Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Benim acik ara en sevdigim hero sonya Cirkin ve katir sesli olmasa on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 DarKRideR said: http://i.hizliresim.com/rV7vaB.png En kolay, hızlı ve basit oyunumdu sanırım asdfsd ranked bu arada yalnız jaina ayakta kaldığı süreye göre iyi vurmuş, doğmuş koşmuş bütün skilleri atıp ölmüş sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Sonya'nın sıkıntısı çok kolay counter edilebilmesi, Sonya'nın karşısına stun, knock vs. yapan bir hero koy, dönmeye başladığı anda stun çaksın, Sonya bitti gitti. Whirlwind durdurulamaz olsa top tier bile olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 daha fazla ezildiğim bir oyun kesinlikle bilmiyorum duymadım görmedim ahahah ranked http://i.imgur.com/pGlCgKb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 o herkesin ww'in içinde yakalandığı, nerf öncesi dönemden kalma ezber bir söylem. yoksa heroicleri counterlamak varken kim ona CC'sini harcasın. sonya'nın sıkıntısı düz olması. safi tabelaya oynuyor. warrior dediğinin kontrol getirmesi lazım. haşaşin gibi sonya. haşaşin olarak baktığında da top tierdan uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Medic'i kaç golddan satarlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 15k hep aynı. sonya korede top tier pick, genelde turnuvalarda banlanıyor veya alınıyor. koreli abiler bi turnuvada eu/na takımlarını tokatlayıp göstersin metaya girer tekrar, arthas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 sgt etrafına kamp kurma gibi huyları da var onların. orada da duble woryor hakimse stitches bile girer. net kafesi iyi olan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 stitches, sgt pickleri görmedim ama 3 warrior setup yapıyorlar bazen. tabi tüm maçları da izlemedim, seçilmiştir/seçiliyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 stitches ben de görmedim abi. demek istediğim şu ki duble warrior bu kadar hakimken warrior slottan her şey girebilir. mesela buildlerde standartın epey dışına çıkabiliyorlar şu an EU'da. olur mu diyorsun, olduruyorlar. o rahatlığı sağlıyor çift warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 arthas-tyrael-jo-leo-arthas-anub ; eu'da bunlar seçiliyor. korede sonya giriyor bunların arasına. stitches-diablo hiç görmedim, chen bi kaç oyun gördüm zagara karşısına aldılar hep, artık denk mi geldi yoksa yüksek sustain yüzünden mi seçildi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 "çünkü yapabiliyoruz" diyerek seçmişlerdir belki de. onu televizyonda görenler bizim maçlarımızda aynısı yapmaya çalışmasınlar da. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 geçen 5 warrior ile oyun kazandılar, fnatic denedi sanırım tam hatırlamıyorum. nadiren meta dışı ilginç şeyler de oluyor. fakat uzun zamandır takip ediyorum melee assassin ile oyun kazanan gördüğümü hatırlamıyorum. illidan+aba+uther/rehgar setupları olsa bile kazanamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 oyun uzarsa warriorlar daha bı ohannesburger oluyorlar 5 spec nası olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 neye dayanarak öyle oluyor? stack muhabbeti olan şeyler daha iyi. o da warriorlara has değil. biri regen stackliyor, biri ability damage, öbürü HP mana, öbürü mana vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 benim izlediğim oyunda direk early game'den itibaren üstün oynamaya başladılar, oyun uzamadan bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 29-30 arası bitmedi arkadaş ya. bitmedi yeminle. ne xp'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 https://twitter.com/DustinBrowder/status/643956704489504768?s=09 şunu çok güzel abuseluyorlar hahahah, altına da direk yazmışlar zaten dün 2 oyunda "dont do camps this early wtf" 'den başka bişey demeyen arkadaş direk 24 saat silence yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 working as intended thrall aldim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 cezalandırıyormuş gibi çek panpa! silence olmuş olmamış bana ne faydası var onun. sonraki maçta zaten benle olmayacak. mevcut maçta chat abuse reportladığında zaten otomatik muteluyor. harbiden gerizekalı bunlar. hiçbir şey yapmadan faydalı bir şey yapmış gibi gözükmeye çalışıyorlar ve malesef bu hareketlere şakşakçılık yapan kalabalık bir gerizekalı güruhu da var.. intentional feederı, afkerı cezalandırmamaya devam... yemin ediyorum "uğraşamayız, belki bir gün yaparız veya yapmayacağız" deseler en azından dürüstlükten puan veririm ya. ama raporlarınız çok işe yarıyor çünkü istastiğini tutuyoruz gibi retarded açıklamalarla geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Bonus clip asdf. http://www.youtube.com/watch?v=WiZY55Nr1rM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 HOYDAAAAAAA tam treasure goblin için parayı biriktirdim, Blackheart's Doubloon çıkmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ben doubloon'u sırf o kharazim'in üstünde bağdaş kuruşu için bile değer diye alıcaktım http://i.ytimg.com/vi/lTEEBm3D0vY/maxresdefault.jpg hearthstone kartın üstünde de kuruyormuş almadım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 adam gıbı damaj verebılmeye baslıolar ve daha ıı tanklıolar kaynak götüm ama oynadıgım oyunlarda tanklar sonradan ıyıce acılıo, 2-3 tankı olan takım baslarda patates takılırken 20 den sonra droll yapmaya baslıo. arcane said: neye dayanarak öyle oluyor? stack muhabbeti olan şeyler daha iyi. o da warriorlara has değil. biri regen stackliyor, biri ability damage, öbürü HP mana, öbürü mana vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 film gibi film... http://www.youtube.com/watch?v=qH5ZqLMIepo& inanılmaz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar