arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 batuhan'a kilo verdirtmiş olabilmek bile büyük başarı şu aşamada sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ortada şike hile yok. Hakem kötüydü. Adamlara tırt penaltı verdi, Olcan'ın ofsayt olmayan golünü iptal etti, Burak'ın ofsayt golünü verdi, Selçuk kendisine artistlik yaptığında ona sarıyı veremedi, ilk başlarda sertliğe müsade edip sonra bi anda karar değiştirerek çalmaya başladı. GS'de müthiş oynayan Chedjou, iyi oynayan Burak, Selçuk ve girdikten sonraki haliyle Carole vardı. Ortalama ve katkısız diyebileceğimiz Podolski (gol dışında ortada yoktu), çıkana kadar Sneijder ve Balta Kötü oynayanlar Bilal, Yasin, Telles. Rezalet oynayanlar Sabri, Olcan (kendisinin hatası değil, adamı forvet oynatan Hamza'nın sorunu). Muslera çok kötü bir hata yaptı, ama onun dışında komple iyi/kötü denebilecek kadar sahneye çıkmadı. Tek hatayla yargılamamak için torpil geçtim listeye koymadım. Bir de Sneijder'in sakatlığı inandırıcı gelmedi bana. Zaten kontrat falan keyfi yerinde değil, üstüne böyle kepaze futbolu görünce "Ne uğraşacam lan" diyip çıktı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Sneijder çok gergin. Anlamsızca gergin. Takım arkadaşlarına atarlanıyor, basına atarlanıyor, hakemlere atarlanıyor, böyle değildi bu adam. Yaz kötü geçti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Dengeyi kaldiramamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 şınaydır konusunda rew ile aynı dusunuyorum ben de. beli falan diyip hamza (1+oglu) nun yanına gitti dedi spiker, aha dedim çıkmak için ağlıyor sdafsa fakat hamza hocanın burak konusundaki yedek oturtma fikri, ben bunu sonradan oyuna alırım, oyuna ne müdahale etti maçı cevirdi derler benim için offf süper olur kafası olabilir sdasfas yasin yerine burak sahada olsa, cidden oyuna alacak adamı yoktu kulübede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Burak korkusuna forvet almayan denge hoca şimdi kamçılıyor. Nasıl sapıkça ilişki çözemedim. ek olarak said: Sabri Sarıoğlu, Sivasspor karşısında 10 orta yaptı ve 0 isabet sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu takım patlar ya. hamza devre arasını göremicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Hamza tam Terim Junior olmuş, her türlü korur kollar hakemler gerekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Red said: bu takım patlar ya. hamza devre arasını göremicek. Red kardeş. Hamza hoca geldiğinden beri kaç kere maç kaybetti galatasaray? hafızanı zorla veya tahmin et bakalım iki. Sadece iki maç kaybettik, birisi de Fenerbahçe deplasmanı. Fabrika ayarları zaten öyle. Hamza hoca ile girip de kazanmadan çıktığımız kupa da olmadı Lig (ki geriden başladı) Türkiye Kupası Süper kupa Dur bi tane kupa kaybetsin, bi kaç maç yenilsin takım, ondan sonra göndeririz hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Hamza'nın şu ana kadar kaybetmemiş olması ne anlama geliyor ki anlamadım? Türkiye Ligi burası ve evet GS'nin zaten şu anki kemik kadrosu bu ligde zaten maçlarını öyle ya da böyle kazanır. Prandelli gelip saçmalamıştı mesela ekstradan. Sıkıntı şu; Fatih Terim'le başlayan bu kemik kadro geçen sene artık son gücüyle şampiyon oldu ve peak'ine çoktan ulaştı. Geçen seneden sonra bu kadronun artık daha iyi oynayamayacağı, daha fazlasını yapamayacağı belliyken, halen daha şampiyon kadro, yenilmemiş Hamza diyerek gerekli alternatiflerin oluşturulmamasının çoğu GS taraftarının canını sıktığını hep bahsettik. Adam net birşekilde elindeki yerlileri dünya yıldızı olarak görüyor. Şu anda dünyanın bütün liglerinden maddi olanakları doğrultusunda futbolcu alabilir Galatasaray. Ama vizyonun Bilal Kısa, Sabri, Jem Karacan olması insanı sinirlendiriyor. Parasızlık diyerek Sabri'nin maaşını 1.9m euro'ya çekmek, (Maxi 2 istemiş diyorlardı), gidip ne çıkacağı belli olmayan Carole, Rodriguez gibi adamları almak bunların bir anlamı yok. Galatasaray ne yapmaya çalışıyor stratejisi nedir? Küçülme dersen küçülme böyle olmaz, bunların birşeyi bilerek yaptıkları yok. Bugün Bursa bi dolu adam almış ucuza gayet iyi adamlar gibi duruyor, deli gibi adam da sattılar. Adamların bir stratejisi var çünkü. Eldeki overpriced adamları yolladılar hep. Biz ne yapıyoruz, Carole gibi, Rodriguez gibi adamlarla amacımız nedir? Genç isim bulup parlatıp satmak mı? Hazır adam alıp TR ve Avrupa'da başarılı olmak mı? O zaman Podolski'yi niye alıyorsun. İbrahimoviç'i niye kovalıyorsun. Öbür taraftan gidip Melo'nun alternatifini bulamıyorsun. 38 yaşına kadar takımda kalacak Melo. Keza Burak, Selçuk. Gidip alternatifini buldun mu? Kimlerle yedekliyorsun bu adamları? Fener her mevkide deli gibi yedekledi kendini senin klubende kimler var? Bir adamın geçmişte iyi oynaması ölene kadar o takımda kalması mı demek ben bunu anlamıyorum. Selçuk - Melo - Burak bu adamların hepsi GS'de peakini tamamladı. Bundan sonra daha mı iyi olacaklar? Performansları geçmişe göre daha mı iyi olacak? Real Madrid niye yolluyor Cassilas'ı? Raul'u niye yolladı zamanında. Bu adamlar az mı iş yapmıştı.. Vefa klubü mü burası, bedavaya mı oynadılar, alırsın gencini yollarsın overpriced adamları. Dengelersin maaşları madem. Bir taraftan gidip Sabri'nin maaşını arttırmazsın. Dünyada sağbekten bol hangi mevkii var? Bugün 1.9m Euro'ya GS'de oynayacak, belki 20-30 sağbek bulunur Sabri'den iyi. Hamza'nın yaptığı yerlileri korumak değil kayırmak. Koskoca GS o kadar vizyonsuz yönetiliyor ki anlayamıyorum. Daha sayfalarca yazı yazılır, ama bu sezon hüsran muhtemelen. CL ise facia olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Sostizme bu yapilir mi abi. Yazik degil mi adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 balyoz gibi yazı suratıan suratına vurmuşun camianın ama Carole, Rodriguez den patlamadık jem karacan saçma sabrinin maaş saçma, bunun yerine 1 sene daha düşük ücretten anlaşılabilinirdi bizdeki sorun ünal aysal vizyonunun selçuk, burak ve tarık a klübün tapusunu vermesi kalecilerle yapılan saçma sapan kontratlar ha vermeseydi hamza yine uzatırdı sözleşemlerini fenerin yaptığı gibi çöplerden arınmak imkanı yoktu bizde şu anki yıllık ücertiyle kime satabilirsin ki bunları hamza doğal olarka eldekileri kazanmaya çalışıyor diyorsanki vereyim zararını yırtın atın kontratları ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ünal aysal, yabancı sınırı 4'e sonra 3'e düşecek diye yaptı o sözleşmeleri işte. moral boost da getirir diye düşündü tabi. ama yabancı sınırının kaldırılmasını geçtim, düşürülmesin 6+4 olarak kalsın denildi, kimse sallamadı, ONO GORO PLON YOPTOK denildi, 5'e düşürüldü. ama fenerin cezası kalkınca direk yok ettiler sınırı. aslında sınır düşecek diye biz plan yapmışız ahaha. biri yazmıştı herkes tahmin ediyordu ama ön görülmedi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ünal aysal yerinde kim olsa burak ve selcuk ile o sözleşmeleri yapacaktı. adamlar açık ve net bir şekilde takımı baltaladılar lan. yabancı sınırı olmuş 5, selcuk ve burak karı gibi nazlanmış. yancıları umutlar bilmemneler. göndersen taraftar tepene binecek. yerini de dolduramayacaksın kontenjandan dolayı. napıp ne edip kaptılar işte sözleşmeyi. prandelli hamza ile aynı kadroyu oynatıyordu az çok. aynı diziliş vs. sözleşmeler yapıldı albayrak ve dengeoğlu geldi pandev ve cemali takımdan tamamen kesildi. umut burak selcuk tayfasına forma garantisi verildi. nazı bıraktılar iki koşmaya başladılar. tutup da bu adamları hala savunanlar var ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Selçuk ve Burak'ın savunulmasını anlıyorum. Doğruya doğru, ikisi da gayet yetenekli ve kendilerini kanıtlamış oyuncular. Ama Hamza'nın savunulacak bir yanı kesinlikle yok. Burak ve Selçuk yine takımda tutularak yararlanılmalı, ama alternatifleri olmalı kadroda, öyle naz yaptılar mı yedeğe çekilebilmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Fenerin cezasi ile yabanci sinirinin bitirilmesi !!! Gs ve fb arasi fark acilmasin diye ugrasiyor tff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Dün akşam Antalyaspor'da forvet olarak sahaya Eto'o çıkarken Galatasaray'ın santraforu Olcan'dı. Tarihe not düşülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 simdi ozeti izledim. tellesin burhana hareketi penaltı olabilir. chedjounun geri pası neden vermemiş hakem? sabrinin pozisyon penaltı degil, adam dusmus elini nereye saklasın. atıfın pozisyon direk penaltı. buragın golu bariz ofsayt. sonuc: satılmıs yan hakem sayesinde beraberlik cepte. bu sezon hakemlerde kurtaramaz sizi. hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Zegna said: simdi ozeti izledim. tellesin burhana hareketi penaltı olabilir. chedjounun geri pası neden vermemiş hakem? sabrinin pozisyon penaltı degil, adam dusmus elini nereye saklasın. atıfın pozisyon direk penaltı. buragın golu bariz ofsayt. sonuc: satılmıs yan hakem sayesinde beraberlik cepte. bu sezon hakemlerde kurtaramaz sizi. hayırlı işler. Chedjou'nun "geri pasını" geri pas olmadığı için vermedi hakem, kontrolsüz çarpma var, ayakla atılmış değil. Atıf ı-ıh. Burak'ın golü ofsayt bir tek, evet. Öte yandan Olcan'ın ofsayt olmayan golünün sayılmaması başta olmak üzere pek çok aleyhte karar da var görmek isteyene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Kontrolsuz carpma carpma degildir mi dedi? Sdfg Bildigin kaval kemigiyle pas vermis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Adam ayagıyla pas vermeye cabalamıs ama kaval kemıgıne gelmıs,sonucta ıstedıgı olmus,geri pas olmalı o pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Kaval kemigi ile pas vermek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Rewendor said: Zegna said: simdi ozeti izledim. tellesin burhana hareketi penaltı olabilir. chedjounun geri pası neden vermemiş hakem? sabrinin pozisyon penaltı degil, adam dusmus elini nereye saklasın. atıfın pozisyon direk penaltı. buragın golu bariz ofsayt. sonuc: satılmıs yan hakem sayesinde beraberlik cepte. bu sezon hakemlerde kurtaramaz sizi. hayırlı işler. Chedjou'nun "geri pasını" geri pas olmadığı için vermedi hakem, kontrolsüz çarpma var, ayakla atılmış değil. Atıf ı-ıh. Burak'ın golü ofsayt bir tek, evet. Öte yandan Olcan'ın ofsayt olmayan golünün sayılmaması başta olmak üzere pek çok aleyhte karar da var görmek isteyene :) kontrolsuz derken? adam hamle yapmıs topa vurmak için zaten, ayagıyla vuramamışta kaval kemigi ile vurmus. bildigin geri pas yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Kaval kemiginden geri pas olmaz. Sadece ayakla olur. Ayrıca pas bilinci atılan birseydir topu uzaklastırmaya calısırken geri pas yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar