Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ağzı sessiz bir çığlıkla açılmıştı... Warner Bros Forgotten Realms'da geçen D&D filmine ok demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Basligi anlasilir yaptim biraz. Ve... Dangerous Games'i uyarlasinlar. Fall of Netheril istiyorum. Karsus istiyorum. FR Origins story iste, origins cekip duruyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Time of Troubles temalı olur gibi geliyor bana, çıkacak olan Civil War rüzgarını arkalarına alıp Süper Kahraman vs Süper Kahraman'ı Tanrı vs Tanrı olarak devam ettirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Abi şu muhabbetlere geç kalmadılar mı ya, 10302139 tane marvel dc çekileceğine şunların serileri olsa, üstüne dizileri çıksa off yarabbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 allam inş drizzti yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ama güzel olsun amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 nolcak, savasin ortasinda zar mi atacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Time of Troubles icin ciddi lore lazim abi. 5e'de, Silverymoon'da, level 1 bard olarak baslar bence. Sonra Silver Marches'a acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ahshslflakjlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bi dragonlance trailer project olamaz http://www.youtube.com/watch?v=yxzTqEvAhvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Cidden ipin ucu çok kaçtı bende, en son paticikte 4E de neler olduğu ile ilgil ibirşeyler okumuştum ve rezaletti. Helm ile Tyr karı kız davasına kanlı bıçaklı oluyordu falan. edit: abi dragonlance trailer project bence dönemine ve eldeki imkanlara göre saygı duyulası birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 drizzt erenköy dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 altınayın da gideri varmış ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 aluminyum kapli frank zappa iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Neden bilmiyorum, Homeland okuduğum kitaplarda en çok hoşuma giden oldu. Ama filmini yaparlarsa muhtemelen rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 HELEOALEALEEAPLAOELEOLE! gulen hiyar da olcak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 anayurt olsa yeter gerisi tırı vırı. elminster olursa izlemem bide keşke dizi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 death gate cycle ın dizisi çıksın ben onu istiyom. drizzt, eh. neckbeardlık yapmak için fırsat olur anca. kitabı da berbat ama filmden güzel filan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 doğru düzgün yapabilecek birine verseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Evet Haplo'yu ekranlarda görmek çok daha fazla heyecanlandırırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Dizi olarak production cost cok yuksek cikar olum kapisi serisinde anca film serileri olarak cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bu kitaplar anca ergen eğlendirir. filmi pek başarı sağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 8 Aralıkta geliyor, konusu drizzt değil http://www.youtube.com/watch?v=efSq9FF1r2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 horacegoesskiing said: death gate cycle ın dizisi çıksın ben onu istiyom. drizzt, eh. neckbeardlık yapmak için fırsat olur anca. kitabı da berbat ama filmden güzel filan derim. Kalpten giderim ya böyle bişi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 horacegoesskiing said: death gate cycle ın dizisi çıksın ben onu istiyom. drizzt, eh. neckbeardlık yapmak için fırsat olur anca. kitabı da berbat ama filmden güzel filan derim. abi yıllardır beklediğim haber bu. Çok net 6-7 sezonluk malzeme var o seride. Bir de görsel efekt filan bolcana lazım, ona kimin bütçesi yeter nasıl yapar bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar