Aceace Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ~You were a mistake ~Your parents never loved you ~No one cares about your facebook status ~You have no friends ~You will never repay your student loans ~You are so ugly, Hello kitty said Bye to you ~You are so stupid you tried to wake up a sleeping bag ~Your cat didn't get lost, it ran away from you ~You are so massive, Protoss tempest do extra damage against you ~You are so fat, you wear 2 watches because you cover 2 time zones ~I should stop insulting how fat you are, you probably have enough on your plate already ~your credit card declined ~you're so drunk you make ??? sober ~santa isn't real aşaya birileri gelişigüzel de olsa yazmış. Timezone ve tempest harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 cho gal isteyen var mı ya 2200 gold lazım 2 maç atak ai'ye karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 chogal için ekle beni gokhan#2940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1-qhgoxVHqs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jTCGUicpU8c&index=11&list=PLlWC1VLv7fbBXyOxaKHNMu0uau0s-irfq ahahaha Butcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sonya coook iyiydi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 madcat ekle beni lwt#2501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 %50 indirim maili gelmiş. For a limited time, you can save 50% on ALL Heroes, Skins, and Mounts in Heroes of the Storm!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 zaten uzun zamandır black friday indirimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Recruit a friend olayı ne saçma olmuş ya. Oyun çıkalı ne kadar zaman oldu şimdi mi aklınıza geldi bu? Hala mmr fix filan yok böyle salak salak işler ile uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 pöf charger aldım bide thrall skini aldım 3 er euroyu gorunce :O Kurtuda almak ıstıomda elım gıtmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ETC saçma sapan bişey olmuş lan niye hiç haber vermiyonuz level 20de prog rock + groupies 1000+ heallıyor, referans için malfurion Qsu 1030, uther Qsu 930 hazır free weekdeyken yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 oyun bok çukuruna döndüğü için artık konuşulcak bi tarafı da kalmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 oyun iyi bence. akşamları arkadaşlarla çok güzel iki oyun atmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 etcnin healı ın menzili cücük kadar ama, hani kharazimin healının ayrısı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 etcde o healı alınca hayvan gibi gimpleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://us.battle.net/heroes/en/blog/19981656/winter-veil-begins-next-week-12-11-2015 tldr version: haftaya yılbaşı eventi başlıyor özel skinler özel sale hede event boyunca 15 maç yaparsanız 4 günlük beleş stim pack kazanıyonuz, 50 maç yaparsanız 4+10=14 günlük beleş stim pack alıyorsunuz +++ herkese açık yılbaşı goblini mount bir de zagaranın fiyatı 4k golda düşüyormuş, patch gelene kadar almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 imamizer said: oyun iyi bence. akşamları arkadaşlarla çok güzel iki oyun atmalık. olm beraber oynayak ya , biz de oynuoz her gece 2 el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 imamizer#2616 abi ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Kimseyi bulamıyorum ben, hep tek tabancayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/blog_header/7g/7G9MKHE7D6W51449831963150.jpg heuaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 3 maç arka arkaya kazanıyorum hero league götümü yırtarak sonra 5 tane random adama karşı tam 5 kere 2 tane 2 şerli party geliyor karşıya hero lig = skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 premade dışında oynamayın ya, sinir harbi direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 benim yeni başlattığım adamların hepsi 2 haftada oyunu bıraktı. oyunu beğendiler ettiler para harcadılar falan ama mm tam bir kabus. sinir hastası olup çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar