escape Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 sipeyskeyk said: Bizim görevimiz tehlike ekibi dün akşam itibariyle yeniden toplandı. Eskisinden daha pleb, refleksler de yaş itibariyle daha da yavaş! ; Osso Sipeys Dreagloth Nryn Utterable Videolar coming soon. beni de alsanıza
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 tahmin etmesi zor değilki onları. c4 a ya kurulmuş, adamların gelebilecek yerleri belli, c4 ün patlaması süresi de yakın. gayet yapılabilir, sen de yaparsın. Türkleri bilmiyorumda diğer proların bu tarz birçok troll videosu var. @kinjo
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 ayrıca a da 2 kişi ölüyor info veren var
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 yok tekrar izledim, bi zıpladıktan sonra yere düşme/basma sesi duyuluyor truck'ın orada. info'luk bi şey yok bu arada, main'den çıkarlarken indiriyolar a'da son kalanı.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 abi delirecem. 4 win streakim var. hepsinde birinciyim, en az 4 mvp. yok, vermedi ranki. vermiyor. kezban türk karısı gibi vermiyor anasını satim. ezik gibi kaldım nova 4'te.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ben çok saçma rank atlıyor ve düşüyorum. 10 maç kaybediyorum düşmüyorum sonra 6 maç kazanıp bir yeniliyorum düşüyorum. sonra 5 maç kaybet bir kazanıp rank atlıyorum. lem ve le seviyeleri
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 silver/nova rank cok zor geliyor cidden, milyon yildir girmedik diye silver yapmis, eyw ama mvpleri beser onar dosesen bile rank vermiyor, nub farmlaya farmlaya sikildik artik. competitive casuallere olum olmus adeta.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 mvp önemlidir de 5 kişi falan mı giriyonuz? tek girince daha kolay rank veriyodur muhtemelen. sistem de zaten aşırı kötü ya. 4 adamı veya hatta 5 adamı da sen öldürsen bi zıpçıktı atlayıp bombayı çözse o alıyor mvpyi. global elite maçları da dengesiz. prolar da semiprolar da hep global elite. geçen penta menajeri, 1 pro, 1 semipro adam geldi; oldu o zaman iyi günler diyebildik. gerçi menajer tırttı ama olsun. 2 kişi sapık gibi oynadılar. cache'te mainden awp ile rushlar falan. herifler attığını kaçırmadı. şu rankleri komple bi değiştirseler, yeni bi sistem getirseler iyi olacak da nerede volvoda onu yapacak vizyon. anca skin, sticker bassınlar, dotaya her gün 150mb update gelsin.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 3 kill aldığında, bombayı çözen adam o round kill almadıysa senin alıyor olman gerek mvp'yi yanlış mı hatırlıyorum. 5 puan değil mi defuse ?
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 2 puan olması lazım da puan hesabına bakmıyor o iş. round bomba çözümüyle kazanıldı diye çoğu zaman bomba çözene veriyor mvp'yi. istisnalar oluyor ama galiba yine de. tam neye göre bilmiyorum.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 2 adam vurup bomba çözen adama mvp vermediğini de gördüm ben nadirde olsa asiste falan da bakıyor ya da adam yaralamaya falan
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 yine valve'nin açıklamadığı top secret salak bir algoritması vardır onun sdafas 3 kill alıp defuse'u başkası yaptığında aldığım mvpleri falan hatırlıyorum çünkü ondan dedim.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 senin dediğin çok oluyor zaten ona bir şey demedim ekleme yaptım sadece
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 global ranki da bot kaynıyo son 1 aydır. 1 maç kaybettim bu hafta, o maça da slip noobuyla beraber girdik (facepalm)
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 hmm 3kliksphilip yapmış bununla ilgili ufak bi video. bomba çözen adam 1 kill aldıysa ona veriyor diyor mvp'yi. alamadıysa en çok kill alana veriyormuş. 1 maça bakmış, 30 roundluk. mvplerin 2/3'ü puan hesabına göre tutmuş. geri kalan 1/3'ü tutmamış. ayrıca T oynarken, bombanın konumuna göre sen veya öldürdüğün adam 480 unitlik mesafe içindeyse 1 kill 3 puan ediyormuş. bunu da yeni öğrendim bilmiyordum. https://www.youtube.com/watch?v=Gsyd9gA0_pM
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Xenocide said: abi delirecem. 4 win streakim var. hepsinde birinciyim, en az 4 mvp. yok, vermedi ranki. vermiyor. kezban türk karısı gibi vermiyor anasını satim. ezik gibi kaldım nova 4'te. 700 kere yazdım, hs rate, accuracy,response filan bakıyor oyun diye. seninle aynı puanı toplayıp 2 maçta keleş 1 e yükselebilirdi mesela herhangi bir global ya da supreme birisi.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 k1nJo said: global elite maçları da dengesiz. prolar da semiprolar da hep global elite. geçen penta menajeri, 1 pro, 1 semipro adam geldi; oldu o zaman iyi günler diyebildik. gerçi menajer tırttı ama olsun. 2 kişi sapık gibi oynadılar. cache'te mainden awp ile rushlar falan. herifler attığını kaçırmadı. aynı adam yine geldi abv 2 arkadaşıyla. pentanın menajeri (shadjeah) yoktu bu sefer ama zaten önemli olan o değil. bu arada unutmuşum, awp rush attı falan dediğim herif smn'di lan. şimdi gelince tekrar anca hatırladım. eski cheater prolardan. yani o muhtemelen. http://steamcommunity.com/id/espsmn
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Aiko said: global ranki da bot kaynıyo son 1 aydır. 1 maç kaybettim bu hafta, o maça da slip noobuyla beraber girdik (facepalm) senin köylü arkadaş pron torrenti sonuna kadar köklemeyip full teleport oynamasa, sonra duran adamı awpyle vuramayıp takımdaki 5. gavuru deli etmeyip rq atmasını sağlamayıp sonrada kendi abandonlamayıp bizi 3v5 bırakmsa belki yenerdik.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 rakamları ters çevir haftaya 31 oluyom
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 uzun zamandir oynamiyordum. nova 1 verdi. lol. kim ugrasacak simdi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Namessar said: uzun zamandir oynamiyordum. nova 1 verdi. lol. kim ugrasacak simdi he oynuyoz biz gel boostlayalım.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 sipeyskeyk said: Namessar said: uzun zamandir oynamiyordum. nova 1 verdi. lol. kim ugrasacak simdi he oynuyoz biz gel boostlayalım. boosta gerek olmayacak sanirim da, oynariz zevk icin. zira 25-2, 36-10 falan gibi K/D ler yapip duruyorum. gariban nova1 ler bos bos bakiyor. 1 yildan uzun sure ara verdigim icin muhtemelen seviyem nova4 civari falandir ama nova1 lere osmanli tokadi gibi oluyor.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 siz daha oynayıp durun, daha ilk 5'e bile girememiş oyununuz adsfdsafa
Öne çıkan mesajlar