sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bizim oğlan 5.5 yaşında okumayı falan da bilmiyor, baktım bi strateji oyunu açmış annesinin tabletinde uğraşıyo, dedim şanslısın baban bu işlerde iyidir. Bakiim dedim bi, bak dinle dedim sonra, shooterı arkaya koyman lazım öne koyarsan yerler onu hemen. Baba o bait dedi, baya da düzgün amerikalı gibi BAIT dedi. İzledim biraz daha diyecek bişeyim yokmuş velede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 4-5 yaşındaki yeğenlerim mobil platformlarda benden iyiler ya. alışın gelecek nesil çılgın oyuncu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=0rOFw_3t8t0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 cartmanbraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 böyle başlıkları görünce aklıma bi 15 yıl sonrası geliyor kötü oluyorum. "bizim oğlan yardım etmek istemiyor. Aurenden paticiğe nasıl girilir?" "kızım davulcunun biriyle evlenmeden yaşamak istiyor. düzgün erkek çocuğu olan patiler iletişime geçsin." "kalça kemiğim kırıldı :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 horacegoesskiing said: "kalça kemiğim kırıldı :(" ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 baba o'riley de diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ahadfasf benimde aklıma o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Kalca kemigini anlamadim. Cocuk mu kiracak?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 burada şair ihtiyarlayacağız ve ihtiyar muhabbeti yapıcaz diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 "Altıma sıçıyorum, yetişkin bezi önerin patiler :(" olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 neyse en azından sabri burak hayranı bi çocuk değil sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 bait demsine dedide o shooterı kurtarmaya microsu yettimi ben ona bakarım, yetmiyosa isterse congruraggulations desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 8 aylık bir kızım var daha tutunarak ayakta durma eylemini ancak yapabiliyor. geçen tv sehpasına tutunarak ayağa kalktı tv nin kapatma düğmesine bastı(düğme dokunmatik) tv kapanınca da dönüp bana baktı yeminle tırstım çakinin gelini geldi biran aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Yazık çocuklara. Çıksın bi kutu koladan top oynayıversin. Yoklukta yaratıcı olmayı öğrensin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sostizm said: Bizim oğlan 5.5 yaşında okumayı falan da bilmiyor, baktım bi strateji oyunu açmış annesinin tabletinde uğraşıyo, dedim şanslısın baban bu işlerde iyidir. Bakiim dedim bi, bak dinle dedim sonra, shooterı arkaya koyman lazım öne koyarsan yerler onu hemen. Baba o bait dedi, baya da düzgün amerikalı gibi BAIT dedi. İzledim biraz daha diyecek bişeyim yokmuş velede. çok biliyon lan yavşak diyip ağzına vursaydın abi. sen daha portakalda vitaminken biz hilal taktiği yapıyoduk diyip enseye gömçürtmen lazımdı. olmamış. daha journeyman baba title ındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 "prostat sorunsalı" "geleneksel paticik ayvalık fishing eventi" "diş protezi kullananlar baksın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Komodo said: Yazık çocuklara. Çıksın bi kutu koladan top oynayıversin. Yoklukta yaratıcı olmayı öğrensin :/ çok üzülüyorum çocukları böyle gördükçe. hanımın kuzeninin çocuğu var 4 yaşında anca var, burnundan sümükleri akıyor daha gelip telefonumu alıp subway surf oynuyor nerdeyse benden iyi. benim telefonun şarjı bitiyor annesininkini alıyor benim hanımınkini alıyor bütün gün aralıksız elinde o telefon. başka bir yere gidiyoruz bütün büyükler çocukların ellerine tablet vermiş orda oyun oynattırıyorlar, kimisi zeka oyunları da oynatıyor ama yine de garip geliyor bana ya biz böyle büyümedik ulan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yoo boyle buyuduk benim de elimde paso gameboy oluyodu bebeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 sen zenginsin olum.. bizim mahallede bir tane tetris vardı 10 kişi oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 biri oynarken diğer 9 kişiyle maç yapaydınız keşke win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 gameboy bende de vardı gece yarısı eve gelince oynardım pokemon red, bütün gün 7/24 değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 senko said: yoo boyle buyuduk benim de elimde paso gameboy oluyodu bebeyken. pis zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 tetriste cubuk gelmesini tirnak yiyerek bekleyen nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 adam cep telefonundan oyun oynayan çocuktan fakir edebiyatı yapmış sonra gece yarısı gameboyla pokemon oynardım demiş benim çin malı tetrisim vardı lan 1000 in 1 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar