Raylen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XWnEqtLJs2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 2 Haftada 1-2 oynayın bari , yazık olmasın, kaybetmeyin rank inizi. Nova da n yükselmek çile olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 janis said: faceit'tede hile oluyor mu bu arada ? evet. şu hile mesela geçenlerde denk geldi https://www.faceit.com/en/players/F1Xyyy yakında yer vac. arkadaşı var o da muhtemelen öyle ama onu izlemedim https://www.faceit.com/en/players/goldengodx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 en iyi dpi/sens ayarını nasıl yapacağımı arıyorum. http://eliteownage.com/mouseguide.html yukarıdaki siteye göre yüksek dpi düşük sens yapmak gerekiyor ama bu ne kadar mantıklı? 1920x1200 monitörde, 600 cpi 3 sens kullandığımda, mousepad'in başından sonuna kadar ilerlettiğimde 360 derece etrafımda dönüyorum. aynı şeyi 400 cpi 5 sens kullandığımda yapıyorum. ancak bu şekilde çok hantal oynanıyor oyun. bazıları desktoptaki mouse hızınla oyundaki hız aynı olursa, ara geçiş uyumlu olur diyorlar. 600 cpi ayarındayken, ekranın solundan sağına gelirken ki hız, oyunda 360 derece dönmek için 8 sens gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 cok seyapmiycan iste kafayi siyirirsin. kullanacaksin, nimetlerinden faydalanip isini goreceksin. fazla kafaya takarsan o zaman isin kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 aynen ne kadar detaya inersen o kadar boka sarıyo paranoyak hale geliyosun. 2012'den beri aynı grafik ayarları sensivity ile oynuyorum hiç değiştirme ihtiyacı hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 öyle diyorsunuz da 3k dpi 5 sensle falan oynamaya çalışan adamlar vardı ben oynarken :P 400 dpi 1-3 oyun içi sens arası bir değer seçmek yetiyor 360 derece kasmaya gerek yok windows sens de 6/11 olacak. precision kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Şöyle mütevazi bir clutchım var. Vs eco ama olsundu; https://youtube.com/watch?v=kTEPA4R3Zkc Bu arada dmg civarı takım varsa alırım. Solo cyka blyat bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 tebriks. gayet mütevazi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ingilizin biri geldi bizim türkü 20 hpde yanlışlıkla öldürdü, bir de kadınmış sesini duyunca bizim herif öyle bir triggerlandı ki her round takıma flashbang atıyor, spawnda milletin yerini söylüyor, milletin önüne geçiyor falan karşıdakiler de türk her round nereye gittiğimizi biliyorlar, ona rağmen 15-15 bitti lel oyunun sonunda KANKA KARI BU KARI KÜFÜR EDİN ATAMIZA SÖVDÜ üstüne 6 kişiden gelen bir kamyon da küfür sonraki oyun bana 4 türk takım geldi, embesiller birbirleriyle nasıl arkadaş olmayı becermişse her round biri diğerine atar yapıyor biri ağlıyor öteki beyler beyler çekiyor 40 kill aldım 16-14 zor yendik, herife ak atıyorum herif beğenmiyor desert eagle ile b rushlıyor geberince reportu spamlıyor ediyor evrimin tamamlanmamış halkasıyız millet olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 random bir türkle online oyun oynayacağıma kendimi bıçaklarım daha iyi diye şeklinde bir atasözü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://twitter.com/FACEIT/status/859085049463005184 xantares fpl 1.si olmuş. 2.de woxic. ez 5000$ ez 3000$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yayında cs oynucaz. eski ligime tırmanmaya uğraşıyorum. bizim gibi gold nova-keleş civarı oynayan boşta pati user var mı? twitch.tv/minaplays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 tam kanser yuvası olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 10 maç falan attım bugün. 8'i win. 2 tanesinde de %120 hax vardı. düşük liglerde saklamıyolar bile. tünelden çıkıyorum adam duvarı izliyo. çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 maç kötü gitmeye başladı mı millet kick me diyip duruyor, bilerek oynamıyor kick me spamlıyor sadece falan kicklendiğiniz zaman o rounda kadar ki bütün loss roundlar size de sayılmıyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ondan değil çıkınca ceza yememek için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Çok kicklenirsen de ban yiyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 kicklenince çok daha çabuk rank düşüyosun. elo piç oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 7 aydir oynamiyordum. nova 2 atti. ayvayi yedim simdi. aylarca nova4 te trapped kalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 feverfeverray said: 10 maç falan attım bugün. 8'i win. 2 tanesinde de %120 hax vardı. düşük liglerde saklamıyolar bile. tünelden çıkıyorum adam duvarı izliyo. çok ilginç bazen en yakın arkadaşların bile hile yapıyor aylarca, sonra gevşek gevşek denemek için aldık kankaa napalım diyorlar. banlanınnca ağlamaları yok mu bir de, nasıl oldu hata var kesın filan gibi sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 oovv çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Namessar said: 7 aydir oynamiyordum. nova 2 atti. ayvayi yedim simdi. aylarca nova4 te trapped kalirim. Döndüysen gel oynayalım beraber. Amcaları bırak yaşlandı onlar ahahahsha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 sipeyskeyk said: Namessar said: 7 aydir oynamiyordum. nova 2 atti. ayvayi yedim simdi. aylarca nova4 te trapped kalirim. Döndüysen gel oynayalım beraber. Amcaları bırak yaşlandı onlar ahahahsha. amcalar elite dangerous a sardi 1 senedir. pek cs oynamiyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 amcalarla oynamak sıkıcı. herkes solo oynarmış gibi gidiyor. solo queue oynamak daha zevkli oluyor o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar