Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

şehir içi ağır yerlerde gerçi gene 40fps'e düşüyor. artık ona da salak amd'nin sürücüsünü bekleyeceğim artık napalım.

msi afterburner kur. (msi karti olmasa da) oradan fan i auto ya bir al, default ayarlar yeterli.

hangi marka 380 kullaniyorsun bilmiyorum, ancak isindiginda performansi cakilabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sapphire nitro 4gb. fanı tamamen kapatıyor 50 derece altında. o dediğin gibi bir sorun olmadı ama çok stabil fps değerleri.
bingildak said:

sam macera arayışını donanım alışverişlerinde mi gidermeye çalışıyorsun? 2015 yılında amd gpu mu alınır allahasen

4 yıllık makineye 970 almam ya, çok pahalı yani makine gümlerse içime oturur. 960 da tam çöp, ikisinin arasında da kartları yok.

bokeh'i kapadım ve godrays'i low yaptım, (görüntü aynı neredeyse) üstüne cell buffer olayını da yaptım ini'den, süper oldu. sadece mayor office'de 35fps'ye filan iniyor, onun dışında hep 50-60.

bu arada dmg resistance formülünü birisi deneme yanılmayla bulmuş sanırım:
said:
60 armor rating= 30 dmg resistance in percent
93=40%
560=81%
1280=87%

gene dandini skyrim sistemi ya off. ah bethesda ah. o toughness perk'i de çöp oluyor anlaşılan ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün hikaye giriş, gelişme, sonuç yapısından uzak.

giriş - sonuç

giriş - sonuç

giriş - sonuç

şeklinde gidiyor.

ulan bunlar kim, nereye gidiyorlar, kime bağlılar, gerçekten göründükleri kişiler mi demeye kalmadan kanka olmuşsun da herp derp dediklerini yapmaya başlamış oluyorsun, diğer yanda en büyük sorununu tamamen unutmuş gibisin.

faction'la tanışıyorsun. selam, selam. bize katılsana. olur. initiate yaptık seni, gel bi yere kadar gidelim. ne güzel geldik, seni knight yapıyoruz. 1 görev daha yaparsan normalde yıllarca çalışıp kazanılan paladin yapacağız.

mkayyy.

en keskin hatlarla çizgileri belli factionlarda bile istediğin kadar saçmalayabiliyorsun. hiçbir etkisi olmuyor oyuna. synth düşmanına üye olup, rank alıp sonra synth sevicilerle kanka olup, synth düşmanı kesip sonra synth düşmanlarının baselerine geri dönüp selam kenke diye biliyorsun.

tebrik edip sırtını sıvazlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...