fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Of halem tarafindan hakkimizin yendigi bir baslikta, gecenin 3'unde bile gozyaslari selcolmaya devam etmis. Siz aglamayin gencler, dayanamam :( Oha sadece sabah 3 degil, haftanin mesaisine fenerbahce uhuhu diye aglayarak baslayan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 barajda da faul varmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bonjo said: Nani golden sonra formayı çıkarmaya tenezzül etmiş sonra sarı kartı oldugu aklına gelmiş , zeki topçu helal olsun ben olsam çıkarırdım sevinçten :D şu kural da bitmedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 rvp nereye geldim lan ben demiştir bu maçtan sonra, efsane kasapmış antalya da. Hakem tam anlamıyla bjk maçı yönetir gibi yönetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 guncel said: Bonjo said: Nani golden sonra formayı çıkarmaya tenezzül etmiş sonra sarı kartı oldugu aklına gelmiş , zeki topçu helal olsun ben olsam çıkarırdım sevinçten :D şu kural da bitmedi gitti ülkenin yarısı homofobik nasıl bitirsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Rewendor said: adam iyi vücut kasmış. Eskiden daha bariz yapıyorlardı, "el feneri" döneminde sezon başına 4-5 elle atılan gol falan şeklinde, sonra "fener gol atana kadar maç bitirilmez"e çevirdiler işi. Baktılar 15 dk uzatma falan gerekiyor o da sakat, ona da önlemi almışlar, 5 dk'da attı attı fener, atamazsa çal yalandan faulü frikikle penaltıyla atsın :) Öff moderatör böyle salya sümük ağlıyorsa normal gsli ler ne yapmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ortada olan durumu belirtmekle "ağlamak" farklı kavramlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ortada olan durum, gözyaşlarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bir_mahsun_mor_menekşe_ağlıyor_mu_ne.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 İşim gücüm olmasa, vaktim olsa FB'nin dk 85+'da (ve uzatmada) attığı gollerle aldığı puanlar vs diğer takımların aynı dakikalarda attığı gollerle aldığı puanlar tablosu çıkartacağım da, gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 kondisyonlu olduğumuz doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 bir de lider olduğumuz http://i.imgur.com/KRIL55L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Sizin TD yakında İstiklal Marşı'nı da söyler, bir de göğüse GAZİ reklamı tamamdır. Ben adamı sevdim açıkçası, ne yaptığını bilen birine benziyor da çok şovmen lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Fenerin fatih terimi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu adam çok yapmacık. Nesini sevdiniz. Her hareketi kameralara karşı rol kesmek. FT bile daha doğal bu adamın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ahah aynı şeyi yazıcaktım vazgeçmiştim lol. pereira baya kameralara oynuyor ya. fatih terim, yılmaz vural gibi adamlarda anadolu içtenliği var direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Adam maci yasiyor, sovunu da yapsin azicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Esh said: Fenerin fatih terimi bu ya. O zor ya, adam yürüyen ego https://pbs.twimg.com/media/CNubo96WcAActBw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Şunun üstüne özgüven tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Aslında tam Beşiktaş'a göreymiş bu TD, top toplayıcı ile sarılmalar falan. 10 hafta profil fotosu yapardı semt aşıkları sdhfhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 kizi olurdu adini kartal koyardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Uzatmalarda hiçbir şey yok, 9 dakika da verilse olurdu. Zaten "en az 5 dakika" şeklinde verilen uzatmanın 1.5 - 2 dakikasını da kolpadan kramplarla yedi Antalyaspor. Daha tabela kalktığında yerde adam vardı be, 91'de kadar kafadan durdu uzatmalar. Durum buyken 95:00 değil de 95:20'de frikik verildi diye laf etmek gerçekten "ağlamak" olur. Adamlar baraja geçmiyor diye de frikiği attırmadan maçı bitirecek değil. Oraları geçelim. ASY Sokak falan Gezi'nin penguen medyası kafasındaki saçma sapan hesaplardan iki tane ekran görüntüsü görüp de "ay 5 demişler 7 uzamış Fener atana kadar ehihi" diye kız gibi maç yorumlamayın, izleyip öyle yorumlayın. Her ne kadar önemli olan faulün dakikası olsa da gol bile 96:40'ta oldu, adamlar 20 saniye bekleyip maç bittikten sonra sırf +7 yazabilmek için ekran görüntüsü almışlar. Kayıp hayatlar. Pozisyon faul değil, orada haklısınız, diyecek bir şey yok. Uzatmaya laf eden çarpılır ama. Biri kesin biri şaibeli iki tane penaltı hiç oldu diğer yandan, fakat daha ilk 5 dakikanın içinde bir yerlerde (tribünden gördüğüm kadarıyla) hayvanlar gibi indirdi Nani atağa çıkan adamı. Hakem "lan Kadıköy'de maçtaki ilk faule Nani'ye kart verilmez şimdi" diye korkup uyarmakla yetindi. Orada verilse düz mantıkla belki 67'de atılacaktı Nani, o zaman da ne penaltı pozisyonu, ne frikik golü olacaktı. Hakem kötüydü sonuçta. Fakat laf edilemeyecek tek yer uzatmalar. Rewendor bunu yaparsa şu valek malek apaçisi neler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Güzel galibiyetti. Fenerbahçe'yi sevmeyip eziklenenler...Yendik mi?Yendik. Hadi boşaltın burayı. Hadi,hadi,hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Diego dan çok mu memnunsunuz da hiç bu adamı konuşmuyorsunuz.adam feneri ileri taşıyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar