Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Abra A7 V5.2.1

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Macbook'tan gaminge terfi etme dönemindeyim. Masaüstü olsun isterdim fakat ortam koşullarım uygun değil o yüzden notebooka yöneldim.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VemW0mAmrBI

bütçeme uygun bu model ya da bir tık üstü olabilir fakat 17" istiyorum kesinlikle.

Varsa kullananı fikirlerinizi almak isterim. İnternette her yer yorum farkındayım ama burası ayrı benim için.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Evet alınabilir. Harika olur. Zaten masaüstü gaming bitti tamamen. Gaming laptop dönemi başladı artık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Süper bi makina.

http://i1046.photobucket.com/albums/b464/mick52/cannonball/e5mw5f_zpsefea1870.gif

@OP
bu aleti sürekli taşıyacak mısın?
şarja takmadan çok kullanıyor olacak mısın?
neler oynuyorsun genel olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

abra a7 v3.1 var bende, 860m'li.işlemci çok ısınıyor, cs go'da 95 dereceyi görüyor.2 kez servise yolladım, termal bakırı filan değiştirmişler ama sonuç değişmedi.kasalar farklı gerçi, aynı sorun yaşanır mı bilmiyorum.

ayrıca monster'larda çok yüksek ihtimalle ölü piksel çıkıyor, anında değiştiriyorlar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

masaüstü pcye canım feda fakat yer ile ilgili problemim var.

evden dışarı taşıma ihtimalim sıfır.
pilde kullanmama hiç gerek yok.
sabit şarj takılı duracak.

ama yine de bi köşeye sıkışıp o fiyata masaüstü toplamaya kalksam ki gönlüm AMD'den yana nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

Bugün gittim aldim ama ne aldim?

İ7 4790K
Sapphire r9 280x
Msi h97 gaming bisey anakart
Coolermaster 750w 80 plus kasa
Ssd + hdd
8 gb corsair ram

Ve bunlar hep o garip ilk yorum yuzunden oldu dsfsgsg Artik ben de laptop gamerlarini hor gorecegim

hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsun, ekran kartını satsana bana ikinci el lazımdı aynından ahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...