Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 NEW LEGEND OF THE GALACTIC HEROES ANIME STARTING IN 2017 STUDIO: PRODUCTION IG http://i.imgur.com/8sobx.jpg said: Production I.G opened a website on Thursday to announce that it will produce a new anime project based on Yoshiki Tanaka's The Legend of the Galactic Heroes novels in 2017. The tagline on the official website states, "In 2017, the history of the galaxy will once more... A stage production of the novels had announced last year that a new anime adaptation was in the works. The new anime is not a remake of the earlier anime, but another anime adaptation of the original novels with a new staff. Production I.G's website does not confirm if its project is the one announced during the stage play run. http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-08-13/legend-of-the-galactic-heroes-gets-new-anime-project-by-production-i.g-in-2017/.91627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 aman yarabbi bu nasıl güzel bir haber, rüya filan olmalı! :) production ig olduğu için "iyi yapabilirler mi" endişem olmayacak tek şirket zaten. hadi bakalım. (:D Ginga wa, mada ichi page.. http://www.youtube.com/watch?v=CUf-8aXt9Hw şöyle de kaliteli bir op olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hype başlığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 2017 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 The new anime is not a remake of the earlier anime, but another anime adaptation of the original novels with a new staff. Oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 https://i.imgur.com/EN3GdM5.jpg yeni adaptasyon sanıyordum da, hxh gibi reboot'muş. eylül'de geliyormuş PV ve cast açıklaması. 2 sene geçmiş başlığı açalı ama 2017'ye bile yetişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Basganlik sistemi vs demokrasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Çok çok zor ama umarım hakkını verebilirler reboot ise. Efsane olur ama becerebilirlerse. Gerçi kaliteli 110 bölüm bu devirde nasıl yapılır, kesip kırparlarsa da birşeye benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bu animeyi izlemedim hiç ya çok sıkıcı bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 tepkileri üzerime çekmek pahasına diyeyim bence kesip kısaltılabilecek oldukça fazla yeri var serinin. politika konuşmasını kastetmiyorum ama bazı konular gereginden fazla tekrarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Anlam kaybetmeden kesilse kesilse 10 bölüm mü kesilir yani, gene 25-50 filan kurtarmaz yani. Ondan uzun seriler de naruto, fairy tail kalitesine düşüyor bir noktada. Jaeg, kitaptan uyarlama seri işte, animein lotru gibi efsane ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Yamato 2199 ile konu olarak kıyaslanamaz ama mesela onun rebootu çok başarılıydı. Eğer Sam'in dediği gibi saçma sapan kesmeden orijinaline sadık kalarak reboot yapacaklarsa, mükemmel bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 onun bolum sayısı tutuyodu az cok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Borastus said: tepkileri üzerime çekmek pahasına diyeyim bence kesip kısaltılabilecek oldukça fazla yeri var serinin. politika konuşmasını kastetmiyorum ama bazı konular gereginden fazla tekrarlanıyor. Şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=lXEm5aaWHgI pöf karakterler niye fukboi olmuş böle ya. kircheis felaket özellikle. kuroko no tasuke olmuş. said: first season (12 episodes) to air in spring 2018. second season 'hoshiran' [war of the stars] to be 12 episodes released in 3 movies (so, 4 episodes per movie), 2019. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 ilk bölümü şimdi izledim, şahane olmuş bence ya. tek beklentim bundan sonra kesmeden bütün hikayeyi verebilmeleri. ama yeni art uymuş bence, karakterler modern ama düzgün görünüyor. seslendirmeler başarılı. savaş başlayınca tüylerim ürperdi resmen, 30 yıl sonra düzgün güncelleme gördük şu efsaneye. prod ig gene yapmış, helal. (tu) ginga no rekishi ga, mata ichi peiji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 güzel olmuş baya. akıcı ve göz yormadan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 niye hiç konuşmuyorsunuz bunu. yağ gibi akıyor. bölüm nasıl bitiyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 aynen. ben eski seriyi izlememiştim ona kıyasla nasıl bilmiyorum ama inanılmaz akıcı. çok keyifli bi de seiyuu kadrosu efsane resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Eskisini düşük çözünürlük bulabilip izlemiştim. Harika gidiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 seslendirmeler muthis ya, butun agir abiler oturmus wakamoto reyizi aradim ama, genclik performansi olmazdi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 oo güzel, hadi bakalım. ginga no rekishi wa, mada ichi peeji.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 24 bölümlük 3. sezon açıklandı. Net tarih yok ama bu sene sonu gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar