Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

zaten counter pokemon (super efektif hani) koydugunuz da 2kati cp'yi otomatik yeniyorsunuz sadece ekrana spam bile yapsanız. 3 katı yenmek icin counter koyup biraz da dodge yapıverin.

Bu arada sadece pokemonun tipinin counter olması yeterli degil atakları counter tipi olacak.

Ayrıca ortalama bir gymde aktif bir bolgedeyse 3 4 pokemon oluyor en fazla (surekli birileri saldırdıgı icin el degistiriyor leveli artamadan). Siz 6 pokemonla dalıyorsunuz. 2 pokemonda bir bir pokemonu yensen bile yeniyorsun yani gym i. Zaten pokemonlardan biri dustukten sonra gerisi cok daha kolay oluyor.

Oyunun basit konseptinin icinde yukarı yetismek icin yeterli imkan var.

Ama yine 'bende oyle olmuyor' denecegi icin cok bir anlamı yok. CP ye bakmaya devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya az önce işyerinin yakınında gym e bakim dedim.

2 tane savaşcı vardı.

bi tanesi cp si düşük 300 lerde diğeri de 400 dü master olanı

neyse ben de golbat cp si 540, ilk savaşcı da grass tipi bişi vardı ezdim onu hemen, master da golbat 400 golbat vardı

master beni yendi ben çok az dmg verebildim anlayamadım orayı ama 2. battle da ben de lag oldu gibi hissettm
Sosyal ağlarda paylaş

bazı pokemonların CP'si düşük ama XL ve heybetli

mesela Stariu mu ne yıldız pokumonu 193 CP XS
başka yakaladım 70 CP XL
bu durumda hangisini transfer etmeli?

ben aynı pokemonları tutmuyorum CP'si yüksek olanı bırakıp diğerlerini transfer ediyorum.

Ayrıca kaçtan sonra power up yapmak lazım? 10k stardust birikti ama daha 200CP üzerinde pokumonum yok
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

bazı pokemonların CP'si düşük ama XL ve heybetli

mesela Stariu mu ne yıldız pokumonu 193 CP XS
başka yakaladım 70 CP XL
bu durumda hangisini transfer etmeli?

ben aynı pokemonları tutmuyorum CP'si yüksek olanı bırakıp diğerlerini transfer ediyorum.

Ayrıca kaçtan sonra power up yapmak lazım? 10k stardust birikti ama daha 200CP üzerinde pokumonum yok

bazı pokemonlar 50 cp de 30 hp oluyor aynı pokemonun 80 cplisi 20 hp olabiliyor. O kadar detaya inerseniz çıldırırsınız bu arada, tek tek bakmanız lazım. zaten lvl 15ten sonra filan karşınıza yüksek cpliler çıkmaya başlıyor. Kolay win için 300-400 üzeri evee lerinizi evolve edin. Taksimde çok çıkıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bıngıldak gym savaşlarına aşina olmadan önce ben de senin gibi düşünüyor, hayıflanıyordum fakat mantığı anladıktan sonra mevcut savaş konseptine göre gayet uygun olduğunu anladım ve şu an tamam abi o zaman doğru sistemmiş bu diyorum.
Öncelikle gym savaşlarının münferit değil takım bazlı olması gerektiğini anlamalıyız bunu görünce her şey oturuyor. Yani senden çok üstün bir gyme sen elinden geldiğince burara yavas yavaş rakibin pokemonlarını düşürüyorsun, seninle aynı takımdakiler de öyle yapıyor. Ve sonunda ele geçirip kendi pokemonlarını dizmeye başlayarak savunma yaparak ganimet kasıyorsun.
yani mantık öyle 1klığa ben 200ümle gireyim indireyim değil.
Sen rakip gymdeki ilk yani cpsi en düşük pokemonu insirmek için 6 pokemon hakkı kullanıyorsun.
Kalkıp da 1klığa 100lükle girme zaten git biraz level kas.
Sen ideal kıvama geldiğinde o rakiplere senden biraz daha güçlüler de saldırdığında ideal kıvama geliyorsunuz. Yani takım gücü bir şekilde o ayıları yıkmaya yetiyor.
Zaten combatlarda kapıt makas mantıgıyla bir sürü faktör var ve bunları çoğu kimse göz ardı ediyor. Onu öğrendiğinde 2-3 katı etkin bile olursun o ufaklıklarla.

O çok güçlüler de ne kadar arayı açmış olurlaraa olsunlar karıncaların toplanıp koca yaratıkları öldürmesi gibi mantık işliyor oyunda. O yüzden qq yapmamak lazım, hani ben de öyleydim işte anlayınca vay mınake dedim. Hani bir de o seviyedeki adam kalkıp da sırf gymi ele geçircem diye sürekli orda vakit harcarsa zaten kendi hatası olur. O adamın da lvl kasmaya devam etmesi şazım aksi takdir de savaşıyorum olley yeniyorum ezikleri derken atı alan ğsküdarı geçecek.
Çok ince hesaplar var derinlemesine analiz edildiğinde.
Şimdi ego tatmini yapmaya çalışan herkes salak gibi evolve edip candy, stardust harcıyorlar. İlerde fakir kalınca pişman olucaklar. Ben 20den sonra bi abanıcam candleri filan surprise madafaka dicem.

Ha dersin ki gameplay boktan, daha iyi bir skill base olabilirdi filan ona katılırım lakin buna da şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes pokemon master burda eyv ama adamlar birazda mobilci casual tayfadanda adam çekmek için biraz daha basitleştirilmiş pokemon oynuoruz. He daha eklenecek şeyler olacakmış ama yine o kadarda abartı şeyler beklemeyin gameboy kadar detaylı dört ataklı atak öğretmeli vs vs çok karmaşıklaşmaz. Max olacak takas gelir bi de bi ihtimal 1vs1 gelir , o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün benim iki tane 2km lik yumurtam çatlayacağı sırada buga girip kayboldu. Mesafesi dolup hala da çatlamayınca oyunu kapatıp tekrar açtım girdiğimde yumurtalar da yeni pokemon da yoktu.

Şimdi de balbazar yakalayamıyorum ikidir poketop askıda kalıyor.

Şu poketopun haline bakın. minicik

Sosyal ağlarda paylaş

Anektod bilgime dayanarak ekleyeyim ben de, pokemonlarin 2.vurus gucunun altindaki mavi bar sayisi azaldikca (ki bar buyuyor ayni oranda) daha iyi atak yapiyorlar. Ozellikle butunlesik tek bari ve iki bari olanlar daha bir guzel vuruyor gibi hissettim.

Bi tane vaporeonum var 965 cp ama hp127
1065cp flareonumun hp'si ise 73.
Vaporeonla gymleri tek seferde temizleyebiliyorum falan acayip bisi oldu cok sevdim keretayi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...