Raylen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 malganis beleş olmuş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 orphea beslensin diye tuzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 carbot inanilmaz bir herif ya https://www.youtube.com/watch?v=4slX1KmXkrA sandvic, kevin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 arcane said: bende malganis vardi, cagirnat'da orphea. cok yakisikli bir malganis hatirliyorsan bendim yani sdfg. yenmişmiydik yenilmişmiydik ya o oyun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 akşam oynayalım akşam. 5 kişi toparlayın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 onemli olan katilmak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Jaegerjaquez said: arcane said: bende malganis vardi, cagirnat'da orphea. cok yakisikli bir malganis hatirliyorsan bendim yani sdfg. yenmişmiydik yenilmişmiydik ya o oyun :d onemli olan katilmak abi sdfg of icine sictim forumun. gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 kimlerle hotsluyoruz görün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 report > abusive chat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 dışarı çıkmasam gelirdim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 cok eglenceliydi. hep boyle oynayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 komuniti kuralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Vardı /paticik kanalı. Sonraları kimse kalmayınca 1 ay durup ben de çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 ben çıkmadım çünkü bi zarar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 simdi bakiyorum 2016 kasim'da blizz tweet'i var clans in the works diye. :/ reddit'de dile getirilince "ne geregi var, baska onceliklerimiz var" diye cikis yapan baskin bir guruh vardi. vizyonsuz ahmaklar mani oldu. halbuki oyunun en ihtiyac duydugu ve ayni zamanda en iyi boostlayacak sey social featurelar. hayircilar bile zamanla cark etmeye basladi. fakat blizzort her seferinde istiyoruz, dusunuyoruz diye gecistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Klan olayı gerçekten oyuna can katardı ya. İlk geldiğinde basmıştım goldu açmıştım bi tane panacea diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 v5 TL falan düşünürseniz ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 2-3 e bile tamamlansa ben gelirim tank hariç herseyi oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 pati kanalına girin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Fin said: tank hariç herseyi oynarim. Oldu pasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Malibu said: arcane said: malibu sen miydin QM'de karsimizdaki rhadamantis? battlefield of eternity Başka yok sanırım Rhadamantis ya bide gece saati olduğna göre kesin benimdir :D Çok maç yaptım dün acaba hangi BoE idi allah bilir tabi :) aha sen akfon musun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 ^ https://www.youtube.com/watch?v=Rjpc7e5lgIg @malibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Madcat said: Malibu said: arcane said: malibu sen miydin QM'de karsimizdaki rhadamantis? battlefield of eternity Başka yok sanırım Rhadamantis ya bide gece saati olduğna göre kesin benimdir :D Çok maç yaptım dün acaba hangi BoE idi allah bilir tabi :) aha sen akfon musun ya Evet benim. Ben de biliyosun sanıyodum lol :) @sanssizsansli lkdfsjglkdsfjglkj ahnkırdım sabah sabah ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 valla bilmiyordum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar