Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 selam, konuyla ilgili olarak: esasen windows 10'un bütün donanım platformlarında kullanılabilir hale gelmesiyle mobil ve pc ayrımı diye birşey efektif olarak kalmadı, zira candy crush vs gibi 'mobil oyunları' artık pc'de oynayabiliyorsunuz. pc platformunun ağababası satya nadella da bunu istiyor zaten. ama oyunun windows 10 sürümü henüz duyurulmadığı için taşıyorum. sonra geri alırız gerekirse deus ex: the fall'da olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Ohh iyi oldu böylece baltazarın hayatında derin travmalar yaratabilecek bir sorunu da giderilmiş oldu B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Burasida mobil cihaz bolumu. Sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 axedice said: Konuyu şikayet ettim, umarım ait olduğu bölüme taşınır. Ellerin dert görmesin kardeşim :)-D PCci lumpenlere senin benim gibi mobilci elitlerin oyunlarını yar etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aceace said: He yav sadece hype. Ama pek çok mobil oyundan çok daha güzel. Tek sorun benim için oyun ilk gün başladı ve bitti. Lan ilk lunchboxtan +5 endurancelı legendary power armor çıktı. Sonraki lunchboxlardan birinden gauss rifle çıktı. Başka bir lunchboxtan 5 luck 4 endurancelı bi abla çıkmıştı. İlk gün toplamda 4 ya da 5 tane lunchbox açtım. Endgame gear ve ortalama üstü bir karakterim oldu. 3'er tane stim ve radaway verdim yolladım... Hala gidiyor. İlk günden bitti lan oyun. bana launchboxtan lvl34 jericho çıktı silahlı armorlu sıkıldım çektim geri- lvl 40 olmuş abi çok da tutumlu hiç stimpack radaway falan kullanmamış :P http://i.imgur.com/i4I4HhK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Silah satış işini nasıl yapıcaz?Raiderslarin kapıyı kırmasını engellemek mümkünmü, içeri girmeden öldürmek nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 kapı upgrade ediliyo ama rakamsal faydası nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Kapinin oldugu odaya adam yigiyorsun silahli hizli kesiyorsun kapinin hp zaman kazanmak icin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 daha zor giriyolar sadece. bi sekilde giriyolar yani. en mantiklisi kapinin yaninda kuracaginiz odalara silahli adamlar koyun. onlar girenlerle ilgilensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 geçen ay oynadım fulledim hiç zevki yok oyunun şirinler gibi bişey girip lvl atlattırıyosun kaynagı topluyosun falan aynı şirinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Şirine ile yakışıklı şirini koyduk,bebek şirinde doğdu.Ne kadar sürede marangoz şirin olucak,elimden gelse kapı dısına atıcam,hepten zarar bu bebekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 explorationa gonderirken luck yuksek adamlari gonderin daha duzgun item buluyorlar ayni surede bide endurance yuksek olursa olup gitmiyor kolay kolay, 10x stim 10x radx ile rahat 24 saat dolasip geliyor geri, sag asagida menu var ordan gorevler, inventory, rating vs ulasiliyor silahlar/elbiselerde orda. raider vs saldirmamasi icinde en iy isi gece oyundan cikmadan once explorationa gondermek 1-2 kisi, sabaha da geri cagirirsiniz oglen gelmis olur 1 cuval esya ile. gun icinde arada oynarkende disarda kimse olmadigi icin saldiri olmuyor. bide cha dusukse radyo da gene raiderlari topluyor 4-5 chadan once radyo isine girmek gerekli degil, dusukse kimse gelmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 multiplatform desteği var mı bu arkadaşın? ios + android sonra çıkınca windows 10'dan devam edebilirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ilk kutudan 47 lvl abraham lincoln çıkmıştı, vault silinmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Arkadaşlar kardeş kardeşe kaymıyor bunlara dikkat. Malezya dan selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Bir kutu actim çok iyi bir silah çıktı. Giydirmeye calisirken sattim yanlislikla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 sipeyskeyk said: Arkadaşlar kardeş kardeşe kaymıyor bunlara dikkat. Malezya dan selamlar. baba kıza acımıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 MrLevie said: multiplatform desteği var mı bu arkadaşın? ios + android sonra çıkınca windows 10'dan devam edebilirim=)öyle deli gibi oynanacak bişey yok oyunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Hamileleri calistirinca dogurmuyolar mi ? her yer hamile oldu anasini satayim kimsenin dogurmaya niyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 yo doğuruyolar hamile olayına abanmayın cok ben ilk vaultu ondan sildim cocuk patlaması demek yemek yiyrn su icen ama bişi üretmeyen adam demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Masticore said: Hamileleri calistirinca dogurmuyolar mi ? her yer hamile oldu anasini satayim kimsenin dogurmaya niyeti yok. Living quarter upgrade et pop limit dolmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bastan baslarken acaba meshur vaultlarin numarasini mi versek ??kesin vardir birseyleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 4. oyun cikinca ordan karakterleri vs eklerler yeni icerik simdiden 1-2 tanesi var. oyle cok ilgi gerekmiyor gunde 2-3 kere 5-10dk girip cikip bakmak yeterli gibi, gorevlerden falanda luchbox geliyor zaten bedavadan. dunden beri 3 tane cikti bana. bebekler 3 saatte doguyor buyumeside bi o kadar. training e sardim simdi ben herkese dandikte olsa bi silah elbise vs uydurdum 28 kisiyiz. tek zor sey dusuk levelda deathclawlar saldirirsa herkesi kesiyorlar cok rahat, dusuk levelli adamlar alt kaltta olsun hep o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Deathclaw nedir? Bende 40 adam oldu ama raider hariç saldıran yok. Üst her kata tüfekli adam koydum, en üstte 2 tüfekli var.Radyo yayınından gelen yok ona şaşırıyorum, radyodaki elemanın charisma elbiseyle 6 halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar