Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Emre333 said:

kuşlar anlayamass. abi nolur eski haline çevirsinler şu rank sistemini ya.

şu karşıdaki globallerin hepsi eski sistemde zorlasan dmg olmaya oynar. zaten birinin esea profiline baktım rws puanı 8. mglere fln denk geliyor.

slip hariç herkesin global olma şansı var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Crosshair placement eşit değildir pure skill. Her smoke shot için belli bir miktar bala ihtiyacın var. İstersen Allah ol, GÖRMEDEN yaptığın bir shotın şansa ihtiyacı var. Smoke içine ateş ederken sadece educated guess yapıyorsun.

Ama videoda ballık bir şey yok. İlk kill gelmeden çok kısa süre önce patlıyor smoke, sadece ikinci killde var bal. Asıl olay 5v1'de adamların 25 dmg koyabilmiş olması.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim smoketan bir noktaya sıktı balına denk geldi değil. 4 kişi geçiyor crosshairin üzerinden. düzgün bir spamle kill alması gayet olası. bu yüzden placement önemli. özellikle böyle spotlarda.

25 dmg vurmaları ise glock kullandıklarından hs atmaya kasmalarındandır diye düşünüyorum. ıskalayabilirler yani normaldir.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

demek istediğim smoketan bir noktaya sıktı balına denk geldi değil. 4 kişi geçiyor crosshairin üzerinden. düzgün bir spamle kill alması gayet olası. bu yüzden placement önemli. özellikle böyle spotlarda.

25 dmg vurmaları ise glock kullandıklarından hs atmaya kasmalarındandır diye düşünüyorum. ıskalayabilirler yani normaldir.

Yok zaten yanlış bir şey söyledin demedim de, tavır biraz fazla kibirli olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...