Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

hackerları engellesin smurfleri engellemesin istiyorum ben.

"prime" hesap diyoruz dikkat edersen. smurf dediğin şey competitive oyunu baltalayan bişi zaten.
smurf etmek isteyen yine smurf edecek. oynayabilecek yani.
ama işi ciddiye alan kişilerin karşısına 20 saatlik global elite smurf koymayacak.

bunun nesini savunuyorsun cidden anlamadım.
smurf olmak isteyen prime hesap olmayacak bu kadar basit.
savunduğun şey rank sistemini alt üst eden bir sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

her yer smurf olsun dolsun taşsın gibi savunmuyorum ben ama.
benim smurf hesapları açmam çok farklı farklı sebeplerden oluşuyor ama onlarla asıl oynama sebebim 3ve4 kişilik aptal ve şımarık premadeler.
daha doğrusu main ile oynamama sebebim diyebilirim.
hani bazıları bu oyun kanser diyip oyunu bırakıyor ya? hah işte ben oyunu bırakmayıp smurflerle devam ediyorum sadece.

bu tarz premadeleri engellesinler ben de zaten smurflerle oynamayı bırakırım muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ilki normal smurf.

ikinciyi sadece deagle ile oynamak için açmıştım nereye kadar gidebilicem diye.

üçüncüyü yeni rank sistemini denemek için açmıştım geçen sene.

dördüncü smurf hesabımı da en sonki sistemden sonra açtım.

1 ay önce 3. smurf'ü sattım ama.
aslında mainle beraber toplamda 5 hesabım vardı yani, şu an 4.

eee burada insanlar neden senin deagle fantezini çekmek zorunda ? smurf açmak için bahanen insanların doğru düzgün oynamamasıysa senin yaptığın şeyde smurf istememek için yeterli bi' sebep.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:
ben de aynı şekilde premade girenleri istemiyorum mesela. bunu çözseler ben de smurf açmam zaten muhtemelen.

k1nJo said:

ama onlarla asıl oynama sebebim 3ve4 kişilik aptal ve şımarık premadeler.

ranklerin anlamı bu. premade ol ya da olma, benzer seviyede aim/taktik yeteneğine sahip oyunculara karşı oynamanı vaat ediyor. "premade geliyorlar o yüzden smurf açıyorum" saçma bir bahane.

sen şimdi global elite misin? tamam keyfin rahattır o zaman. istersen silverlara da karşı oynarsın, sıkıntı yok.
şu anki sistemde, 20-30 saatlik gözüken oyuncularla 500 saatlik oyuncuları eşleştiriyorlar.
o 20-30 saatlik oyuncu bir bakıyorsun 10000 saat cs 1.6 oynamış, 3000 saat csgo oynamış, "sırf değişiklik olsun" veya "baştan rank kasayım" diye smurf hesabı yaratmış.
açıkçası cheat gibi bir şey bu ve competitive mücadeledenin önünü tıkıyor.

"prime hesap" gerçekten mantıklı bir çözüm. ama "benim 10 hesabım var hepsinin prime hesap olmasını istiyorum" demek kusura bakma da aptalca bir şey. gerçekten prime hesap kaygın olsa zaten bu hesaplardan birini seçip onla ilerlersin zaten. hiç bir anlamı yok ki 10 hesaba sahip olup biraz onla biraz bunla biraz şunla oynamanın.

ha bu arada prime hesap sistemi senin smurf ya da alt hesap açmanı engellemiyor. sadece bir tane "ciddi" hesabının olmasını sağlıyor.

eğer 3 yıldız gelen ama global elite gibi oynayan kişilerin önünü tıkarsan, rankler yerine daha rahat oturur. böylece hakettiğinin üstünde veya altında olan oyuncuların (veya premade takımlarım) önüne de geçmiş olur.
çünkü sen prime hesabınla oyuna giriyorken, senin gibi işi ciddiye alan kişilere karşı oynamış olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

k1nJo said:

ilki normal smurf.

ikinciyi sadece deagle ile oynamak için açmıştım nereye kadar gidebilicem diye.

üçüncüyü yeni rank sistemini denemek için açmıştım geçen sene.

dördüncü smurf hesabımı da en sonki sistemden sonra açtım.

1 ay önce 3. smurf'ü sattım ama.
aslında mainle beraber toplamda 5 hesabım vardı yani, şu an 4.

eee burada insanlar neden senin deagle fantezini çekmek zorunda ? smurf açmak için bahanen insanların doğru düzgün oynamamasıysa senin yaptığın şeyde smurf istememek için yeterli bi' sebep.

fantezi olup olmamasının ne önemi var tam olarak? oyunu hiçbir şekilde troll'lemedim ki. sadece deagle almama troll'lük falan diyemez kimse. sonuçta takım oyununa da bağlı kaldım, infolarımı da verdim.
sadece deagle ile çıkabildiğim seviyedeki adamları da yine kendi seviyelerindeki adamlar kadar eşit şekilde zorlamış oldum.

ama mesela sadece kendi aralarında konuşan ve diğer +1 ve +2'yi bully'leyen premade mallar asıl direk oyunu oynanılmayacak hale getiren şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

"prime hesap" gerçekten mantıklı bir çözüm. ama "benim 10 hesabım var hepsinin prime hesap olmasını istiyorum" demek kusura bakma da aptalca bir şey. gerçekten prime hesap kaygın olsa zaten bu hesaplardan birini seçip onla ilerlersin zaten. hiç bir anlamı yok ki 10 hesaba sahip olup biraz onla biraz bunla biraz şunla oynamanın.

ne?
abi ilerlemeli oyun değil bu. gerizekalı olmayan bir insan ortama göre zaten nereye ait olduğunu kestirebilir.
o yüzden benim için ortam temiz olduğu sürece bir insanın ne kadar az veya çok oynamış olduğu önemli değil.
biraz onla biraz bunla oynamaktan zevk alıyorum ben, sen almıyorsan alma.
sen de premade girmekten zevk alıyorsun mesela ondan da ben almıyorum zevk.
Bone said:

eğer 3 yıldız gelen ama global elite gibi oynayan kişilerin önünü tıkarsan, rankler yerine daha rahat oturur. böylece hakettiğinin üstünde veya altında olan oyuncuların (veya premade takımlarım) önüne de geçmiş olur.
çünkü sen prime hesabınla oyuna giriyorken, senin gibi işi ciddiye alan kişilere karşı oynamış olacaksın.

abi geç lütfen.
ranklerin yerine oturmasını isteseler çocuk oyuncağı gibi bi öyle bi böyle çekiştirip oynamazlar daha doğru dürüst sistem getirirlerdi.
bkz. esea, bkz. faceit.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Aynen kardeş bu millet manyak.. Saçmalık diz boyu.
Bende bir hesabımla sadece bıçak ve flash takılıyorum diye sürekli atmayı deniyorlardı.

Oysa kimse intel vermezken ben verirdim. Sadece silah almıyorum.

iyi ne güzel sen de silver1'de falan takılırsın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece five seven la oynayan biri gelmisti macin birinde. Adama silah falan veriyoruz ısrarla five seven la oynuyor. Ben yine sakin sakin lütfen hadi rifle oyna kazanalım seklinde alttan alıyorum. Son round dayiz kazanıyoruz maci vote actim anında f1 ledi herkes nasil sinir olmuslarsa sdfs

solo girmiyorum artık zaten. girersemde takmıyorum pek boyle olayları ama arada girip düzgün 1-2 mac atmak isteyen insanlara yazık oluyor. O aciden baya faydası olabilir bu yeni sistemin en azından üst rankler icin.
Sosyal ağlarda paylaş

kicklendigin zaman mmr in dusuyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte ama sebebi zaten adama karsi olusan ofke.

sürekli five sevenle takılan biri iyi oynayabilir mi ki? Eger bariz silversa ve botla oynamak lehimize olacak kadar kotuyse attıgımız oldu onun disinda kicklendigi olmuyor kimsenin sırf kotu oynuyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

silah alsa daha çok katkı sağlayabilecekken pistol takılmak biraz bencillik. deagleda, five-sevenda kendini geliştiricen diye diğerlerinin kazanma şansını azaltıyosun. en azından kicklersin, rifle'lı bot'u kontrol edersin. 5 kişi round alamıyoken kickleyip 4 kişi maç çevirdiğimiz zamanlar oldu.

dediğin gibi çok üst seviye kullansa bişey denmez de çoğunluk öyle olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

yahu pistolla orta seviye olsa ne olacak? pistolla ancak orta seviyeyi zorlayabiliyorsa adam, o haliyle, orta seviyede oynayanlarla aynı seviyede oluyor aslında. bunda büyütülecek bir şey yok ki.

ayrıca kendini geliştirmesini nereden çıkardın? adamın niye öyle bi amacı olsun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...