benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 16-11 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ulan bu nası iş hani 16-0 olunca 2 win sayıyodu? 4 win aldık üstüne bide bu hala rank atlatıcak. LANET GELSİN SANA NOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 kuşlar anlayamass. abi nolur eski haline çevirsinler şu rank sistemini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Ruslarla maç kaybetme qeyfiiiii uplanıyor video sanırım bitince görünür direk, pek anlamıyorum :< spekteküler atış yok hepsi longda :P http://www.youtube.com/watch?v=6BZPkGNvqG4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ace yapmak iyi tabi de çok uzun sürünce izlerken pek iç açmıyor, üstteki ace de öyle. wp tabi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Emre333 said: kuşlar anlayamass. abi nolur eski haline çevirsinler şu rank sistemini ya. şu karşıdaki globallerin hepsi eski sistemde zorlasan dmg olmaya oynar. zaten birinin esea profiline baktım rws puanı 8. mglere fln denk geliyor. slip hariç herkesin global olma şansı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 benim niye yok lan köylü, yeri geldi mi seni de taşıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 k1nJo said: ace yapmak iyi tabi de çok uzun sürünce izlerken pek iç açmıyor, üstteki ace de öyle. wp tabi ama. bende öyle düşünüyorumda uykum vardı kesmeye üşenip roundu koydum direk asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Lectre said: Ruslarla maç kaybetme qeyfiiiii uplanıyor video sanırım bitince görünür direk, pek anlamıyorum :< spekteküler atış yok hepsi longda :P http://www.youtube.com/watch?v=6BZPkGNvqG4 hayatımda izlediğim en tırt ace sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 tırt mırt senin takımın yese sinir olurdun ssg ile asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=IwAw1-VquAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 3 kill bal,5 kavonoz kill 100 lira fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 aynen bal akmış biraz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Bal mı akmış? Adamlar 5 kişi 25 dmg vurabildiler 5v1. Muhtemelen B'nin ortasında afk bırakıp gitse de alırmış ace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 güzel ace abi adamlar mantar olmuş işte o hsnin ordan 64 tickde vurmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hs atmak ne zamandan beri bal olarak nitelendiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Smoke içinden atılmaya başlandığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 >crosshair placement nedir öncelikle bunu öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Crosshair placement eşit değildir pure skill. Her smoke shot için belli bir miktar bala ihtiyacın var. İstersen Allah ol, GÖRMEDEN yaptığın bir shotın şansa ihtiyacı var. Smoke içine ateş ederken sadece educated guess yapıyorsun. Ama videoda ballık bir şey yok. İlk kill gelmeden çok kısa süre önce patlıyor smoke, sadece ikinci killde var bal. Asıl olay 5v1'de adamların 25 dmg koyabilmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Hatta yanlış hatırlıyormuşum, ikinci killden hemen önce patlıyor smoke. Bu videoda ballık bir şey yok. Karşı takım çok kötü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 demek istediğim smoketan bir noktaya sıktı balına denk geldi değil. 4 kişi geçiyor crosshairin üzerinden. düzgün bir spamle kill alması gayet olası. bu yüzden placement önemli. özellikle böyle spotlarda. 25 dmg vurmaları ise glock kullandıklarından hs atmaya kasmalarındandır diye düşünüyorum. ıskalayabilirler yani normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Claiborne said: demek istediğim smoketan bir noktaya sıktı balına denk geldi değil. 4 kişi geçiyor crosshairin üzerinden. düzgün bir spamle kill alması gayet olası. bu yüzden placement önemli. özellikle böyle spotlarda. 25 dmg vurmaları ise glock kullandıklarından hs atmaya kasmalarındandır diye düşünüyorum. ıskalayabilirler yani normaldir. Yok zaten yanlış bir şey söyledin demedim de, tavır biraz fazla kibirli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ne kıskandılar be güzel ace helal mouse u tutuşundan belli oynamayı bildigin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Video baya eski ve rank güncellemesinden önce. Karşıdaki adamlar lem ve supreme civarı. Adamlar kötü değil yani, hatta o maçı 16-5 falan kaybettik. 3 adam zaten bana aim alamadan ölüyor. Dolayısıyla ancak 25dmg verebilmeleri normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 http://i.imgur.com/YFo3G7M.jpg son maçımı da carry sayesinde kazanıp, global oldum.supreme'den sonra 15-16 win 1 lose ile oynamama rağmen sadece tek maçta global oyuncu görmüştüm, ilginç olmuş rank durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar