maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 her ikisinden de teklif almış mühendis nereyi tercih etmeli? tübitak: başlangıçta maaş biraz daha düşük ama 5-6 ay sonra roketsan seviyesine yaklaşıyor. roketsana göre çok daha rahat deniyor. benim başvurudğum pozisyon biraz daha argeyle iç içe. direk üretimin içinde oluyosunuz. direk devlete bağlı olduğu için siyaset daha fazla içine giriyor kurumun. roketsan: maaş tübitaka göre daha yüksek ama dediğim gibi 5-6 ay sonra tübitak baya yaklaşıyor roketsana. başvuruduğum pozisyon sistem mühendisliği. çok fazla argeyle iç içe değilsiniz. tübitaka göre biraz daha kasıntı bir ortam deniyor. siyaset daha az etkili kurum içinde. her ikisinde de uzun süre kalmayı düşünmüyorum. 1-2 sene sonra ya istanbula ya yurtdışına gitme gibi bi hedefim var. bu süre içerisinde hangisi daha iyi bir tercih olur? tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Hangisi fuzenin onune taramali takiyosa o. Maasin bir onemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 asfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ARIGATOU ROKETU-SAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Abim uekae'de çalışmıştı tübitakta, sonrasında yurtdışına çıktı. eğer hocalarla vs. iletişimde kalmak istiyorsan sonrasında üniversitede araştırmacı pozisyonu falan arayacaksan daha iyi sanırım tübitak. roketsanda da çocukluk arkadaşım çalışıyor şuan biraz daha izole tübitaka göre anladığım kadarıyla da pek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Fuzenin ucuna taramali takamadiktan sonra sanayideki Kasim ustadan ne farki var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 tübitak mı kaldı abi. sen dünyayı kurtarmak isteyeceksin adamlar gelip sana "bunu siktir et ezan okuyan su şişesi, oruç bozulmasını engelleyen açılmaz kapak yap" diyecek. o yüzden salla roket üret, müslüman bombalarsın hayrın dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 µh said: Abim uekae'de çalışmıştı tübitakta, sonrasında yurtdışına çıktı. eğer hocalarla vs. iletişimde kalmak istiyorsan sonrasında üniversitede araştırmacı pozisyonu falan arayacaksan daha iyi sanırım tübitak. roketsanda da çocukluk arkadaşım çalışıyor şuan biraz daha izole tübitaka göre anladığım kadarıyla da pek bilmiyorum benim de teyzem bukake'de çalışmıştı roketto-san'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 çok sulu bi iş ortamı vardı diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Esh said: Hangisi fuzenin onune taramali takiyosa o. Maasin bir onemi yok hangisine gidersem ilk ben takıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 moriarty said: tübitak mı kaldı abi. sen dünyayı kurtarmak isteyeceksin adamlar gelip sana "bunu siktir et ezan okuyan su şişesi, oruç bozulmasını engelleyen açılmaz kapak yap" diyecek. o yüzden salla roket üret, müslüman bombalarsın hayrın dokunur. o durum biraz geçen senelerde kaldı diyorlar. şu an öyle bi durum yokmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 maasi daha iyise, cok da kalmicaksan bin rokete git, bu ara tubitak pek saglam degildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 tübitak sage de tam oyun konsolu ismiymis ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 moriarty said: tübitak mı kaldı abi. sen dünyayı kurtarmak isteyeceksin adamlar gelip sana "bunu siktir et ezan okuyan su şişesi, oruç bozulmasını engelleyen açılmaz kapak yap" diyecek. o yüzden salla roket üret, müslüman bombalarsın hayrın dokunur. Yukarılarda tanıdığın yok ise aynen bu. Bişi yabmayım mayışı alayım rahat olayım diyorsan da tübitak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Tebrikler.. Roketsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 tubitağin xp bonusu var ama işte roketsanda bonus dmg hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 roketsanın yemekhanesinde teyzem çalışıyodu benim. tavsiye etmem baya sıkıntılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 e bi tarafta tubikat maklubesi, dier tarafta askerye usulu patetes nohut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Roketsan Elmadağ'da değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 cidden roket yapcan mı işe girince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Roketsana gir, araplarla çöle gisip füze testleri yaparsınız.. Tubitak sıkıcı olur ama daha kolay olur hayatın. Ne mühendisisin? Istanbula gelmek istersen yardımcı olabilirim ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Roketsana girersen füze neyim isteriz bak ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bana ordan bi patriot bi de scout ucuna da bixi tak gonder ezme koyma sumakli sogan olsun sadece tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 maroon5 said: her ikisinden de teklif almış mühendis nereyi tercih etmeli? tübitak: başlangıçta maaş biraz daha düşük ama 5-6 ay sonra roketsan seviyesine yaklaşıyor. roketsana göre çok daha rahat deniyor. benim başvurudğum pozisyon biraz daha argeyle iç içe. direk üretimin içinde oluyosunuz. direk devlete bağlı olduğu için siyaset daha fazla içine giriyor kurumun. roketsan: maaş tübitaka göre daha yüksek ama dediğim gibi 5-6 ay sonra tübitak baya yaklaşıyor roketsana. başvuruduğum pozisyon sistem mühendisliği. çok fazla argeyle iç içe değilsiniz. tübitaka göre biraz daha kasıntı bir ortam deniyor. siyaset daha az etkili kurum içinde. her ikisinde de uzun süre kalmayı düşünmüyorum. 1-2 sene sonra ya istanbula ya yurtdışına gitme gibi bi hedefim var. bu süre içerisinde hangisi daha iyi bir tercih olur? tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler. Tübitak ta müdür arkadaşım var. sorayım mı bu soruyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Roket-san yamete kudasai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar