Xeph Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 abi stun metası öldü, bütün supportlar unstoppable veriyor artık direk, üstüne tyrandeydi raynordu hep stun durationları yarı yarıya falan azalttılar anca 1e basıp jainanın üzerine tıklamaya yetemeyen utherın, karşıda 3 farklı stuna karşı cleanse değil battle momentum alan rehgarın olduğu QMde burst yapabiliyorsun artık veya işte gravbombun üstüne apoc yemeyi falan becerebilen adamlar çıkıyor wtfmomentsda, onları metaya katmayalım pls :p damageını falan bilmem de ranged aoe knockbackin ne kadar harika bişey olduğunu betada tyrael oynayan hatırlar zaten http://www.youtube.com/watch?v=x7yzP2ufndM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bu değişiklikten sonra kayda değer 1 turnuva oldu sanırım, onda da pick/ban yapılan herolarda bir değişiklik olmamış, hangi veriye bitti dedin anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 redditde enter the stormdu, ogn superleguedi uzakdoğu turnuvalarıyla yatıp kalkan güruh söylüyor, yok tyrandeyi banlamadılar yok jimmyi kimse rustlemadı falan diye bu arada PTR gelmiş, kullanılmayan heroicleri hep değiştirmişler, gazloweu rehgarı falan revamplamışlar harika olmuş http://www.heroesnexus.com/news/1603-heroes-ptr-patch-40336-the-diablo-wizard-has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Li-ming i alırım herhalde, wizleri seviyorum. Jaina skin de güzelmiş, Morales skin meh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 concept artı falan ne kadar güzelken hots versiyonu bok gibi olmuş wizardın. karakteri de hikayesini de çok severim. büyük hayalkırıklığı oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 novaya nolmuş lan öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ehueh yine geyik yapmışlar, http://www.youtube.com/watch?v=ft8lRq3sF3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 abi arthas sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Arthas the şamar oğlanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ahahaha Mazlum olmuş arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 wizard baya op ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 sabah yine girdim oyuna canım çekti dedim ne zamandır oynamıyorum filan. li ming diye bi hero gelmiş. o ney öyle one shot atıyo herkese sdfs millet sövemiyo da ilginç bi şekilde herkesin komiğine gidiyor saçmalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 wizord cok iyi olmus ya fsdsdaf kesin zeratul ile ayni kaderi paylasicak gibi skill cap yuzunden, iyi oyuncu elinde direk terminator gibi geziyorda kotu oyuncular yetemiycek bu heroya izledigim kadari ile ahahah dun bi denedim direk wizard olmus iste d3 ten :D tek kusuru art i begenmedim hani en ozensiz yapilmis hots cizimlerinden biri olmus ne yazikki :( en bekledigim hero idi oysa https://i.ytimg.com/vi/6SqmKqFUwnM/maxresdefault.jpg su surat nedir ya :( o dudak cizimi filan iyyy https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/cb/27/57/cb27576476eebf749d9dbe7928ed3c90.jpg su karaktere bu haksizligi nasil yaptiniz ya :( omrumde ya eskirse korkusu ile 2 tane aldigim halde kullanmaya kiyamadigim tek mouse pad su art hani. paladin yok, wizordlari sevmem derken crusader eklemelerine ragmen senelerdir sirf seslndirmesi ve dizayni ile bana baska class oynatmayan wizarda yaptigin revami blizz :( bu arada heroic herkes disintegrate almis, lvl20 de tal rasha standart gibi olmus ahaha. teleport olmadan archon kumarina girmek istemiycek kimse sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Wave force zayif baya w gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 MingLee OP OP OP. Level 20'de sadece 1 defa Q ve 1 defa E kullanarak 3555 (üçbinbeşyüzellibeş) damage burst yapıyor. Ki bunu daha da artırabiliyorsun da NŞA için konuşuyorum. (Buyrun dummyde deneyin.) Öyle çok acaayip bir skillcapi de yok ayrıca. Akıllara zarar poke yapıyor, kendinden mini teleportlu, eğer level 1'de 4 stack spell shield alırsa öyle kolay kolay ölmüyor da.. Hepsi iyi de.. 3555 nedir? Kimin fikridir? Bunu yapmayı karar veren arkadaş matematik bilmez mi? Kafası mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 baya sinir bozucu bir poke kabiliyeti var, kuleleri falan da çok rahat poke ile indirebiliyor. bu arada QM gireyim dedim, 2x mage + 2x artanis ile lazer şov vardı bütün oyun, alttan üstten her yerden lazer fışkırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 aynısını infernal shrinesda yaşadım. bossun dönen ışınlarıyla lazers lazers everywhere yazdım sdf bi de bana mı öyle geldi bişeyler mi değişti bilmiyorum da efektler filan çoğu şey gözümü alıyor seçemiyorum, ne oluyo ne bitiyo anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 patch notlarda efektler hakkında bir değişiklik okumadım fakat QM oyunlarının hepsinde ikişer wizard olduğu için etraf biraz fazla renkli oluyor, o yüzden sana öyle gelmiş olabilir. bi de text renkleri değişti belki o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Laurelin Laurelin said: wizord cok iyi olmus ya fsdsdaf kesin zeratul ile ayni kaderi paylasicak gibi skill cap yuzunden, iyi oyuncu elinde direk terminator gibi geziyorda kotu oyuncular yetemiycek bu heroya izledigim kadari ile ahahah dun bi denedim direk wizard olmus iste d3 ten :D tek kusuru art i begenmedim hani en ozensiz yapilmis hots cizimlerinden biri olmus ne yazikki :( en bekledigim hero idi oysa https://i.ytimg.com/vi/6SqmKqFUwnM/maxresdefault.jpg su surat nedir ya :( o dudak cizimi filan iyyy https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/cb/27/57/cb27576476eebf749d9dbe7928ed3c90.jpg su karaktere bu haksizligi nasil yaptiniz ya :( omrumde ya eskirse korkusu ile 2 tane aldigim halde kullanmaya kiyamadigim tek mouse pad su art hani. paladin yok, wizordlari sevmem derken crusader eklemelerine ragmen senelerdir sirf seslndirmesi ve dizayni ile bana baska class oynatmayan wizarda yaptigin revami blizz :( bu arada heroic herkes disintegrate almis, lvl20 de tal rasha standart gibi olmus ahaha. teleport olmadan archon kumarina girmek istemiycek kimse sanirim Ya sonuna kadar haklısın şu postta. Daha heroyu denemedim, OP olacağı belli zaten. Ama D3 art a bak, ortaya çıkana bak şaka gibi. Aynı firmanın art departmanları Cho'Gal sanırım? Jaina böyle mi mesela? İnsan utanır harbiden, aylardır oynadığım Wizard aplama hakaret direk :P Konu ile fazla alakası yok Lich Queen süper olmamış mı? https://www.artstation.com/artwork/wEPqX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 yeterince zırhlı değil, tayt gibi zırhı. yoga queen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bağyan o. O kadar olacak. Her bağyan http://hero.wikia.com/wiki/Brienne_of_Tarth değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 less sexy moar undead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Olm bişeyi de beğen lan. Aaaaaaa. Kaynanam bile senden daha zevkli. O değilde Division alcaz mı PS4 e, buralar sana göre değil annadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 limingin damageını bile anlarım da abi abilitylerin rangeı o kadar uzun ki autoattack rangeına hatta nerdeyse ekrana girmeden BoE'de bossu kesiyor falan, objectivelerde tam imbalanced hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Yeni patch le Kael i iyice gömmüşler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar