Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 embesil takımlarıyla oynamaktan baydım artık, yok mu ranked takım vs. akşamları 3-4 maç atabileceğim. single olarak 30'dan yukarı çıkmak imkansıza yakın gibi bir şey eğer çok şanslı değilsen onu anlıyorum. biraz önce %24 bıraktığımız coredan oyun verdik ki 4 tower falan ayaktaydı bizim. oradan maç verdik adamların embesilliğine. dört kere topluca pushlayalım dedim. rakip takım boss yaparken çağırdım falan gelmediler... en kolay oyunlarımdan biri olacakken resmen 4 level farktan maç verdik. geri zekalı o kadar çok ki ne kadar kasarsan kas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 rank 3-6 arasında benim oyunlarımda en az 6-7 kere %1-5 arasından dönen oyun gördüm, hem kaybettim hem kazandım. her rankta olabiliyor öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 dün bütün oyun küfrettiğim 4 28 giden oyunu tek pushta bitirdik dgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 dönmesi değil abi olay, dönmesine izin verilme şekli beni sinirlendiriyor. 4 kere söyledim, laftan sadece bir kere anlasalar ve benle 2 kişi dahi gelse oyunu alabilirdik. gelmediler. frag peşinde koştular sürekli. oyun sonu küfrettim hepsine yaptıkları hatayı söyleye söyleye bir tanesi hariç kimsenin sesi çıkmadı. bir tanesi de haklısın vs. dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ya ben qm de en sevdigim karakter olan tyrande ile oyniyamiyorum iste sirf takimima haksizlik olmasin diye, anca yanimda guvendigim bacir filan varsa cesaret ediyorum degissede rahat rahat oynasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 DarKRideR said: embesil takımlarıyla oynamaktan baydım artık, yok mu ranked takım vs. akşamları 3-4 maç atabileceğim. single olarak 30'dan yukarı çıkmak imkansıza yakın gibi bir şey eğer çok şanslı değilsen onu anlıyorum. biraz önce %24 bıraktığımız coredan oyun verdik ki 4 tower falan ayaktaydı bizim. oradan maç verdik adamların embesilliğine. dört kere topluca pushlayalım dedim. rakip takım boss yaparken çağırdım falan gelmediler... en kolay oyunlarımdan biri olacakken resmen 4 level farktan maç verdik. geri zekalı o kadar çok ki ne kadar kasarsan kas... rank 6yım ben. tek başıma yaptım. yani çok nadirde olsa friend listtekilerle oynamışımdır arada bir ama genel olarak tek girdim. yapılıyor yani ama ciddi sabır ve biraz da şans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 @dark demek istediğim o mallıkların rank ile değişmediği hacı. ya dediğin gibi takım olacak ya da soloQ böyle işte umursamayacağız bu durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 DarKRideR said: dönmesi değil abi olay, dönmesine izin verilme şekli beni sinirlendiriyor. Peki nasıl dönen bir oyunu kabul edebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Önde giderken kaybettiğin bir oyundan beklentilerin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Solo HL yapıyorsanız altın kural takımdan birisi prepick nova seçmişse ondan önce novayı seçin :) Bu taktikle rank 14 e kadar geldim full solo. Hoş dün adamdan önce novayı aldım bu seferde zeratul aldı shadowsteple falan oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 e nasıl emin oluyosun ki senin ondan daha iyi nova oynayabildiğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 oyunda her şey ortak olduğu için dota yada lol deki gibi taşıyamıyosun takımı takımda 4 kişi iyi bi kişi mal olsun kaybedıyosun.Öteki tarafdan bütün oyun boyunca çok geride olsan bile 20.dakkadan sonra iyi bi teamfightla pushlayıp kazanabiliyosunda bu bana göre oyunun eğlenceli yanı ama tabi 5 kişide iyiyse onun dışında dediğim gibi 1 kişinin kötü gelmesi çok etkılıyo.İstersen 4 kişi parti girin yanınıza gelen malsa ez lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 abi late game de heroları çok iyi kullanmıştır rakip falan ne bileyim usta işi geri dönüş, zamanlamalar falan. oldu yani başıma onlarda geldi helal diyip geçtim. ya çok basit bir şeyin yapılması gerekti galibiyet için ve bunu yapın dedikten itibaren oyun bitene kadar yaklaşık 2 dakika geçti, 2 kere team kill çektiler bize. bu süreç içinde yapılacak tek şey 3 kişinin gidip rakip core'a abanmasıydı ki ilk dediğimde rakip takımın tamamı boss'u yeni başlatmıştı. dönme sürelerine kadar en kötü %5 yapar sonra yine dalardık. inadına laf dinlemediler ve frag peşinden koştular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Şu oyun aşırı casual değil mi? Ne usta işi, ne pro işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 %90 ından iyi oynadığım kesin. tabii ki %10 -%15 lik bir kısmı benden iyi hatta mükemmel oynuyor olabilir. Bir kere o ranklarda çok spesifik durumlar hariç nova seçmeye meyletmiş adamdan hayır gelmiyor. Murky de durum tam tersi mesela adam gelmişse rank 15 e falan %90 ı nasıl oynayacağını falan biliyor. Ama tabii ki %100 diyemeyiz hiç bir şekilde. P.S. Nova alanların çoğu sıralama maçlarını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 naazebomuydun lan Sparkcaster said: dün bütün oyun küfrettiğim 4 28 giden oyunu tek pushta bitirdik dgfg adamın bırı ta oyunun basında GG NOOBS FFS yazdı daha level 8 falanız. erken dostum sakin ol yoksa mute basıcam falan dedım. oyunun sonunda bi rushla aldık oyunu "gerzek erken gg'em için özür dilerim genşler aro" dedi. SENMIYDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 öyle diyosan öyle olsun fakat ben afaki bir fikir belirttiğini düşündüğümden öyle sordum. tabi o seviyede single nova takılmak biraz bencilce buna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Raynor Muradin Tyrael Thrall Tyrande Gazlowe (level 12) Kharazim (level 15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ooo bol bol tyrande alırım artık. yeni hero ne zaman gelcek haftaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bi HL macinda last pick iken nova secmedigimden dunyanin flameini yemistim mac boyunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Suark said: ooo bol bol tyrande alırım artık. yeni hero ne zaman gelcek haftaya mı? hiç duyuru falan yok belli değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Core'lar çok güçsüz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 cacodemon said: Core'lar çok güçsüz değil mi? oyunun çok uzamasını istemiyor ki bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Laurelin said: ya ben qm de en sevdigim karakter olan tyrande ile oyniyamiyorum iste sirf takimima haksizlik olmasin diye, anca yanimda guvendigim bacir filan varsa cesaret ediyorum degissede rahat rahat oynasak :D işte bu ya solo-q tyrande/tassadar/abathur giriyorlar üstüne bir ton da attitude sonra QM ÇOK RERÖRÖ diye redditde ağlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tyrande/tass oyuncuları oyundaki en versatil karakterlerle bile ezber build gittikleri için onların da bu boktan durumda tuzu var. tek support olup da hala mark, sentinel, archon cart curt peşinde koşanın affı olmaz. geçen gün bir maçta bizim takımda support yokken karşıda healer vardı. sözün bittiği yere geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar