Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 girdim ben simdi hatta evi biraz ittirince en yakindaki pokestopu da aktive ettim 2 kere, disari cikmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Ya arkadaş oynamam bu ne pokemon falan diyordum, bugün arkadaş geldi, az sohbetini ettik, geyiğine 3 sokak üste gidip geldik, tekrar çıktığımızda 15 km yürümüşüz, müptelası olduk ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Evin 300m ilerisinde bir gym var, feci savaslar donuyor. 1 saatte 3 kere el degistirdi. Bugun biraz yuruyeyim dedim(hava 40 kusur derece birde nem var), baktim karsindan iki kisi geliyor, ikisinde pokemon avinda:) Feci sarmis walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yolda kamyon gibi yürüyen ergenler arttı. iki salak telefona kafayı gömmüş karşıdan üzerime doğru geliyorlardı bugün, kaçacak bir yer olmadığı için omuzu koydum birine hafifçe. sz kafa da koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 sonra ağzını burnunu kırdığımız sen miydin? kardeşim diyeydin patidenim diye keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 antalyada hep su pokemonu var. 2 tane 1000lik vapereon 1 tanede su yıldızdan kastım. birazdan çıkıp migrosun çevresindeki gymleri alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 İşyerinde yükledim ne pokemon var ne pokestop. Eve bir geldim kanepeden pokestop rangem tonla avlanıcak pokemonum var. Oturdugum yerden 1 saatte level 4 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1bsOI4bAhnQ bu nedir birader cidden çalışıyor mu bu, üzücü olur, deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 said: users who sign into the app through a Google Account are often inadvertently granting broad permissions over all information linked to the account, including the power to read and send emails. At no point in the sign-in process does the app notify users that full access is being granted. "Full Access" entitles whatever to do this among other things with your account: Read all your email Send email as you Access all your Google drive documents (including deleting them) Look at your search history and your Maps navigation history Access any private photos you may store in Google Photos And a whole lot more, can see and modify nearly all information in your Google Account ios ten google hesabıyla girince, hesaba erişim izni veriyormuş direk. http://www.theverge.com/2016/7/11/12150468/pokemon-go-privacy-full-account-access-permission burdan değiştirebiliyomuşuz. https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Haritası var mı bunun? Ben mesela tatildeyim , evin oralarda nerde pokestop ve gym var bakmak istiyorum , bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 google permissions da gozukmuyor benim oyun (android), heralde apk ile yukledigimizden dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mithat said: Haritası var mı bunun? Ben mesela tatildeyim , evin oralarda nerde pokestop ve gym var bakmak istiyorum , bi yolu var mı? https://www.ingress.com/intel aradigina en yakin harita bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Memlekette pokestop yok ya la napıcam ben pokeballsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 10 km lik eggden aerodactyl çıktı. şansımı seviyim. mis gibi pokumanlar varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 şu an oynayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yarım saattir yok oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 1 haftaya patlar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 aynen 30 dkdır yok ya ben 30 yaşında adamım bu saatte çıktım pokestop aradım. sdf pokestop olayına kafam basmadı bulamadım bişi pokeballsız takılıyorum o değilde oyuna başladığımdan bu yana benim evin içi zubat dolu. lol mağarada yaşadığı mımı ima edyor bu oyun :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Seperate said: https://www.youtube.com/watch?v=1bsOI4bAhnQ bu nedir birader cidden çalışıyor mu bu, üzücü olur, deneyelim ben online oyun yapıp da sunucu saati falan kullanmadan böyle bir açığa neden olan yazılımcıyı hemen kovmam. önce bi güzel döverim. sonra kovarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Archangel_ said: 10 km lik eggden aerodactyl çıktı. şansımı seviyim. mis gibi pokumanlar varken... 7.5km oldu yarın 10 yapcam merakla bekliyorum. ama bana kesin zubat çıkar o kadar şanslıyım =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bir de merak ettiğim apk ile indirenler için playstoreda gözükmüyor oyun, yani patch ıvır zıvır bir şey geldiğinde indiremeyip yeniden apk yüklemesi mi yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bişey sorucam ios kullanıyorum her server gittiğinde tekrardan mail ve şifre girmem gerekiyo yok mu beni hatırla olayı google appini indirdim orda log in'im varmış zaten ama her seferinde giriyorum @@1 e mail kısayolu yap şifreni de kopyala yapıştırırsın demişler şimdilik öyle yapıyorum (şifrem çok uzun üşeniyorum her seferinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 son olarak başka bişey bugun gym önünde 2 çinliyle kapıştık 3 kişi kırmızılar olarak dövdük sarıları kalkıp gitti onlar sonra üzülerek ama benim en güçlü pokemonum bayıldıgı için 2.yi koydu lider olarak diğer arkadaşlar (biriyle orda tanıştık KIRMIZI KARDEŞLİĞİ YAPIP) da soktu 2. ve 3. olarak ben sonra en güçlü pokemonumla dövüp dövüp sürekli lvl 4 yaptım gym'i ama sokamadım pokemonumu (yada replace edemedim) bi baktım sonra başka bi tip daha gelmiş kırmızı o koymuş 1. sıradan pokemonunu yok mudur bunun bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bazen yakalayinca kaciyor bunlar lol tekrar yakalamak gerekiyor, birde farkli sekilde yakaliyorsunuz hop aynisinin daha guclusu geliyor arkasindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 https://s31.postimg.org/o8c3sipgb/image.png Ege üniversitesi çok iyiymiş poke topunun yanı sıra oturduğun yerden bir sürü pokemon yakalayabiliyorsun. Bir ara charmeleon peydah oldu herkes ayaklandı bir anda çok komikti. Yakaladım ama cpsi düşüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar