dune4343 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Merhaba Arkadaşlar; Oyun oynarken oyun kapandı. hata şudur. nasıl çözerim. Macro kullanmadım. hile hurda yok , "User EVE-SSO-CONNECTION is banned pending investigation Last login: 2015.08.28 13:46 Number of visits: 1380 Reason: You have been banned permanently by CCP Grimmi. The reason specified was: EULA/TOS Violation" diye hata alıyorum .
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Reason: You have been banned permanently by CCP Grimmi. The reason specified was: EULA/TOS Violation" Yani, seni kalıcı olarak banlamışlar. Oyunun başındaki End User Licence Agreement yani son kullanıcı liasna anlaşmasına aykırı hareket ettiğin için Ya makro kullandın ya hesabını başkalarına farklı IP lerde falan actırdın yahut multipe accond falan kullandın. Sonuç: Geçmiş olsun. Zor açılır o daha
dune4343 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Bir sey yapmadım. fakat evde ve işyerinde 2 pc den giriyorum.
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Petition gonder, durumu izah et, mantikli akilli bir GM e denk gelirsen kisa surede kaldirirlar fakat Macro vs. kullandiysan gecmis olsun.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 dune4343 said: Bir sey yapmadım. fakat evde ve işyerinde 2 pc den giriyorum. Yok o sıkıntı değil, ama farketmediğin bişi mutlaka vardır. geçici değil kalıcı ban bu. Ben okuyunca bot dan şüphelendim. Veya corpundan yurtdışında biri varsa, ona giriş bilgini verip açtırdıysan, yahut hesabı yeni aldıysan da satış işlemlerin sıkıntılıysa da olabilir. Ama deiğim gibi, ne olduğunun da farkında değilsen düzeltmesi falan çok zor.
dune4343 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Neyse Mesaj yazdım . Ona göre cevap gelsin bakalım. Daha önce birilerinin olmuş paticik forumunda gördüm . hesap açılmış geri
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 dune4343 said: Neyse Mesaj yazdım . Ona göre cevap gelsin bakalım. Daha önce birilerinin olmuş paticik forumunda gördüm . hesap açılmış geri Merak ettim varmı bir gelişme?
loop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Ya oyunda multi hesap yasak değildir zaten ! Oyunu tek hesapla oynayan varmı ki ? ISK alışverişidir kesin..
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ne yani multi hesapta hesaplar arası isk transferi yasakmı
megetege Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Değil. loop başka bir şeyden bahsediyo sanırım.
dune4343 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Merhaba Arkadaşlar ; 2008 başladığım eve online oyununda az ingilizce bilmemden dolayı ve Türk diye inandığım dolandırıcılar sayesinde 4 hesabımda banlandı. Eve online gm lerine derdimi anlatamıyorum . oyunda dikkat edin Türk olup dolandırıcı vardır. eger olayı çözemezsem tüm hesaplarımı sildireceğim . Sadece yazıklar olsun ..
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Türki olup dolandırıcı olma ihtimali yok ya, dış mihraktır o
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 türk ve dolandırıcı hiç inandırıcı gelmedi
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kendini türk gibi tezgahlayıp güven kazanmaya çalışıyordur büyük ihtimal, gerçek türk olamaz.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ingilizce bilmediğinden değildir o. kim bilir ne çakallık peşindeydin
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 selam dune4343 sen 2 ay önce bana oyundan mesaj atıp nasıl makro yaptığını, nasıl hile ile plex kastığını anlatmıyormuydun ? yazdığın şeylerin screenshotunu ben aldım ve oyun yetkililerine gönderdim. muhtemelen benim sayemde banlandın. umarım banını ömür boyu açmazlar. sizin gibi insanlar yüzünden bu oyun bitme tehlikesi yaşıyor. saygılar.
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 keşke kredi kartını falan alsalar 100k borca soksalar allahım allahım. kermit ciddi mi troll mü? ^^
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kermit defalarca bu konulara karıştı, mimli biri. keşke dikkat etseydiniz, uyardık hep forumda. geçmiş olsun kardeş.
yumy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Buradan kermit'in Kürt olduğunu öğrenmiş olduk sanırım, çünkü Türk Türk'e bunu yapmaz.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kermit mürk olarak geçiyor, rogue türklerden. türkmüş ama sonradan vicdanı ret basmış. mürk olmuş.
Öne çıkan mesajlar