Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futboldan nefret ediyorum


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda 5 dakika futbol izlemedim.Hiç birşey kaybetmedim.Her ortamda ,benim eşim hiç izlemiyor ,çok şanslıyım nidalarıyla kavruldum hep.

Nefret ediyorum, arkadaşlarımla bir araya geldiğimde futbol konuşacaksanız ben gideyim, umrumda olmazsınız diye rest çeken adamım.

Nefretim spordan kaynaklanmıyor .35 senelik yaşantımda futboldan nefret etmemin tek sebebi trafik polisleri.Artık canıma tak etti .Stadyum caddesinde ,stadyuma yakın oturduğum ve her pazar günü sabahın 8 30 da başlayan,
-ditsit zaazz dut tutt asggagjasd 25 sdkjkfs34 343 böppgüfgfpıdfıjds aracunuzıoazıoaıu bip bip kaldunıznzu

Sabahın 8 30 u pazar günü ,yahu kardeşim bakın cidden sıkıntılı .Cumartesi akşamı deve yüküyle ipek yolundan gelen en kaliteli şarabı mideme sokuyorum.Sabaha karşı sızıyorum.Kendinizi yerime koyun sabah 8 30 da bu sıcakda ,afyon beyninizin her yerine ambele gibi tecavüz ederken bu anzavurların sesiyle güne kötü başlamak zorundamıyım.

Gerizekalı mantalite böyle gelmiş böyle gidiyor.Neymiş o mantalite ,hayatında hiç bir şeyin sahibi olamamış , mesleki hayatı 0 olan spor adı altında 2 top kovalayan davarların rahatı için ,binlerce insanı pazar sabahı 8 30 da yatağından kaldırıyorsun.

Bu iş için bimer ve valiliğe şikayet dilekçesi yolladım.3 senedir bimer den dönüş alamadım.Valiliğe acılı sözlü ,vali bey vali bey milletin canını koruyacaksanız gidin masumun canını koruyun diye dilekçe yazdım,ee koca 0 tabi .

EEee ne olacak koskoca vali rakı içtiği ,haram yediği belediye sporumu kollayacak ,benim uykumumu.Anlayamazsınız.Ne sıkıntılar var ülkede ulan sende neyin mücadelesindesin diyebilirsiniz.

Her pazar mk stadyumunda erciyes belediye sporun ,mk yozgat belediye sporun deplasmanı olurda .8 30 da yatağınızdan anonsla kalkarsanız anlarsınız .

Futboldan nefret ediyorum.Futbol spor değil ,memlekette insan gibi içemiyorum ,insan gibi dinlenemiyorum,insan gibi yaşayamıyorum.Futbolun canı cehenneme .Tek hatırladığım bi hagi vardı sonra öldü mk futbolu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol ne ya köylü gibi denmedi mi ? Sene olmuş 2015 bizim leş lig ve futbolumuzda birbirini takım sanılan, yattığı yerden sırf milletten şak şak alıyorlar diye milyonlar alan dallamaların oluşturduğu saçmalık için bıçaklayanlar var.

Bu forumda bile futbol için çıldıranlar varya durumun vahimliğini sen düşün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol muhabbeti dediğin 5 yaşında çocukla da edilir 90 yaşında dedeyle de. Kahvehanede de muhabbeti döner en lüks restoranda da. İş görüşmesinde de konuşursun, kız istemede de. Dünyanın öbür ucuna da gitsen tanımadığın, zerre ortak noktan olmayan, dilini bile bilmediğin insanlarla aynı şeyi izleyip aynı tepkileri verirsin.

Futbol sevmemek kabul de bildiğin insanlığın ortak noktası olmuş bir şeyi "22 adam bi topun peşinden koşuya yeaa" sığlığında değerlendirip iki muhabbetini edecek kadar öğrenmemek bildiğin ortalama zeka vizyonsuzluğu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goren de her sohbette hegel-heidegger kiyaslamasi yapiyosunuz sanar. Yok olm ortak konusacak konu o kadar.

Iyidir abi futbol muhabbeti, karsidakiyle konuscak bi bok kalmadiginda acarSin 2 saat daha cay kahve icirtir.

Araba apayri mevzu. Baya maskulen bir olgu oldugu icin en az kadin muhabbeti kadar gideri var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...