Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

ciddi soruyorum, witcher daki ruzgar, agaclar, doga, su falan efektleri yerine dokundugunuz sandigin hic gercekci olmayan fizik kurallari cercevesinde yere devrilmesini mi tercih ediyorsunuz?

hani esyalar sabit degil deyince sanki fatboy ile duvarda delik acip binadan iceri girilebiliyor falan sanacak insanlar. ic mekana gecerken loading var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

bunda da varmış işte rüzgar, su, kumaş vs efektleri, nvidia nasıl cdp ile çalıştıysa bethesda ile de çalışmış. iki satır okusaydınız grafiklerle ilgili böyle onlarca sayfa tartışmaya girmeden bari.

motor meselesini aylar önce konuştuk zaten, bir dahaya değiştirirler mi artık göreceğiz ama yabancı kime sorduysam bu derece modlanmaya müsait motor olmadığını söylüyor. o kadarını bilemiyorum artık. skyrim motorunun güncellenmişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bunda da varmış işte rüzgar, su, kumaş vs efektleri, nvidia nasıl cdp ile çalıştıysa bethesda ile de çalışmış. iki satır okusaydınız grafiklerle ilgili böyle onlarca sayfa tartışmaya girmeden bari.

motor meselesini aylar önce konuştuk zaten, bir dahaya değiştirirler mi artık göreceğiz ama yabancı kime sorduysam bu derece modlanmaya müsait motor olmadığını söylüyor. o kadarını bilemiyorum artık. skyrim motorunun güncellenmişi.

skyrimde su forumda aktif oyniyanlar arasi en cok modlarla hasir nesir olmus benimdir hatta oturup mod yapmisligimda var hani alevli kilic filan diil oturup stronghold yaptim vampir karakterime

ENB vs cok kolay ahzirlanan seyler, birisi 5 ay demis lol dedim, 4-5 gune saglam enb modlari damlar. ENB yapmak icin toolkite (GECK) gerek yok cunki direct X ile calisan bir injectiondan ibaret. ENB direct X kullanilan her oyuna yapilabilir birsey, kotu yani ise he royuna uyan template yok, birinin oturup oyuna ozel ayar yapmasi lazim. konsolcular asla ama enb kasamiycak onuda not edelim

motor skyrim motoru o yuzden mod destegi bile olmayan gta yi pc de ne hale cevridiklerine girmeyeleim bile, skyrimden gidelim

https://i.ytimg.com/vi/oZiNRpeEzbg/maxresdefault.jpg

https://i.ytimg.com/vi/e3GzrM1v0D0/maxresdefault.jpg

http://i.imgur.com/jvVsNvd.jpg

bunlar disinda zorluklarina gore soyle diyim

texture modlari cok cabuk damlar, texture en kolay degistirilen sey cunki

motor skyrim motoru ama iskelet fakrini bilmiyoruz, belki skyrim creation kit kullanarak meshlerle daha rahat oyniyabilirler, skyrim engine i ne kadar kullanabiliceklerini bilmiyoruz daha ama skyrim sifirdan geldigi halde creation kit cikmadan ortada yiginla mesh modu vardi

body modlar gene cabuk gelir, poserdan calanlar var iste krista gibi, body modlarin gelmesinden sonra ama biraz bekleriz mevcut ingame kiyafetlerin tek tek uyarlanmasina

animasyonlari az emekle skyrimden portlarlar, gene script extender filan cabuk cikar

oblivion-fallout 3 gecisinde insanalr ilk ay zibilyon modu portlamisti obliviondan

skyrim modlarinin cogu gecicek yani eninde sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...