Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 off topic buram buram yeto cehalet kokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Edriel said: off topic buram buram yeto cehalet kokmuş Eğit bizi Edriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ders 1: üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Bugünlük yeter, dismiss ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Allah kahretsin yatarken reddite bakamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 biri kapanir biri acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ben spotflux kullanıyorum telefonda hız konusunda sıkıntısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Claiborne said: Allah kahretsin yatarken reddite bakamiyorum ben de metrobüste bakamıyorum. hiçbir anlamı kalmadı lan reddit'in. yarısı imgur olduğu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Edriel said: Ders 1: üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Bugünlük yeter, dismiss ! Ders 2 Edriel? Alttaki mesajı alıntılayabilir miyiz? Kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 o diil de ben bunu niye donanım yazılıma açmışım lan şimdi farketti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 PrudenT said: androidse rootlayıp dns kullanıcaksın başka yolu yok. ya da dünyanın en yavaş vpn programlarını deneyebilirsin sdf rootlamana gerek yok dns degistirmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 anlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 3G'nin DNS rootlamadan degismedi bende, rootladim sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Settings > wifi > baglandiginiz nete uzun basinca acilan menuden modify network settings > show advanced > altta dhcp yerine static secip onun altindaki dns1 ve dns2 kutularina istediginiz dnsi girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Wifi degisiyor zaten, meseleyi hic anlamamissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 köylü tag'i cuk oturmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mobile data'da dns değiştirememek baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 rootlamadan dns değişmiyor malesef ama vpn kullanabilirsiniz. betternet'in uygulaması fena değil uğraşmak istemeyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 VPN'de pil olduruyor. En iyisi rootlamak elinizden geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 GERGE said: Wifi degisiyor zaten, meseleyi hic anlamamissin sen. iyi de benim alıntıladığım mesajda mobil data yada 3gden bahsetmiyorki. telefondan giremiyorum demiş birisi sadece, o da root gerekiyor demiş. wifi için dns değiştirme olayını amlattım pm ile stimpak'a gece, bilmiyormuş nasıl yapıldığını, denedi girebildi wifi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar