pokeball atamiyorum.

nox daha iyi cozum gibi duruyor diger sekilden, calisirsa tabii.

ha bu arada sydney de ciktim ahah. etrafta o kadar cok pokestop vs var ki inanilmaz. coguda lure lu masallah civil civil ortam.
Mesaj tarihi:
abicim hep pc den oynadim hic banlanmadim simdi nox denerken settingsden sydney acikmis bilemedim ondan banlandim.

nasil banlaniyorsun? ucma ordan oraya az az ilerle normal yuruyormus gibi falan.
Mesaj tarihi:
Bende aynen ilk defa oynuyorum bilgisayardan , ilk defa banlandım , sdyney olayını bende bilmiyodum , bi açtım orda çıktım , döndüm şimdi beşiktaşa , bekliyorum ki ban geçsin diye. Yani bir habire banlanma durumu yok.
Mesaj tarihi:
atladığın yere göre değişiyo soft ban. bende dün sidney e atladım yanlışlıkla 1 saat soft ban verdi açıldı sonra. yalnız adamlar harbi oynuyor sidney de ufak bi bölgede 10-15 tane pokestop var ve lure suz pokestop yok.
  • Yeni Oluştur...