trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, Macbook'tan gaminge terfi etme dönemindeyim. Masaüstü olsun isterdim fakat ortam koşullarım uygun değil o yüzden notebooka yöneldim. http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VemW0mAmrBI bütçeme uygun bu model ya da bir tık üstü olabilir fakat 17" istiyorum kesinlikle. Varsa kullananı fikirlerinizi almak isterim. İnternette her yer yorum farkındayım ama burası ayrı benim için. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Tam 950m iyi mi ki diyecektim ama 970mlilerin fiyatlar da baya uçukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 -Crawler- said: Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina. http://i1046.photobucket.com/albums/b464/mick52/cannonball/e5mw5f_zpsefea1870.gif @OP bu aleti sürekli taşıyacak mısın? şarja takmadan çok kullanıyor olacak mısın? neler oynuyorsun genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Monster kullanıcısıyım. Tek sıkıntısı fan biraz ses çıkarıyor. Ben dert etmiyorum. Oyun için gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 -Crawler- said: Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina. hahaha güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 abra a7 v3.1 var bende, 860m'li.işlemci çok ısınıyor, cs go'da 95 dereceyi görüyor.2 kez servise yolladım, termal bakırı filan değiştirmişler ama sonuç değişmedi.kasalar farklı gerçi, aynı sorun yaşanır mı bilmiyorum. ayrıca monster'larda çok yüksek ihtimalle ölü piksel çıkıyor, anında değiştiriyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 masaüstü pcye canım feda fakat yer ile ilgili problemim var. evden dışarı taşıma ihtimalim sıfır. pilde kullanmama hiç gerek yok. sabit şarj takılı duracak. ama yine de bi köşeye sıkışıp o fiyata masaüstü toplamaya kalksam ki gönlüm AMD'den yana nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 setup olmadan laptopla ancak tatlı su gamerlığı yaparsın ses, ısınma sorunundan kaçış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 abraayedi dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 3000 liralık laptop alıyorsun ekran kartı 950m mi olacak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 şirkete 5000tl lik aldırdım 960m var. kur fena çarptı. normalde o fiyata 980 olması lazımdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 -Crawler- said: Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina. Lütfen değişik bir şey yazmak için yeni yeni garip garip fikirler üretmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 -Crawler- said: Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina. Ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Lectre said: -Crawler- said: Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina. Lütfen değişik bir şey yazmak için yeni yeni garip garip fikirler üretmeyin :( SDAJHKFSAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Abi bırakın alsın işte adam size ne oluyor. Ne güzel yorumlamışım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 adam alsin da, senin yorumun yatacak yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 >gaming >laptop kıkırdadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 http://gizmodo.com/a-water-cooled-gaming-laptop-is-sublime-overclocked-ove-1728778222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Bugün gittim aldim ama ne aldim? İ7 4790K Sapphire r9 280x Msi h97 gaming bisey anakart Coolermaster 750w 80 plus kasa Ssd + hdd 8 gb corsair ram Ve bunlar hep o garip ilk yorum yuzunden oldu dsfsgsg Artik ben de laptop gamerlarini hor gorecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 aquila said: http://gizmodo.com/a-water-cooled-gaming-laptop-is-sublime-overclocked-ove-1728778222 of çok iyi ya zaten asus fanıyım boşaldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 trainspotting23 said: Bugün gittim aldim ama ne aldim? İ7 4790K Sapphire r9 280x Msi h97 gaming bisey anakart Coolermaster 750w 80 plus kasa Ssd + hdd 8 gb corsair ram Ve bunlar hep o garip ilk yorum yuzunden oldu dsfsgsg Artik ben de laptop gamerlarini hor gorecegim hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsun, ekran kartını satsana bana ikinci el lazımdı aynından ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 rami 16la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 arada yersin falan, sehpa olarak kullanırsın, 16 ram şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 16 ram ne işe yarıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar