Litminov Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kreste oynuyordum yanima aslı diye bi kız geldi hadi haydutculuk oynayalım dedi ağaca bağlamami istedi. Bagladiktan sonra öpmemi istedi. Yanağından öpmeye başladığımda dudağından opmemi istedi. Bu olaylar yaşandiktan sonra da evcilik oynadığı çocuğa benim onu dudağından zorla öptüğümu söyledi. Bu çocuk da benim en yakın arkadaşımdı...
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 3 yaşındayken kankan mı vardı yalan atma
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kız arkadaşı da vardı...
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ben 3. sınıftayken, komşuda atari oynuyorduk bir gün.abim ben, komşu kızı ve ablası.aileler salonda oturuyor.kız köşeye çağırdı beni, sana şeyimi gösteriyim mi dedi.utandım baya, yok filan dedim.kız soyunup dans etmeye başlamıştı.gözlerimi filan kapatıp bakmamaya çalışıyordum utancımdan.ne salak mısın o yaşta.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 7-8 yasindayken komsunun kizi gel evcilik oynayalim dedi. ( kiz 15-20 yas falandi heralde) Sonra AGIZDAN OPTU beni.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 benjani said: ben 3. sınıftayken, komşuda atari oynuyorduk bir gün.abim ben, komşu kızı ve ablası.aileler salonda oturuyor.kız köşeye çağırdı beni, sana şeyimi gösteriyim mi dedi.utandım baya, yok filan dedim.kız soyunup dans etmeye başlamıştı.gözlerimi filan kapatıp bakmamaya çalışıyordum utancımdan.ne salak mısın o yaşta. Iffetini korusmussun birader ne salakligi. Esinin yuzune nasil bakardin obur turlu.
Auril Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 3 yaşında mı yuh ben kesin sağa sola sıçıyorumdur o yaşta
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 5 yaşındayken 7 yaşındaki komşu kızının evinde evcilik oynuyorduk. annesinin yatağına geçip baya 10 dakika yiyişmiştik. ereksiyon olduğunda anlam verememiştim neden sertleşti bu şimdi falan diyordum adghgfh
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Noluyor lan 3 yaşında kanka ve kız arkadaş be kızı öpmeler falan. Yok 5 yaşında yiyişme. Ahaha. Ulam ben zaten 5 yaş öncesini hatırlamıyorum lan. Hatırlasam da burnumu karıştırıp götüme falan sürüyorumdur o yaşta.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bana da 5 yaşındayken komşunun liseli kızı memelerini falan emdirmişti. bu 3 sene önce aklıma gelince çok azdım.
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Lan annemle babam habire arkadaşlarıyla dışarıya çıktığında onların kız çocukları bakıyordu bana , hiç öyle babysitter fantazisi olmadı , bildiğin düz tv izledim çizgi film falan. Ne değişik fantastik hayatlarınız var lan sizin. Heralde 13-14 yaşındaydım ilk defa birini öptüğümde.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Litminov said: Kreste oynuyordum yanima aslı diye bi kız geldi hadi haydutculuk oynayalım dedi ağaca bağlamami istedi. Bagladiktan sonra öpmemi istedi. Yanağından öpmeye başladığımda dudağından opmemi istedi. Bu olaylar yaşandiktan sonra da evcilik oynadığı çocuğa benim onu dudağından zorla öptüğümu söyledi. Bu çocuk da benim en yakın arkadaşımdı... 3-4 sene geçmiş, affetmiştir bile üzülme sen kardeşim.
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 kızlar galiba cinsiyetlerinin farkına daha çabuk varıyorlar daha sonra toplum baskısı ve/veya buyuk dişilerin ayıp olur evleneceğin adama sakla vs.baskılarından dişiliklerini baskılıyorlar gibi gibi.. buna benzer bende baya bişey yaşadım.vay anasını 5 yaşındaki cinsel hayatım bundan iyiymiş :(
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2Aohukzu72A
Zep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 oha bütün forum cinsel istismara mı uğramış 5 yaşındayken?
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ben bildiğin sapiktim. Kardeşimle komşu kızının malum yerini açıp oksadik.sonra abilerine soyledi.abiler atar yaptı dovduk onları. Başka komşu kızını 8-10 yaslarindayken duvara taslamistim. Annemin arkadaşlarının boynundan öpüyorum emer gibi moraran bile olmuştu afafsg
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 küçükken annen-teyzenle falan hamama da gidiyor muydun ?
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 karamürselidelihamdi said: Ben bildiğin sapiktim. Kardeşimle komşu kızının malum yerini açıp oksadik.sonra abilerine soyledi.abiler atar yaptı dovduk onları. Başka komşu kızını 8-10 yaslarindayken duvara taslamistim. Annemin arkadaşlarının boynundan öpüyorum emer gibi moraran bile olmuştu afafsg oha ensest? anlatıyor bir de utanmadan...
Öne çıkan mesajlar