bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 blackice samsung kullandığın için kendini kırbaçladın mı iphone almadan önce. ben neden böyle bir şey yaptım lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ya o kadar değil be onun da sevdiğim özellikleri vardı özellikle s3 çıktığında apple'ın 4 falan vardı ekran boyutu inceliği fln olsun o zamanlar için s3 benim için çok daha iyi bi tercihti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 android alacaksan asla samsung alma abi :) iphone almışsın zaten de geleceğe yönelik paylaşayım. samsung forumun kuddisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 haklı abi adam, s2-s3 zamanı öyle SAMSUNG ÖYLE BOKTAN Kİ... dedirtecek bir rakip android yoktu pek piyasada. şu an rahat rahat diyebiliyoruz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 iq'un iki haneliyse iphone, üç haneliyse android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 YARGIÇ GELDİ KAÇIN GENÇLER http://stream1.gifsoup.com/view5/3515890/black-men-reacting-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Tuor_annare said: iq'un iki haneliyse iphone, üç haneliyse android Android kullanıcı profili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 benim 4 haneli WP kurtardı anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Note 4 ile , Xperia arasında kaldım 8-) Peki Note4'ü düz telefonlardan ayıran temel özelliği sadece kalem olması ve not tutulabilmesi mi? (Megapiksel, pil ömrü vb. dışında) Ek: Ayrıca Android sürümü olarak Kitkat bu 2 telefonda, Lolipop mu olması daha iyi olurdu ? -Dalvik vs birşeyler yazmışlar, anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bir de somun ekmek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kitkat gayet iyi. iphonedan farksız stabilite olarak. bende 1 kere app bile göçmedi (htc m8 var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 4+ hepsi iyi android htc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Kaede said: Sahaya gidiyorsan ve kullanimin fazlaysa note 4 dis. hayvan gibi yoğun tempoda bütün gün gidiyor net. zaten note5 de kısa sürede geliyor, fiyatı da 2k'da sabitlenir. (note5'in pili küçük diye daha çıkmadan küstüm :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 4.5 g uyumlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Samsung son güncellemelerle touchwizin performansını biraz düzeltmiş gibi. Note 4 işini görür o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ayfona cücüsü yetmeyen androidçiler dolmuş gene sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Zealotone said: Note 4 ile , Xperia arasında kaldım 8-) Peki Note4'ü düz telefonlardan ayıran temel özelliği sadece kalem olması ve not tutulabilmesi mi? (Megapiksel, pil ömrü vb. dışında) Ek: Ayrıca Android sürümü olarak Kitkat bu 2 telefonda, Lolipop mu olması daha iyi olurdu ? -Dalvik vs birşeyler yazmışlar, anlamadım :) lollipop güncellemesi almıştır onların ikisi de, içinde o geliyodur sadece. alınca güncellersin. zaten lollipop genelde UI üzerine iyileştirmeler yapıyor, stabilite olarak bir farkı yok pek. Dalvik->ART geçişi de öyle inanılmaz bi fark yaratmadı yani. ve ayrıca evet kalem olması ve not tutulabilmesi yani. kullanışlı da şimdi ne yalan söyleyeyim. ama en büyük artısı batarya olacak her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 İşse, stabil olsun, iyi foto çeksin, applerle işim yok diyorsan WP. 930'u iş telefonu olarak kullanıyorum. Çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Selam, Uygulama zenginliği değil de fakirliği söz konusu WP'de; en azından google drive'ıma ulaşabileyim yani : Ama ben de 925'imden oldukça memnunum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar