Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Playoff Atromitos - Fenerbahçe | 20.08.2015 21:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

faul gol falan fark etmez, rakip 2-0 falan yenmediği sürece tur şansı zaten hiç yoktu. iyi takımdı ama saraçoğlu kaldırabilecek takım değildi.

faul falan orasını geçelim de RVP'nin vuruş klastı harbi, maç boyu bütün fenerli hücumcuların hiçbiri öyle klas vuramadı. ölü noktaya direkt bitirici bir dokunuş.
Sosyal ağlarda paylaş

sefacaNBA said:

pererira'nın istifa etmesi lazım. nani de böyle oynarsa volkan şen'e kaptırır formayı.

5 maçta çözülen hoca... Klasik Fenerbahçe taraftarı... Adamı direkt İsmail Kartal yaptı. Koca sezon ismaili çekmişiz 1 sezonda Vitor'a gitsin ne kaybederiz, 4. yıldızı takmışlar zaten bu saatten sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

4 maçı da izleidm hepsi leşti. umarım 4. 5. hafta takım içinde bir uyum olur. şu an topu alan boş adam arayıp veriyor, hiç öyle yerleri falan belli değil, paso geziyorlar. diego takıma zarar, bir de meireles. nanide de hiç iş yok, hiçbirşey yapamadı 4 maçta da. diego boş alan bulursa birşeyler yapmaya çabalıyor. meireles yerine ozan'ı koysun. diego yerine kimi koyar bilmiyorum, volkan o kenarın adamıysa koyabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

nani sürekli top eziyo,1 tane gol atcak diye 3-4 gol yedirmesinden korkuyorum

benim uyuz oldugum,sow fln orta sahaya kadar top almaya geliyor,topu ileri taşımakta sıkıntı var

şu an fener top oynamıyor,zerre takım olamamış,ama sonuçta yeni bir kadro,bir sürü transfer,belki önümüzdeki haftalarda biraz düzelir,ama avrupa liginde bu futbolla çok bi başarı elde edemezler,tr'de şampiyon olurlar ama kim takar türkiye şampiyonlugunu,o kadar transferden sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim td hakkaten hoca filan diil he. De souza denen adam ne is yapar lan 8 milyon verdiler bide. Meirelesin dunya umrunda diil. Alves kasabina da sabrediyo hala. Diego da zorluyo ama olmuyo iste ikinci plan olsun adam. ideali sudur su an

Volkan

Sener kjaer kadlec caner

Topal ozan

Volkan nani alper

Rvp

Ilk 30 dakikada oldurur rakibi bu kadro
Sosyal ağlarda paylaş

Sow bence Fener'in kadrosundaki RvP hariç en değerli adam kalite olarak, fakat kapris ve naz anlamında baya delirtiyor hocaları. Burak gibi tripleri var, sağa sola atınca vurdumduymaz takılıyor, forvette olmak istiyor sürekli.

Bildiğim kadarıyla da ücreti her sene düşüyor kontrata göre ve bu sene komik bir ücret alıyor kalibresine göre sözleşme yenilenmediyse. Keskin bir karar verilebilir bonservis bedeli kazanılarak 10-12, Feghouli'yi de bu şekilde almaları daha isabetli olur

Bu arada Diego'yu basın baya pompalıyor şöyle iyi böyle müthiş diye de, adamın topsuz oyundaki katkısı Alex-tier; ara pas denemeleri vb. yakaladı misal bu maçta fakat çok da ölçü değil. Özellikle Josef-Topal orta sahasıyla çıkarsa orta saha ile hücum arasında 40 metre olur herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Diego konusuna katılmıyorum.Bu sene total 3 maçı stadyumda canlı izledim.Diego baya baya pres yapmaya kasıyor.Adamın rolü bu değil ama.Bu sene kendini bulmuşken yanlış sistemin kurbanı olmaz umarım.Yok yani abi olmuyor işte.Tamam takım yeni bende farkındayım ama 3 ay sonra şu andaki oynadığın futbolu %50 daha iyi yönde geliştirsen dahi Avrupa'da kupa kaldıramazsın.Koca orta saha tek adamın mücadelesiyle ayakta duramaz.Zaten stoperlerin ağır.Yani Perreira'nın kafasındaki futbol anlayışı güzel.Büyük takımların beklentilerine cevap verebilecek düzeyde bir adam hücum futbol anlayışını sevdiği için ama yok yani ışık vermemesini geçtim göz var,nizam var yani.Porto,Olympiakos ve Fenerbahçe gibi takımlarla şampiyon zaten olursun.Önemli olan dışarısı.Aziz ses etmiyor ama o da farkında yani.Bu takım seve seve olmasa da ..... 4-2-3-1 i oynayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Diego ve nani ikisini birlikte kaldırmıyor takım,nani hala "ne işim var lan bu takımda" der gibi, iş bitiremedikten sonra mücadele edip koşmalarının da anlamı yok bence,dizilişte kanat ama kanat görevleri yok, alıp içeri kat etmeye çalılıyorlar ama onu da beceremiyorlar, Sow fazla statik zorlayıp yıpratamıyor defansı, ayagında top yokken oyunda değil sadece aranıyor, Fernandao kaleye coooook uzak, Diego'nun acılarını kapatsınlar diye bekler sağlam şekilde cıkamıyor ileriye, çünkü arkalarını kapatacak adamlar diego ve nani, takım yeni tamam ama uyum sorunundan çok sanki taktiksel ve oyucu seçimi konusunda sıkıntı var gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...