Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Shelter

Sam

Öne çıkan mesajlar

selam, konuyla ilgili olarak:

esasen windows 10'un bütün donanım platformlarında kullanılabilir hale gelmesiyle mobil ve pc ayrımı diye birşey efektif olarak kalmadı, zira candy crush vs gibi 'mobil oyunları' artık pc'de oynayabiliyorsunuz. pc platformunun ağababası satya nadella da bunu istiyor zaten. ama oyunun windows 10 sürümü henüz duyurulmadığı için taşıyorum. sonra geri alırız gerekirse deus ex: the fall'da olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

He yav sadece hype. Ama pek çok mobil oyundan çok daha güzel.

Tek sorun benim için oyun ilk gün başladı ve bitti. Lan ilk lunchboxtan +5 endurancelı legendary power armor çıktı. Sonraki lunchboxlardan birinden gauss rifle çıktı. Başka bir lunchboxtan 5 luck 4 endurancelı bi abla çıkmıştı. İlk gün toplamda 4 ya da 5 tane lunchbox açtım. Endgame gear ve ortalama üstü bir karakterim oldu. 3'er tane stim ve radaway verdim yolladım...

Hala gidiyor. İlk günden bitti lan oyun.

bana launchboxtan lvl34 jericho çıktı silahlı armorlu

sıkıldım çektim geri- lvl 40 olmuş abi
çok da tutumlu hiç stimpack radaway falan kullanmamış :P

http://i.imgur.com/i4I4HhK.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

explorationa gonderirken luck yuksek adamlari gonderin daha duzgun item buluyorlar ayni surede bide endurance yuksek olursa olup gitmiyor kolay kolay, 10x stim 10x radx ile rahat 24 saat dolasip geliyor geri,

sag asagida menu var ordan gorevler, inventory, rating vs ulasiliyor silahlar/elbiselerde orda.

raider vs saldirmamasi icinde en iy isi gece oyundan cikmadan once explorationa gondermek 1-2 kisi, sabaha da geri cagirirsiniz oglen gelmis olur 1 cuval esya ile. gun icinde arada oynarkende disarda kimse olmadigi icin saldiri olmuyor.

bide cha dusukse radyo da gene raiderlari topluyor 4-5 chadan once radyo isine girmek gerekli degil, dusukse kimse gelmiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

4. oyun cikinca ordan karakterleri vs eklerler yeni icerik simdiden 1-2 tanesi var.

oyle cok ilgi gerekmiyor gunde 2-3 kere 5-10dk girip cikip bakmak yeterli gibi, gorevlerden falanda luchbox geliyor zaten bedavadan. dunden beri 3 tane cikti bana.

bebekler 3 saatte doguyor buyumeside bi o kadar. training e sardim simdi ben herkese dandikte olsa bi silah elbise vs uydurdum 28 kisiyiz.

tek zor sey dusuk levelda deathclawlar saldirirsa herkesi kesiyorlar cok rahat, dusuk levelli adamlar alt kaltta olsun hep o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...