Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bana çok yakın 2 shop 1 Gym var ama evden ulaşamıyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Gogo http://static.panoramio.com/photos/large/74381287.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Yumurta için yapılan yürüyüşü az mı ölçüyor nedir anlamadım. Koca bir tur attım azıcık metre yazdı şaka gibi. Ama 6 tane pokemon buldum o işin tatlı kısmı oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ios icin google full access seysi sallamaymis mail okuma falan yokmus, ilk cikaran adam test etmemis kendisi zaten sonradan itiraf etmis, full accesss yazisini gorunce dumduz abanmis heralde klavyeye "aha gidiyor hesap" diye hemen ehe. tldr; NSA in oyunu bunlar hep, https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/uud5f1ku3qsfli6ogytl.PNG bonus http://i.imgur.com/tVW2v0N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bütün stardustlarımı pidgeyi full max cp yapmak için harcadım evolve ettim 320 cp çıktı , şimdi onu pidgeot yapabilirsem ooofff çok tatlı 1k falan olabilir bol pidgey lazım ama lanet adada her 3kmde bir pokemon çıkıo 3 gündür bi tarafımı yırttım anca level 10 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 custom name'leri herkes görebiliyor mu gym'e koyarsak? camiye müslümbörd koyacağım pidgeot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Görünüyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Kendi adını değiştirememek kötü. 100+ pokemon yakalamışım , silseler baştan başlamam , isim tırt ama 'Kratistoi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 evde açtım bıraktım oyunu 600m yürüdüm saydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mithat said: Bütün stardustlarımı pidgeyi full max cp yapmak için harcadım evolve ettim 320 cp çıktı , şimdi onu pidgeot yapabilirsem ooofff çok tatlı 1k falan olabilir bol pidgey lazım ama lanet adada her 3kmde bir pokemon çıkıo 3 gündür bi tarafımı yırttım anca level 10 oldum berbat bir strateji bu bir daha yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Abi ortamlarda ağır gym savaşları dönüyor biz patates pokemonlarla dışarıdan fakir gibi izliyoruz başlarım böle işe :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 birde iska gecen poketoplarini yerden kaybolmadan toplayabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 benjani said: evde açtım bıraktım oyunu 600m yürüdüm saydı. Dünya döndüğü için dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Norak said: birde iska gecen poketoplarini yerden kaybolmadan toplayabiliyorsunuz Ohaaa süper bilgi ahah ben daha yüklemedim ama bugün iş yerinde yeni başlamış bi arkadaşla ilk pokemonunu yakalamak için bütün topları harcadık, keşke daha önce söyleyen olsaydı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ben genelde zubat dışında tek atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ahaha bende zubata nice shot çekiyorum gerisinde 30 tane poketopu gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Golbattı bizimki de yakalayamadık resmen dakikalarca yolun ortasında gsfsfd yalnız artık çıksın şu oyun ya :'( yok mu resmi bi açıklama çıkış tarihi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Norak said: birde iska gecen poketoplarini yerden kaybolmadan toplayabiliyorsunuz abi ciddi misin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 olm nası bitiriyonuz topu 250 tane mi ne var bende. toplayabildiğimizi de bilmiyodum sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 abi pokemon başı 25 tane salla dur bak ne oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 parkinson musunuz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 en fazla 3-4 tane harcadim simdiye dek, o degilde biri lure kullanmis yanimdaki stopta, 20 dkdir balkonda oturuyorum lel benim kediler toplandi etrafimda birde atmadan topun etrafinda hizlica 3-4 cember cizip curve ball atabiliyorsunuz bonus xp veriyor falan ama tutturmasi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Norak said: birde iska gecen poketoplarini yerden kaybolmadan toplayabiliyorsunuzsu dogruysa eger siseye oturup olmeyi beklicem nolur yalan deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 deneyemedim henuz bende onu, spawn olsun diye bakip cikiyorum arada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Deneyemedin? O cümlede kullandığın kelime ve ekler tecrübeyle sabit olduğuna işaret ediyordu oysa ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar