bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Lopeth said: şimdi 25mbps AKK olmayan pakete 95 veriyorum. hangi paket bu? akk limitsiz 25 mbps 95 tl e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 buldum http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi abi iyimiş ya ben 8imitsize aynı parayı veriyorum. ama fiber yok işte abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 stormeagle said: Fiyatı 5tl civarına çeksinler 9.9tl biraz fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bingildak said: Lopeth said: şimdi 25mbps AKK olmayan pakete 95 veriyorum. hangi paket bu? akk limitsiz 25 mbps 95 tl e http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi ttnetten ne zaman geçersen geç 500tl ye kadar tüm masrafları ödüyorlar ttnetin kestiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Hata olmasın faturayı ödemıyorlar,siz onlara cezai bedelın belgesını faxlıyorsunuz,kendılerı o fatura tutarına ulasana kadar aylık fatura yollamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 evet doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sağlam trackerdan 00:00 da başlattığım dl, sabah 05:30 da 108gb olmuştu. Gayet makul. Geceleri yapacağın dl ile sabahları sana kalan 100gb asla bitmez. Ping de sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Lopeth said: ttnete 50mbps 250gb AKK için 129 tl veriyordum, süperonline a geçtim direk şimdi 25mbps AKK olmayan pakete 95 veriyorum. Ttnetten süperonline a geçerseniz, ttnetin taahhüt yüzünden keseceği parayı 500TL ye kadar ödüyorlar geçin çokzel Geçen sene ttneti iptal edip süperonlineye geçtim. 7 iş günü içerisinde internete kavuşcsksınız ama o kadar bile sürmez dediler. 1 ay geçti bizim internet hala gelmedi. 20den fazla arıza kaydı oluşturuldu, 3 kere modem değiştirildi bu süre içerisinde. Sonra baktık hala yok tekrardan ttnete geri döndük: superonlinea da para ödedik iptal ettirdiğimiz için. Cinnete en yaklaştığım zamanlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Kullanmadığın hizmete niye para ödedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bilmem kac senedir her ay duzenli olarak telefon faturasi oduyoruz sirf internet kullanabilmek icin telefon bagli bile degil halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bombilo said: super'de sayıyıolar akkden ipne sol çakallık peşinde. uydunette sayılmıyor upload akkye said: Upload için kota uygulanmamaktadır, bilgilendirme amaçlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ttnet bile saymıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 gençler soru: superonline vs uydunet. hangisi daha iyi valla uydunet'in 250gb 50mbit tarifesini alıp, 00:00-09:00 gece tarifesine çevirtmek gayet mantıklı gibi duruyor. gerçi superonline'da 99 tl'ye full sınırsız, sıfır akk'lı paket var, bi yandan da ona mı geçeyim diyorum. 25mbit. hangisi daha iyi servis veriyor, zırt pırt kesilmiyor, aradığında düzgün yardımcı oluyor, durduk yere internet yavaşlamıyor vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 SOL 'de Download için ayrı, Upload için ayrı AKK var. AKK Download + Upload şeklinde sayılmıyor gençler. Karıştırmayın birbirine. Şöyle bir baktığımızda zaten AKK 'ya takılanlar 95% Download yüzünden takılıyor. Upload yüzünden takılanlar genelde torrent yapıp, Upload 'u kısıtlamayan ve torrent 'i açık unutan kişiler. Dolayısı ile panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sabonis said: gençler soru: superonline vs uydunet. hangisi daha iyi valla uydunet'in 250gb 50mbit tarifesini alıp, 00:00-09:00 gece tarifesine çevirtmek gayet mantıklı gibi duruyor. gerçi superonline'da 99 tl'ye full sınırsız, sıfır akk'lı paket var, bi yandan da ona mı geçeyim diyorum. 25mbit. hangisi daha iyi servis veriyor, zırt pırt kesilmiyor, aradığında düzgün yardımcı oluyor, durduk yere internet yavaşlamıyor vs? uydunetin verdiği modemin wirelessı dışında hiçbir sıkıntım yok benim izmirde. ama yerine göre değişiyormuş epey, yerini de bildir bence. ben ilk aldığımda gece zımbırtısı yoktu 25mbitle 250gb'i geçtiğim oldu birkaç ay, sürekli kontrol etmek zorunda kalıyordum geçmesem bile. artık 40-50'de falan kalıyor her ay (zaten akşam ve gece kullanıyorum genelde, gündüz kullanıldığı yok pek). 100'lük pakete falan düşürüp hızı 50ye yükseltmeyi düşünüyorum hatta. 60+gece kuşu=70 veriyorum şu anda ayda televizyon falan da dahil (hatta modem ve teledünya kutusundan da 6 lira geliyor ayda o bitince 64 olacak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sabah 9 da başvurdum, öğlen 12 civarı bağladılar ve saniyesinde açıldı aynı gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sharky said: SOL 'de Download için ayrı, Upload için ayrı AKK var. AKK Download + Upload şeklinde sayılmıyor gençler. Karıştırmayın birbirine. Şöyle bir baktığımızda zaten AKK 'ya takılanlar 95% Download yüzünden takılıyor. Upload yüzünden takılanlar genelde torrent yapıp, Upload 'u kısıtlamayan ve torrent 'i açık unutan kişiler. Dolayısı ile panik yok. Her zamanki gibi pati imzaladığı sözleşmeden bi haber olduğu, veya araştırdığı paketin "şartları"nı okumadığı için böyle bilgi kirliliği oluyor işte. Şimdi bunu okuyup kapatan adam, gidip sağda solda da bu bilgiyi doğrularcasına konuşacak, olan SOL'un reputasyona oluyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 50gb ile sınırlamıs abi iste upload'u. dl icin 150 iken, ul icin 50 kota. bir ayda 15gb dl yapıp, 50gb ul yaptıysanız gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rotweiler said: sharky said: SOL 'de Download için ayrı, Upload için ayrı AKK var. AKK Download + Upload şeklinde sayılmıyor gençler. Karıştırmayın birbirine. Şöyle bir baktığımızda zaten AKK 'ya takılanlar 95% Download yüzünden takılıyor. Upload yüzünden takılanlar genelde torrent yapıp, Upload 'u kısıtlamayan ve torrent 'i açık unutan kişiler. Dolayısı ile panik yok. Her zamanki gibi pati imzaladığı sözleşmeden bi haber olduğu, veya araştırdığı paketin "şartları"nı okumadığı için böyle bilgi kirliliği oluyor işte. Şimdi bunu okuyup kapatan adam, gidip sağda solda da bu bilgiyi doğrularcasına konuşacak, olan SOL'un reputasyona oluyor lol Doğru ki adamın dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ha yanlış mı anlaşıldı? Katıldığımı belirtmek için quoteladım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Oha süper valla benzerini aDSL'de de yapsalar ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar