k1nJo Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Şunlar da MLG grupları http://i.imgur.com/J6Qr6up.png D grubu kim kime dum duma geçer bence A grubu 1. belli, 2. kim olur. B grubu da aynı C grubunda da sürpriz olmaz herhalde. Astralis ve Envy çıkar muhtemelen. Kıl Kioshima yerine Devil'ı aldılar ama biraz inişli çıkışlı arkadaş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ne zaman bu maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 A nip-mouz macının kazananı 2.yi belirler pyth baya uyum sağlamaya başladı takıma belki bu turnuva o turnuva olabilir. B suan yazıldığı gibi sıralanırlar fnatic gruplarda yine kaybeder faze'e :D C forumsuzlar grubu astralis alır tüm macları D navi 1 g2 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 benjani said: ne zaman bu maçlar 29 mart - 3 nisan çok güzel tarihe denk geldi, AKK resetlenmiş olacak rahat rahat source kalitede izleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 co-op görevlere başlamamış olan var mı ? yapalım seri seri 7 tane görev hakkım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Windows 10'a geçtim bi kaç sorun yaşıyorum - bağlantı aynı bağlantı. ancak 60-70 ping aralığında bile lag yaşıyorum. hareketlerim kesik kesik, silah animasyonları bile delayli geliyor. - acaba windows 10 sürekli interneti harcıyan bi özelliği mi var, bunu nasıl kapatacaz? - oyun 60 fps'ye fixlenmiş durumda. vsync disabled, fps_max 300 ama 60'da duruyor. neden böyle olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Win10 nun win7 den hic farkini gormedim ben. Cok memnunum. Driver wipe dene bir. Ustune driver kurma. Oncekinin sistemde izi bile kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 win10'da updateleri p2p network gibi başka insanların pcden dl etme olayı var. sen de ul ediyor olabilirsin o da patlatır pingi, başlata advanced update options yaz, açılan yerden choose how updates are delivered'e girip kapa özelliği. vsync gpu driverda always on olabilir. nvidia ise adaptive vsync açıksa öyle de refresh rate'i geçmez fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Linkteki 29 mart - 3 nisan maçlarının Türkiye saati ile bir tablosu var mıdır? Schedule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 solunda eu saati yazıyor maçların. 1 saat ekle o saatlere işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 sağda yazıyor abi. CEST'lere ekliyceksin yani 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ya olay sadece ping değil gibi. oyun içinde ping 65 yazıyor, netgraph 110 gösteriyor, fps 60'da stabil ve oyunda kesik kesik oynuyorum. fps'yi nasıl unlock edeceğimi de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 o ping anlık yenilenmediği için netgraph ile farklılık gösteriyor. update olabilir sorunun buyuk ihtimalle, serverlar düzgündü dün oynarken ben cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ha evet. win10 nun bir update olayi vardi. onu kapatmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 onu nasıl kapatçağımız belli mi? bulamadım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 yazdım ya lan Amélie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 şimdi ben de aynı sorundan şüpheleniyorum, okudum o yüzden. senin yazdığın p2p paylaşımı kapatıyor. indirmesini engellemiyor. normal update ayarlarında da indirmesini engelleyemiyorsun zaten, kuracağın zamanı seçebiliyorsun https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/498263b0-6d92-4e17-bf25-97c86989c436-png.106106/ şunu yaptım az önce. bakalım işe yarayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 indirme o kadar etkilemez ya çok dandik internet değilse zaten hemen indiriyor win10 updatelerini. ben bazen torrent açık unutoyurm 8mbit full dl ediyor ama yine oynanabilir seviyede. asıl pingi bok eden upload, hele bi de türkiyede 16mbit yanında bile 800kbit upload varken iyice gg. gerçi bu bonecde allah bilir 100/100mbit vardır isveçte, onun için sorunu başka şeydir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Silphatos said: indirme o kadar etkilemez ya çok dandik internet değilse :< ayın onunda internet 3mbite düştüğü için, nereden kurtarsam kar şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 k1nJo said: sağda yazıyor abi. CEST'lere ekliyceksin yani 1 saat. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Lan dün mal gibi laga girip durdum bütün oyunlarda işkence çektim resmen bundanmış demek dünden önce win10 a yükseltmiştim. Tealllam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Silphatos said: gerçi bu bonecde allah bilir 100/100mbit vardır isveçte, onun için sorunu başka şeydir büyük ihtimal ya yok ya, vardı da ev taşıyınca 4g modeme mecbur kaldım. sorun benim msi'in killer bilmemne programıymış. sildim, wireless tümden gitti. laptop'taki cd'yi taktım ama ondaki driverlar da wlan çalıştırmadı. gittim güncel driver buldum kurdum, bu sefer wlan çalıştı. oyuna girip deneyince şu bahsettiğim takılma sorunundan da kurtulmuş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 adam isveçte ve sürünüyo resmen. daha ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Fps 60da sabitse, vsync açıktır heralde. Başka mantıklı bi açıklaması yok. Win update ile alakası olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bone said: Silphatos said: gerçi bu bonecde allah bilir 100/100mbit vardır isveçte, onun için sorunu başka şeydir büyük ihtimal ya yok ya, vardı da ev taşıyınca 4g modeme mecbur kaldım. sorun benim msi'in killer bilmemne programıymış. sildim, wireless tümden gitti. laptop'taki cd'yi taktım ama ondaki driverlar da wlan çalıştırmadı. gittim güncel driver buldum kurdum, bu sefer wlan çalıştı. oyuna girip deneyince şu bahsettiğim takılma sorunundan da kurtulmuş oldum. msi in killer nic ini kullanıyosan doubleshot pro ile advanced stream detecti kapat. özellikle wireless online gamingde patlıyo nedenini anlamadığım bir şekilde. bi de 100mbit hat varsa zaten anlamsız bu iki özellik de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar