FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 1-2 ufak değişiklik ile kolento'nun deckini oynuyorum. Öncelikle bu deck baya düşük manalı ama güçlü minion içeriyor. O sebeple rakibi elindeki removalları erken kullanmaya zorluyorsun. Oyunun ilerleyen kısımlarında kolay kolay remove edemiyor yerdekileri. Bende Confessor paletress koydum desteye, yerde genelde 2-3 tur kalıyor çünkü bu removal eksikliği yüzünden. Bunu eklemek için caballardan birini çıkardım. Ayrıca Dr.Boom'suz deste olmaz mantığı ile onu da koydum. Bunu eklemek içinde Twilight guardian çıkardım. Ve baya hala gayet iyi bir deste oldu bence. 8 oyundan 7 tanesini kazandım. Bir de bu deste agrolara karşı harbi çok güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 malygos shaman'ın eski hali baya bombaydı. elde patlama ihtimali çoktu. http://www.youtube.com/watch?v=eYhZXmnkhO8 şu da efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 O nasıl bir tipleme Hearthstone'dan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bu arada yenilerden handlock'a girecek bi kart var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 twilight guardian ve chillmaw girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ram wrangler kesin nerflenir. inspire yaparlar battlecry'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Tori said: sloth said: http://www.hearthpwn.com/decks/321735-kolento-37-0-100-win-the-beast-is-unleashed 50 tane deck denedikten sonra en eğlenceli deckin bu olduguna karar verdim. bi de tavsiyeye ihtiyacım var. 1 tane lightbomb koymak istiyorum. swp ya da 1 cultist çıkartmam lazım. hangisi daha mantıklı sizce ? said: it's a kolento deck.... that means any normal person will have a huge learning curve before reaching any success rate. the man is a monster. deck güzel de craftlayacaksanız şunu da düşünün yalnız, herif hakkaten müneccim gibi oynuyor kolento kadar win alamayacagımı biliyorum da deck çok kompleks değil. aggroya karşı çok güçlü. 5 oyunda sadece mirror match'de yenildiğim için paylastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Valla dragon priestin en çok agroya ve secret palaya karşı üstün olmasını sevdim. Hunter, agro ya da secret pala, agro warlock, mech mage falan gelince yüzüm gülüyor. Ama deck harbiden priestin her deckine karşı dengeli, çok ortada maçlar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben de egg priest oynuyorum o da güzel. karşı taraf çok abartı şanslı olmadığı sürece alıyorum. rank 15'ten 12'ye getirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ahmedinejad said: ram wrangler kesin nerflenir. inspire yaparlar battlecry'ı iyi de bu buff olur, nerf olmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Şu an patron, Control warrior, dragon priest ve secret paladin top tier deckler. Bazıları handlock'ı da orada görüyor ama 2 sezondur ladderda yeterince iyi diil bence hand. Turnuvada her şekilde kullanılır, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Wishmaster said: ahmedinejad said: ram wrangler kesin nerflenir. inspire yaparlar battlecry'ı iyi de bu buff olur, nerf olmaz ki? 5 manadan 7 manaya çıkar. 3/3 zaten öldürülmesi kolay. bir de ortada beast olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 sabonis said: Şu an patron, Control warrior, dragon priest ve secret paladin top tier deckler. Bazıları handlock'ı da orada görüyor ama 2 sezondur ladderda yeterince iyi diil bence hand. Turnuvada her şekilde kullanılır, o ayrı. patron tutosu istiyorum. http://www.icy-veins.com/hearthstone/low-budget-warrior-grim-patron-otk-one-turn-kill-brm-deck bu decki yaptım ama çok şans içşi 8 manaya kadar dayanamıyorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Stream izleyebilirsin genelde tgt oynasalarda patron oynayanlar var hala rank 1-5 arası özellikle. Yine turnuvalarda da oynanıyorda üst üste izlemeyince çok öğrenilmez. Patron oynaması en zor decklerden matchupları falan bilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 asıl meta dragon priest ya. twilight guardian haddinden fazla op bir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 OP'den öte, Dragon Priest'in early'den çok güçlü olan late'e transition'ını sağladı. hem bu hem de 2/4 olan zırzop. bu yüzden baya iyi oldu dragon priest. aksi gibi hem 2 cabal'ım, hem voljin'im yok. kart kırmam gerekecek galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hybrid druid'i de cok iyi ve dragon lock deck'leri var cok sevdim... kartım olsa yapıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bende de voljin ve guardianlar yok. ysera da yok hatta. çok oynayasım var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Voljin şart değil, 2 cabalda şart değil. Ama 1 tane cabal kesin koyacaksın o şart ve voljin yerinede dragon koyman şart ya da Blackhand koyabilirsin o da baya iş yapıyor. Sonuçta Vol'jinin %90 kullanım amacı yüksek hp'li legendary kartları yok etmek. O %10 luk kullanım içinde başka yollar bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ha bu arada face rogue ile yüzleştiniz mi bilmiyorum. :D Cok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 2 mana 2/4 taunt nedir abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Oynadıkça hastası oldum valla deckin. Önceleri kendine heal atmadan (ne healbot var, ne flash heal, ne light of naaru ne de lightwell) nasıl olacak diye baya kafamı kurcaladı ama oynadıkça kendine bile heal atmamaya başladığımı görünce anladım olayı. Normalde bütün face decklerde kafamıza kafamıza atılan büyüler burda yerdeki minionları temizlemek için kullanılıyor. Mecburen böyle yapıyor rakipler çünkü harbiden düşük manalara çok güçlü minionlar koyuyorsun. Adam onları ignore edemiyor, edemeyince de kafaya yediğin hasar acayip düşüyor. Kontrol decklerlede hiç fena mücadele etmiyor doğrusu, oyun başında yer üstünlüğü komple sana geçiyor ve oyun dengeye geldiğinde sen full hp iken rakp 10-15 arasına inmiş oluyor. Bu da en kücük fırsatta oyuu bitirmeyi sağlıyor. Harbi çok ama çok sağlam deckmiş ya, tam kontrol deck hastaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 secret pala/mid hunter/mid pala/handlock oynadım dragon priest hiç yenemedim sanırım. bir kere hunterla yenmiş olabilirim onda da king krush gelmişti ram'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ben sırf paladin oynuyorum başladığımdan beri, şimdi diğer class'larda da fena olmayan bi kart birikimim oldu sanki kendiliğinden. şöyle bir site yok mu, elimdeki kartları yazsam, şu kadar daha dust versen şöyle deck yaparsın koçum aslansın kaplansın diyecek falan... bu dediğimi manuel araştırmaya çalışıyorum çıkamadım işin içinden, 2-3 eksik çıktı mı geçiyorum. azcık dust'ım var fevri harcamak da istemiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tam böyle streak gelecek kopacağım karşıma geliyor 1 manaya 2/3 2 manaya 2/4 taunt 3 manaya 3/5 4 manaya 3/6 taunt. kafama huni takıp çıkıyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar