bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 biriktir, lucky egg basarsan evolve edersin işte pokelerin hepsini toplu bir şekilde. baya exp geliyor 1-1.5 level falan alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bi süreden sonra birikmiyo ya pokemon limiti de doluyo. ben artık işe yaramazsa direkt aldığım gibi kontrol edip transfer ediyorum. sonra birikince işkence oluyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ya hadi gym böyle başladı böyle devam etsin de, karşımdaki elemanla kapışırken tel ekranına abanmak istemem :/ aramızda sosyal medya uzmanı yok mu, kampanya başlatsın turn-based gelsin diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 zaten counter pokemon (super efektif hani) koydugunuz da 2kati cp'yi otomatik yeniyorsunuz sadece ekrana spam bile yapsanız. 3 katı yenmek icin counter koyup biraz da dodge yapıverin. Bu arada sadece pokemonun tipinin counter olması yeterli degil atakları counter tipi olacak. Ayrıca ortalama bir gymde aktif bir bolgedeyse 3 4 pokemon oluyor en fazla (surekli birileri saldırdıgı icin el degistiriyor leveli artamadan). Siz 6 pokemonla dalıyorsunuz. 2 pokemonda bir bir pokemonu yensen bile yeniyorsun yani gym i. Zaten pokemonlardan biri dustukten sonra gerisi cok daha kolay oluyor. Oyunun basit konseptinin icinde yukarı yetismek icin yeterli imkan var. Ama yine 'bende oyle olmuyor' denecegi icin cok bir anlamı yok. CP ye bakmaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 gymde bir tane düşman yenip de çıktığında sadece 100 exp almıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ya az önce işyerinin yakınında gym e bakim dedim. 2 tane savaşcı vardı. bi tanesi cp si düşük 300 lerde diğeri de 400 dü master olanı neyse ben de golbat cp si 540, ilk savaşcı da grass tipi bişi vardı ezdim onu hemen, master da golbat 400 golbat vardı master beni yendi ben çok az dmg verebildim anlayamadım orayı ama 2. battle da ben de lag oldu gibi hissettm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 CP lere baglı karsılıklı diye biliyorum. Yuksek cp ile dusuk cp yi yenersen az alıyosun. Tersinde cok alıyorsun. Ayrıca oyle bile olsa prestij xp(puanı)si kaybediyor gym. O sayede pokemon sayısı azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 lan sonunda ya bu kadar rare olurmu 30 poke topu harcadım cp 900 1000ler bu kadar uğraştırmadı tipini sevdiğim asfsdgf http://i66.tinypic.com/xc4ui9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 toprak pokemonlarının çıktığı belli bölgeler var mı ya? demin medal geldi 10 tane toprak pokemonu yakaladın diye, ulan 500 den fazla yakalamışım sadece 10 tanesi toprak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bazı pokemonların CP'si düşük ama XL ve heybetli mesela Stariu mu ne yıldız pokumonu 193 CP XS başka yakaladım 70 CP XL bu durumda hangisini transfer etmeli? ben aynı pokemonları tutmuyorum CP'si yüksek olanı bırakıp diğerlerini transfer ediyorum. Ayrıca kaçtan sonra power up yapmak lazım? 10k stardust birikti ama daha 200CP üzerinde pokumonum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 XL, XS hala ne işe yarıyor kimse bilmiyor. XL'ı evolve edince XS oluyor mesela 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bugun gene pikachu kacti elimden. 2. oluyor bu ayni bolgede. Bu sefer topu atip yakaladim, icinden cikti ve kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bLackcha0s said: bazı pokemonların CP'si düşük ama XL ve heybetli mesela Stariu mu ne yıldız pokumonu 193 CP XS başka yakaladım 70 CP XL bu durumda hangisini transfer etmeli? ben aynı pokemonları tutmuyorum CP'si yüksek olanı bırakıp diğerlerini transfer ediyorum. Ayrıca kaçtan sonra power up yapmak lazım? 10k stardust birikti ama daha 200CP üzerinde pokumonum yok bazı pokemonlar 50 cp de 30 hp oluyor aynı pokemonun 80 cplisi 20 hp olabiliyor. O kadar detaya inerseniz çıldırırsınız bu arada, tek tek bakmanız lazım. zaten lvl 15ten sonra filan karşınıza yüksek cpliler çıkmaya başlıyor. Kolay win için 300-400 üzeri evee lerinizi evolve edin. Taksimde çok çıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Niye adam gibi statlı pokemon yapmamışlar bunlar. Cp ne lan. Koy speed hp attack special attack falan. Takılsın millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bu oyunun bir amacı olacak mı yoksa beyzbolcu kartı koleksiyonu yapar gibi pokemon toplamak mı amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bıngıldak gym savaşlarına aşina olmadan önce ben de senin gibi düşünüyor, hayıflanıyordum fakat mantığı anladıktan sonra mevcut savaş konseptine göre gayet uygun olduğunu anladım ve şu an tamam abi o zaman doğru sistemmiş bu diyorum. Öncelikle gym savaşlarının münferit değil takım bazlı olması gerektiğini anlamalıyız bunu görünce her şey oturuyor. Yani senden çok üstün bir gyme sen elinden geldiğince burara yavas yavaş rakibin pokemonlarını düşürüyorsun, seninle aynı takımdakiler de öyle yapıyor. Ve sonunda ele geçirip kendi pokemonlarını dizmeye başlayarak savunma yaparak ganimet kasıyorsun. yani mantık öyle 1klığa ben 200ümle gireyim indireyim değil. Sen rakip gymdeki ilk yani cpsi en düşük pokemonu insirmek için 6 pokemon hakkı kullanıyorsun. Kalkıp da 1klığa 100lükle girme zaten git biraz level kas. Sen ideal kıvama geldiğinde o rakiplere senden biraz daha güçlüler de saldırdığında ideal kıvama geliyorsunuz. Yani takım gücü bir şekilde o ayıları yıkmaya yetiyor. Zaten combatlarda kapıt makas mantıgıyla bir sürü faktör var ve bunları çoğu kimse göz ardı ediyor. Onu öğrendiğinde 2-3 katı etkin bile olursun o ufaklıklarla. O çok güçlüler de ne kadar arayı açmış olurlaraa olsunlar karıncaların toplanıp koca yaratıkları öldürmesi gibi mantık işliyor oyunda. O yüzden qq yapmamak lazım, hani ben de öyleydim işte anlayınca vay mınake dedim. Hani bir de o seviyedeki adam kalkıp da sırf gymi ele geçircem diye sürekli orda vakit harcarsa zaten kendi hatası olur. O adamın da lvl kasmaya devam etmesi şazım aksi takdir de savaşıyorum olley yeniyorum ezikleri derken atı alan ğsküdarı geçecek. Çok ince hesaplar var derinlemesine analiz edildiğinde. Şimdi ego tatmini yapmaya çalışan herkes salak gibi evolve edip candy, stardust harcıyorlar. İlerde fakir kalınca pişman olucaklar. Ben 20den sonra bi abanıcam candleri filan surprise madafaka dicem. Ha dersin ki gameplay boktan, daha iyi bir skill base olabilirdi filan ona katılırım lakin buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Herkes pokemon master burda eyv ama adamlar birazda mobilci casual tayfadanda adam çekmek için biraz daha basitleştirilmiş pokemon oynuoruz. He daha eklenecek şeyler olacakmış ama yine o kadarda abartı şeyler beklemeyin gameboy kadar detaylı dört ataklı atak öğretmeli vs vs çok karmaşıklaşmaz. Max olacak takas gelir bi de bi ihtimal 1vs1 gelir , o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 pikachu 2km lik yumurtadan çıktı biraz önce bana. habire üstüne tıklayıp pikachu demesini izliyorum. oyun misyonunu tamamladı benim için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Dün benim iki tane 2km lik yumurtam çatlayacağı sırada buga girip kayboldu. Mesafesi dolup hala da çatlamayınca oyunu kapatıp tekrar açtım girdiğimde yumurtalar da yeni pokemon da yoktu. Şimdi de balbazar yakalayamıyorum ikidir poketop askıda kalıyor. Şu poketopun haline bakın. minicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 pc den oynamak :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 stardust ne zaman harcamaliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Servisle katettiğim yolları yumurtanın km'sine eklemiyor yahu, gayet dümdüz 20 km yol yapıyorum tel açık halde. 1 km ekliyor 300 m. ekliyor. Sebebi ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 hiz 10 km/s den yuksekse eklemiyor tabii ki de. kamyon soforleri elite four olmasin diye niantic'in yaptigi bir guzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ahaha hadi ya bilmiyordum bunu. Arabayla yumurta kırdım muhabbetleri geçiyordu arka sayfalarda ondan şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Anektod bilgime dayanarak ekleyeyim ben de, pokemonlarin 2.vurus gucunun altindaki mavi bar sayisi azaldikca (ki bar buyuyor ayni oranda) daha iyi atak yapiyorlar. Ozellikle butunlesik tek bari ve iki bari olanlar daha bir guzel vuruyor gibi hissettim. Bi tane vaporeonum var 965 cp ama hp127 1065cp flareonumun hp'si ise 73. Vaporeonla gymleri tek seferde temizleyebiliyorum falan acayip bisi oldu cok sevdim keretayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar