sinera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 'Failed to get player information from the server.' Bezdiren son hatam. Abi artık açmıyorum bile oyunu okadar sinirlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ben giremiyorum server hatasi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi şimdi biz amerika üzernden insireik oyunu iyi güzel de shoptan bişey almak istesek bile kredi kartını kabul etmeme durumu varmış. Release bekleyene kadar shop kullanılanayacak o zaman avrupa yada bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 abi shopluk bisi yok gibi simdi. zaten serverlar sürekli down yada unstable su anda. ayrica her an hype bitebilir level 25 adami nasil dövücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 "allah korudu" etkisi niye var anlamadım ben. top böyle büyülenip de sağa sola kayıyor gibi oluyor alakasız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Norak said: close enough http://i.imgur.com/YC8I6E7.jpg NORAK COK TATLISI CIKMISSIN TANISALIM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 tırnaklar için: "Se me clava en los ojos como una espá" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bu top işi can sıkıcı olmaya başladı. 1 tane yakalamak için 3-4 tane minimum gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bu near by da bir tane pokemon secebiliyoruz. bir tane secince onu bulma sansimiz artiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yok ama sadece onu gösterdiği için radarmetrede daha kolay takip edebiliyorsun diye biliyorum. Radar birimlerinin metreleri belli mi? Bir de GYMe gitmesem ne olur hiç? yani ne zaman gitsem dayağın büyüğünü yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 beyler yeni versiyonu kurdunuz mu? Kurup problem yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Seele said: bu near by da bir tane pokemon secebiliyoruz. bir tane secince onu bulma sansimiz artiyor mu? seni banlattık olm biz vazgeç artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bu arada yanlışmıyım bilmiyorum ama pokemonlara istediğin levelde power up yapman sıkıntı yaratmıyor gördüğüm kadarıyla. 2 Levelde 1 zaten pokemonun alacağı maksimum CP yükseliyor. Yani level 6 da cpsini fullediğim Zubat level 8 de yeniden CP alacak duruma geldi 2 kere daha power up yapıp CPsini yükselttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Absolut said: Yok ama sadece onu gösterdiği için radarmetrede daha kolay takip edebiliyorsun diye biliyorum. Radar birimlerinin metreleri belli mi? Bir de GYMe gitmesem ne olur hiç? yani ne zaman gitsem dayağın büyüğünü yiyorum. 10m 100m 1000m gym'e seve seve gideceksin zira 20+ falan olunca seviye atlamanı sağlayacak xp kaynağı orası olacak sadece, 100xp'lik pokemonlar 100k'yı zor doldurur zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Oha 1000m ne demek ya biraz abartmışlar radar olayını yani 1000metre içinde neye göre seçip 9unu gösteriyor sadece yani yuzlerce pokemon olması lazım 1000metre yarıçapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 cicibeybe said: Seele said: bu near by da bir tane pokemon secebiliyoruz. bir tane secince onu bulma sansimiz artiyor mu? seni banlattık olm biz vazgeç artık anlamadim panpa nerden banlattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 pokemon godan ne olacağdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sinera said: Bu arada yanlışmıyım bilmiyorum ama pokemonlara istediğin levelde power up yapman sıkıntı yaratmıyor gördüğüm kadarıyla. 2 Levelde 1 zaten pokemonun alacağı maksimum CP yükseliyor. Yani level 6 da cpsini fullediğim Zubat level 8 de yeniden CP alacak duruma geldi 2 kere daha power up yapıp CPsini yükselttim. startdust basmak mantiklimiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ahhaha bu bizim razzraziel mi ya http://i.imgur.com/uBuqNDX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 evolve basmadan stardust basmayin, evolve'dan sonra dandik movelar alirsa yazik olur stardustlariniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Absolut said: Bu top işi can sıkıcı olmaya başladı. 1 tane yakalamak için 3-4 tane minimum gidiyor. https://www.youtube.com/watch?v=PCqQ3QQUBDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Kojiroh said: Ahhaha bu bizim razzraziel mi ya http://i.imgur.com/uBuqNDX.jpg sadfgasdg ya günlük gym gold'u kasmak için 3 tane gym alayım dedim o yüzden apaçi pokemonları koyuyorum civara ki diğer gym'lerle dövüşmek için iyiler kalsın ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 razzRaziel said: Absolut said: Yok ama sadece onu gösterdiği için radarmetrede daha kolay takip edebiliyorsun diye biliyorum. Radar birimlerinin metreleri belli mi? Bir de GYMe gitmesem ne olur hiç? yani ne zaman gitsem dayağın büyüğünü yiyorum. 10m 100m 1000m gym'e seve seve gideceksin zira 20+ falan olunca seviye atlamanı sağlayacak xp kaynağı orası olacak sadece, 100xp'lik pokemonlar 100k'yı zor doldurur zira.Emin misin bundan. Cunku o adım sayıları mapte senin yuvarlagının katları olması lazım. Yani ilk cemberin capı atıyorum 10m ise 0 adım 10m 1 adım 20m 2 adım 30m 4 adım 40m olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bende 50-100-200 diye biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar