Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=n3qU4zDPFhU http://cdn.mmos.com/wp-content/gallery/matt-news/igngw2f2p.jpg?i=840996498 http://mmos.com/news/ign-lets-it-slide-that-guild-wars-2-is-going-free-to-play
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Oo süper haber betasını oynayıp cok begenip sonra end game inden tirsip oynayamadigim oyun. Sirf pvp icin bile oynanir farklilik icin. Tps moba gibi heh
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Olur veya olmaz birşey söyleyemem o konuda ancak kesin gözüyle atlamayın hemen habere. Bu IGN'in ilk vakası değil. Hot ile ilgili bir kaç böyle haberleri oldu sözde ek paket hakkında açıkladıkları ancak hepsi Colin tarafından yalanlandı daha önce. Ha gelse bile core gamein ücretsiz olacağına şahsım adına en ufak bir ihtimal dahi vermiyorum. 2014 yılında f2p ile ilgili bazı bigliler sızdırmışlardı dataminela. O tarzda WoW'un trial versiyonuna benzer birşey gelir en fazla. Hatta 2014'de sızdırılan bilgilerde burada.; said: Only two character slots Limit of level 15 Seems like a limit on how high a "rank" you can get (specific to trial or possibly PvP related) Only able to send mail to friends. Can't send items or gold through mail Can't speak in map chat Can't access Team Arenas Can't access main WvW maps (EB and Borderlands) Can't sell items on TP. From the data-mined strings, it seems pretty locked down. If it's this, it'll be interesting to see what may have changed since then. Eğer core game ücretsiz olursa baya şaşırım ben. Ek paketin satışında ekstra bir içerik olarak bile kullandılar Hot alanlara core game ücretsiz diye. Beklemiyorum böyle birşey.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 DLCde aptalca bir fiyat politikası izlemeselerdi alıp devam edecektim şuna da, daha elimi sürmem.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 süresiz trial bu, f2p değil ki?
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 exp var abi gw2 sadece, dlc yapısı yok.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 valla sızdırılan trailer falan uğraştıklarına göre unlimited trial çıkacağını hiç sanmıyorum ama göreceğiz. ben bunu ign'in sızdırdığına da inanmıyorum. anet gelecek tepkiyi sınıyor. şimdiden fanlar NOSUL OLOR moduna girmiş bile
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 kapsamı okudum, bildiğiniz süresiz trial, wow un yıllardır yaptığı.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://thatshaman.blogspot.com/2014/07/upcoming-features-from-entanglement.html o datamine edilen şeyler 1 senelik hatta eski free trial eventleriyle alakalı sanırım https://help.guildwars2.com/entries/99579946-Free-Trial said: Why can’t I access some aspects of the game on my Trial account? In order to keep the Free Trial enjoyable for everyone, we’ve placed some restrictions on what characters on Trial accounts can do. For example, to minimize gold spamming, Trial characters can only whisper and send mail to people who have added them to their Friends list. Map chat, sales on the Trading Post, Gems, and WvW battlegrounds (excluding the Edge of the Mists) are also restricted.
bemre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Şuan free to play oldu, indirip deneyebilirsiniz
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Yazık oldu. Ek paketi almayı planlıyordum hazır Playstore'a da gelmişken yarın. Sırf şu açıklamayı bekledim. Expansion çok çok iyi çıkmadığı sürecede almayı düşünmüyorum artık. Neyse bir süre WoW'a döneyim bende madem.
bemre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 gayet trial gibi olmuş, f2p ile alakası yok. oyuncuların çoğu hot haritasına da geçeceği için, yeni oyuncu çekmek için iyi olmuş kısıtlamalar Character Slots - 2 Bag slots - 3 Revenant Profession - No HoT Maps and Content - No Central Tyria (Core) Maps & Content - Starter maps only until character reaches level 10 Lion’s Arch unlocked for each character at level 35 Masteries - No In-Game Mail - Can only send to mutual friends, Can’t send gold or items Guild Bank Access - No Whisper chat - Except for mutual friends, can only whisper in the same map, one new person every 30 seconds Map chat - No Squad chat - Unlocked for each character at level 30 Looking For Group - Unlocked for each character at level 30 PvP Chat - Team Chat always available, Chat in PvP Lobby unlocked when the account reaches PvP rank 20, Emotes, Map and Say chat unavailable during matches WvW - Unlocked account-wide when one character reaches level 60 Daily Login Bonus - No Gem Store - Items unusable by free accounts (such as glider skin) are unavailable Currency Exchange - Gems to gold exchange available, gold to gems exchange unavailable. Trading Post - Can buy and sell items from a selected list. Forum Posting Access - No
Makarov Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Kısıtlamalar iyi. Tam deneme sürümü gibi olmuş.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ne kısıtlaması, trial'ı. baya baya f2p olmuş oyun işte. swtor, archeage'de bile bu kadar fair beleş bi sistem yok. xpacksiz adamdan bi farkın yok oyunda https://help.guildwars2.com/entries/95982157-Account-types-Free-Core-HoT
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Trialmiş kısıtlamaymış ne içiyorsunuz abi siz? Baya baya beleş yaptılar oyunu. Pve konusunda var kısıtlama sadece ki bu bir dengesizlik yaratmayacak. PvP ve WvW konusunda hele tamamen özgürler. Yemişim böyle free triali. F2P diye geçinen Swtor filan bundan daha çok kısıtlamayla beleşim ayağına yatıyor. Neden böyle birşey yaptıklarını aklım almıyor hala. Son 2-3 quarterda bile gelirleri çok çok iyi durumdaydı şu oyundan. Oyun tıklım tıklım dolu. Zorunda kaldılar falanda diyemiyorum yani. Çok garip gerçekten. Veteran oyuncuların suratına tükürmekten başka birşey değil bu. Bide utanmadan siz veteran oyuncusunuz diyip götüm gibi bi outfit vermişler ayıp. Şunun tek yararı pvpde queue timeı azaltması olacak. Başka hiçbirşey değişmeyecek oyunda.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Yeni expansion gelicek diyedir işte, eskisini beleş yaptılar. Onlara pek bi zararı yok zaten, beğenen olursa yeni expansionı da alır diye düşünmüşlerdir belki.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 niye bu kadar olay yaptınız ki abi, zaten buy to playdi, kaç kere 75% indirime girdi. takip eden adama zaten f2p sayılırdı. yeni exp'i satmak için, temel oyunu beleşe veriyorlar işte. kötü bir yanı yok. yine tıklım tıklım oyna sen
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 level kısıtlaması yok bir şey yok f2p değil trial bu demişler. gw2 fanları wow fanlarından daha saçmalamaya başladı yav
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ilk açıklamaya göre dedik abi onu burada. ilk "leak" açıklamada level kısıtlaması vardı :)
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Az daha pve icerigi gelseydi yeni dlc de geri donerdim. Raid falan.
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 raidler gelecekmiş galiba öyle duydum
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ek paket ile gelecek yeniliklere buradan bakabilirsiniz. http://heartofthorns.guildwars2.com/game/#mastery
Öne çıkan mesajlar