Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Noxu kurdum , herşeyi tamam dedim , oyunu başlatıyorum bu seferde server hatası veriyor . La ben telefondan girip oynayabiliyorum , bu neyin server hatası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Soft banı nerden anlıyoruz? Pokestopu çevirdiğimizde eğer pokeball gelmiyorsa o soft bandır diyip geçiyor muyuz? Yoksa bi yerde falan yazıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 stop dönmüyor, pokemon a top atıyorsun içinden çıkıp puf diye yok oluyor. soft banların süresi zamanla uzuyor. ben en son yaptığımda 2-3 saat banlı kaldım normalde 15-20 dk sürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Abi onlar soft ban mı? Ben yürürken de oluyor o? Suadiye'den caddebostana doğru yürüyorum. Caddebostan'a yaklaşınca direk öyle oluyor. Pokestopların boş dönmesine filan ben serverdan diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 olorin84 said: karakter hesapta saveli direk updateli apk yı indirip kursan yeter. Google için update li link var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 level 10 oldum pc den oynayarak, malum tendon gidik yuruyemiyorum falan ama kopmamis olsada oynardim :) banlanmadim su ana kadar bilmem kac pokeball vs toparladim sorunsuz petleri yakaladim falan filan. nox kurdum simdi ama onda tam calistiramadim yuruyorum falan ama nedense pet yakalanmiyor cunku pokeball atamiyorum. nox daha iyi cozum gibi duruyor diger sekilden, calisirsa tabii. ha bu arada sydney de ciktim ahah. etrafta o kadar cok pokestop vs var ki inanilmaz. coguda lure lu masallah civil civil ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 evet calisti nox, cok daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Benim soft banım var galiba , pokemonlar ilk yakalamada kaçıyo , pokestoplarda dönüyo dönüyo top çıkmıyo hiç bişi vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ahaah kusadasindan sydney e ordan kusadasina geri gelince soft ban yedim tabii.. neyse dert degil. @mithat : evet yemissin ayni durumdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 siz daha da kasmayın bence, elinizdeki pokemonları da doğaya salın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Kanuni said: evet calisti nox, cok daha iyi.. bende deneyeyim dedim grafik driver güncel degil diyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 bende oyle bir sey demedi hatta laptopun intel grafik karti ile calistiriyorum, yukarda nvidia kullan falan diyor ama ona gecmedim. soft banim kalksada dolansam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bu soft ban ne kadar sürecek ya , 1 saati geçti hala soft ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 geçmicek iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mithat said: Bu soft ban ne kadar sürecek ya , 1 saati geçti hala soft ban. bazen 7 8 saat sürdüğü veya gün boyu olduğu da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ohoooo , ne anladım la hile yapmaktan o zaman ben. Neyse fire/red açiim bari ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 abicim hep pc den oynadim hic banlanmadim simdi nox denerken settingsden sydney acikmis bilemedim ondan banlandim. nasil banlaniyorsun? ucma ordan oraya az az ilerle normal yuruyormus gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bende aynen ilk defa oynuyorum bilgisayardan , ilk defa banlandım , sdyney olayını bende bilmiyodum , bi açtım orda çıktım , döndüm şimdi beşiktaşa , bekliyorum ki ban geçsin diye. Yani bir habire banlanma durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 :) ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 atladığın yere göre değişiyo soft ban. bende dün sidney e atladım yanlışlıkla 1 saat soft ban verdi açıldı sonra. yalnız adamlar harbi oynuyor sidney de ufak bi bölgede 10-15 tane pokestop var ve lure suz pokestop yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 PCden oynarken istediğin yerde çıkabiliyor musun? Yani benim evin çevresini gezebiliyor gibi olsam yeter bana PC ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 evet istedigin yerde cikiyorsun ve sonrasinda devam ediyorsun normal oynar-yurur gibi. sydney fenaydi ya. etraf isil isil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Location'a girdiğimde Sydney, NSW yazıyor onu değiştiremiyorum bi türlü. Özel bir ayarı falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bunun bir tutorialı var mı peki nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=JfPMEECvf1Q?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar