Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 mafya dediğin italyan olur, hiç olmadı irlandalı olur bu nerenin mafyası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 26 Nisan'da geliyormuş. http://www.merlininkazani.com/Mafia_3un_cikis_tarihi_sizdirildi_mi-oyun_haber-85909p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 resmi olarak duyuruldu 7 ekim. baya var çıkmasına. http://store.steampowered.com/app/360430/ steam'de 89tl ve 2k dağıtıcısı. 2k genelde yanlış fiyat girip sonra 179/207 bandına çekiyor. kesin alacak varsa erken olmasına rağmen fiyatı kaçırmasın =) steam'deki yeni video da bugün yayınlandı. hikaye ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 aynen. kesin yanlış girilmiş fiyat. haber için teşekkürler. aral mail yağmuruna tutmaya başlamıştır herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Anhora said: Fazla karanlık sanki. Çıksın da görelim.. abi adam zenci! inanılmaz beğenmedim ben ya adamı da yürüyüşünü de tipini de konuyu da. buz gibi soğudum senden mafia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Ben de beğenemedim ya, cast'ı, atmosferi vs. Eski italyanlık havası kalmamış kaplamalar hariç. Müzikler de rahatsız edici sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 fiyatı artar diye preorder bastım resmen neyse olmadı refundlarım çok var daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ben de aldım. ama inventory'e attım direkt kütüphaneye değil. eğer güzel çıkarsa oynarım kötü çıkarsa refund ya da trade opsiyonu olur. 1968 yılı olduğunu göz önüne alırsak mafya'nın bitiş çetelerin kuruluş dönemi gibi bir konu olacak işte. mafya hikayesinin sonu gibi. bir de erkenden oyun alınca psikolojik olarak bulmuş gibi geliyo bana 3-5 ay sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 oyun hakkında şüpheliyim ama ben de sırf fiyatı en geç 2 hafta sonra 180 tl'ye çıkacağı için ve mafia'nın hatrı için pre-orderı koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 türkiyeye ön siparişten kaldırmışlar ahahaha http://oyungezer.com.tr/haber/44675-mafia-3-turkiye-on-siparis-kaldirildi-steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 df said: resmi olarak duyuruldu 7 ekim. baya var çıkmasına. http://store.steampowered.com/app/360430/ steam'de 89tl ve 2k dağıtıcısı. 2k genelde yanlış fiyat girip sonra 179/207 bandına çekiyor. kesin alacak varsa erken olmasına rağmen fiyatı kaçırmasın =) steam'deki yeni video da bugün yayınlandı. hikaye ile ilgili. bu adamları şikayet edecek falan bi yer yok mu allah aşkına ya. ne mafia 2 oynadım ne 3 ile ilgilendim ama aşırı sinirleniyorum bu tür şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 klasik 2k ya. her zaman aynı şeyi yapıyor o yüzden 6 ay var demeden inventory e attım bi tane sizi de uyardım =) oynamayacak olsam bile inventory den satmak kolay en kötü. ama %90 eski oyunların hatrına şans veririm. gameplay vasat görünse de hikaye iyi çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 rus saticilarla ayni fiyatti zaten dert yok. cikinca gene 89 lira karsiligi euro veya dolar uzerinden rus veya nuuvem gibi sitelerden bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ben dün store anasayfada gördüm 89 alacaktım bi baktım carta atılmıyo asd. ARAL ya şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Haydaaa, iki gün bakmadım steame, olaya bak. Şimdi de alamıyorsun oyunu, sepet simgeini kaldırmışlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 https://www.technopat.net/2016/04/25/mafia-3-steam-turkiyeden-kaldirildi/ 89 lira dediği default Steam fiyatı. 1.5 lira olarak alıyor Steam dolar kurunu. şerefsiz Aral kendi dolar kuru yerine Steam kuru üstünden koyduğunu görünce geri çekmiş fiyatı değiştirmek için. Kafam girsin ya kimse de bişi yapamıyor şu saçmalığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 @df uyarin sayesinde almistim tesekkürler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Sountrack SIDE ONE “Black Ghost Blues” – Lightnin’ Hopkins “Paint It, Black” – The Rolling Stones “Tramp” – Otis Redding & Carla Thomas “I Got My Mojo Working” – The Shadows of Knight “Walking The Dog” – Rufus Thomas “All Along The Watchtower” – Jimi Hendrix SIDE TWO “Chain Gang” – Sam Cooke “I Let A Good Thing Go By” – Dewey Edwards “Go Go Shoes” – Lonnie Youngblood “Slip Away” – Clarence Carter “The House Of The Rising Sun” – The Animals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 alamıyoru :( kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 TR'deki firmaların müşteri memnuniyeti %1000 sdf D&R'da Assassin's Creed Syndicate'i 25 liraya mı ne listelemişti. Sonradan hata yapıldığını anlayınca herkese naş dediler. Çok aç gözlüler ya. Fakirlik işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=s5d9ebSsdlE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 searchte 179 tl gözüküyor şu an, maşallah 2x çakmışlar. 89'ken kötü kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mafia - 2K's crime saga goes full open world Evvve t tt t t t t . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Araba kullanımı vs gibi dinamikler kötü görünüyor ama iyi bir iyi bir senaryo bekliyorum oyundan. İnş sıçmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Bu arada g2a.com'da indirimli var, fiyatı 120'ye falan geliyor. https://www.g2a.com/weeklysale?banner=main&shop=global Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar