Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 goering, evet. axe 8 yıl bekleyip üç günde bitirdiğin oyunlara alışkınsın biliyorum ama sorun içi dolu oyunlar için biraz aceleci olmuş. yalnız char outline'lar blok blok görünüyor, çok enteresan bir glitch. çözemedim sebebini tek tek herşeyi kapattıysam da ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kötü ekran kartlarında öyle oluyomuş sam. sanırım seninkisi fakir ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yok ya zengin kartı ama 2011'in zengini. :( of alsaydım keşke yeni bir kart. almaya değil takmaya üşendim. :/ godrays'den oluyormuş oh teşekkürler internet. napalım benim dünyamda morgan freeman tatile çıkmış olacak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sifir sikinti ile 2k cozunurlukte ultrada cok rahat oynatiyor oyun. grafikler bir w3 gta5 vs degil ama oldukcanin ustunde yeterli bence. 3rd personda kat kat daha iyi new vegasdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 benim emektar 780de 60 fps alamayacaksin diyorlar abbow edik:fixed 980 demisim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 980 ne ara emektar oldu lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sam said: fo4 pc grafik benchmark'ları ve değerlendirmesi Low settings bile calistirmayacak mi lan :( bu ekran kartim skyrim aglatiyordu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bende 980 ile 2k utrada 55-60+ 1080p de 60fps alabilirsin o kartla sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Abi cok gec kalmisim 6950 i degistirmekte ya. Pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 SenariouS said: benim emektar 780de 60 fps alamayacaksin diyorlar abbow edik:fixed 980 demisim lan Ya abi 780gtx var bende de, ne ara emektar oldu AKLIM ALMIYOR PFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 780 emektar fln değil lan şaşırdınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şeytan diyor bitirmeyi bekleme fo3 nwyi, bastır parayı al oyunu. hazır 970i de takmışım makinaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 o kadar oyun varken 200 saat yiyecek oyuna başlamayı gözüm kesmiyor ya. hype trenine binmeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 en az 3 gün verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Kanuni said: bende 980 ile 2k utrada 55-60+ 1080p de 60fps alabilirsin o kartla sanki. god rays'i mi kapattin hicbir benchmark gostermiyor o degeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 hersey acik hersey full. steamin gosterdigi fps yanlissa bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gtx960 1080p'de oynayacam xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oeh amma oldurduler be. boyumu asan sulardayim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ne paniklemişsiniz lan total war : atilla'da ilk çıktığında low setting anca çalışıodu şimdi 2 patch ile very high oynanabilir hale gelmiş benim laptopta. bu da düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 zorlugu maxleyip tipis tipis harda geri indirdim :P acimiyor oyun ahahah vpn dustu salak gibi achi gelsin diye offline kasmadigim icin acamiyorum simdi oyunu :( calisan vpn lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Offline da achi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 pleb olarak 11 saat daha beklemem gerekiyor benim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 steamworks oyunlari genelde offline achi'yi aciyor, sonra online olunca hepsini register ediyor eger hangi saat/dakkada aldigini da goreyim demiyorsan offline oynamanin sorun olmamasi lazim (bazen patliyor gerci cunku steam offline mod hala tirt :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Kanuni said: oeh amma oldurduler be. boyumu asan sulardayim sanirim. ..Fallout 4 is unapologetically hardcore an amazing thing for a mainstream game.. Polygon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oyunu açtım sonra vpni kapadım ben böle devam ediyom bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar