Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 neden cs oynuyosun abi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 İş için burdayım 2 hafta. Yılda 2-3 kere geliyorum zaten, dışarda deli gibi yağmur var ve 35-37 derece. Vakit geçircek bişeyler lazım. Gezilcek görülcek yerlerini gezdim gördüm zaten yeterince. Dışarda bulunduğumda alışveriş veya yemek ile geçiyor zaman. Yemek zaten yiyorum, ona zaman ayırıyorum da hergün hergün alışveriş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 tamam lan oyna bişe demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 singapurlulara turkun gucunu goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ortalamama göre daha iyi oluyorum takım içinde ama bariz bi fark yok ranklerde, sadece 5 pingle oynamak garipmiş. server bu otelde galiba ha bi de sürekli ingilizce konuşan hintliler, çinliler falan garip ama eğlenceliler. kalite biraz daha iyi sanki bizim oralara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Yanlız uçak gerginliği oyuna da tanınmış. Nasıl kavga ediyorlar ya ruslarla bizim andavallar. Ben isveçliyim diye yiyorum herkesi şimdilik atıyorum ateşe odunu bu malları izliyorum fasdaöçmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Takimdan4 turk karsida 5 premade turk. Non-törk rpsi yapmanin zevki paha bicilemez. Benim ping de anadolu cocuklarina gore baya iyi zaten ordan anlayamazlar. aksan da k.rdish degil guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yeni görev paketi gelse artık, heyecan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 askosdkhsadf abi çok iyi ya hahaha https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3u96ss/why_does_scream_use_qszd_movement/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yazık lan adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Azerty kurbani eli kirilir la insanin aimim duzeldi diyo dat placebo lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 adamin hangi harfe bastigini bilip, klavyede nereye bastigini nasil gormuyo onu anlamadim ben. harflere baska yerden mi bakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 sdfsdfsdf. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 config. dosyasını falan indirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Aynen cfgini bulup atmis direkt o da azerty klavye tuslarina gore. Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 gece gece 12-0 eziliyorduk, adamlar sürekli tek atıyordu.nasıl sinirim bozulmuştu ama oç'nin biri ban yedi canlı canlı. http://i.hizliresim.com/1DkAPY.jpg bi de global adamlar http://steamcommunity.com/profiles/76561198092639434/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ya ne olacağdı şu sistemde hile ile global olamayan oyunu silsin bir zahmet. yalnız adamın "ben bile" demesi çok korkutucu lan. artık ne zamandır hile yapıyorduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ankaralıymış evini bas direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tokatlamak lazım tüm hilecileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 neden hiçbir oyun türkçeye çevrilmemeli sorusunun cevabı olabilir http://i.imgur.com/di5Kcn9.png BAYONET KATLİAM. KARAMBİT SOLGUN. aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 şu sebepten FM16 yı 30dk falan türkçe oynayıp ingilizceye döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bu kadar sene ingilizce oynadığımızdan, mükemmel bir şekilde çevirseler yine garip gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 lan. eagle oldum. alsın biri şunu benden. tamam bi maç çok güzel oynadım nefis oynadım felan da haketmiyorum eagle meagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 eagle seni haketmiyor abi. birkaç maç yap, premade adanalı adıyamanlı barzolarla aynı takıma gir. türk olduğunu belirt ve sadece bir kere öl. psikolojik olarak tüketiyor adamlar. şunlar yüzünden voice enable ı numpadde "-" tuşuna aldım. tüm maç voice chatsiz dolaşıyorum. inanılmaz bir milletiz yemin ederim. ne kendimize faydamız var ne başkasıa. oyun oynarken bile en kötüsüyüz fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Claiborne said: neden hiçbir oyun türkçeye çevrilmemeli sorusunun cevabı olabilir http://i.imgur.com/di5Kcn9.png BAYONET KATLİAM. KARAMBİT SOLGUN. aman yarabbi cerrah olmak istiyorsa lazım olurdu ilerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar