karatan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bir şey sorabilir miyim? Bu testere aslında çakmak taşından kıvılcım çıkarma zımbırtısı değil mi? Yoksa gerçekten testere mi yani bununla bir şey kesilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 paraşüt ipi nasıl işimize yarayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Lopeth said: paraşüt ipi nasıl işimize yarayacak? bildiğin sevdiğin ip. sağlam bi ip. paraşüt diye düşünme asdhufhadsuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Lord_Argos said: Bitti arkadaşlar stokları erittik. Herkese teşekkürker. bende midir sonuncu? ona göre sevineyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 karatan said: Bir şey sorabilir miyim? Bu testere aslında çakmak taşından kıvılcım çıkarma zımbırtısı değil mi? Yoksa gerçekten testere mi yani bununla bir şey kesilebilir mi? Bence öyle, bişey kesemesin bununla çakmak taşını çakmak için o testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 karatan said: Bir şey sorabilir miyim? Bu testere aslında çakmak taşından kıvılcım çıkarma zımbırtısı değil mi? Yoksa gerçekten testere mi yani bununla bir şey kesilebilir mi? İkiside. Gayet keskin. Hatta bu ne lan sadece kıvılcım çıkarma zımbırtısımı diye parmağımda denerken sağolsun baya kan aktı. Elbette bir bıçak kadar işlevsel olmasada bir acil durum senaryosunda işe yarayabilir. Bunu en güzel Tracking veya Doğa yürüyüşü sırasında takıcaksın. Bir acil durumda, kaybolduğunda hayat kurtarıcı bir materyel olabilir. Sadece bu bileklikle bile hayatta kalabilirsiniz. Düdüğünü kullanarak ayıları kaçırabilirsin. Bıçakla kendine mızrak yaparsın. Çakmaktaşı ile ateş yakarsın. İpi ile sal yaparsın. Az evvel Bear GRILLS izledim gaza geldim sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Arkadaşı şirketimizin pazarlama departmanına alıyoruz. Yarın gel başla :) Ürün güzel alan arkadaşlara hayırlı olsun bilek kalın olsa ve ara sıra evden çıkan birisi olsam ben de alırdım. Markete filan gidiyorum arada çok lazım olmaz diye pas geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 buyrun beyler http://www.dx.com/p/survival-bracelet-with-whistle-color-assorted-72335#.VbfmXorXfCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 AASJAKALSJAŞSŞDJSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bunu alıp yarın öbür gün pikniğe & mangala gitsen hacı senin şu bilekliği gel bozduralım ip lazım diye yavşarlar arkadaş ortamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://www.dx.com/p/bracelet-style-outdoor-survival-emergency-rope-w-survival-flintstone-camouflage-351391#.Vbfoa_lByUk şu daha benzer taşlı maşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ahaha karın kaslarımın simetrisi bozuldu yine ölü silkmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bunun penisliğinden var mı? Ben penisime takmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 razzRaziel said: bunu alıp yarın öbür gün pikniğe & mangala gitsen hacı senin şu bilekliği gel bozduralım ip lazım diye yavşarlar arkadaş ortamında. lazım olursa açacaksın 10 lira bişey ya zombie mi bekleyeceksin illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ahahaha fistan 30 saniye güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Xenocide said: ahaha karın kaslarımın simetrisi bozuldu yine ölü silkmekten Xenocide senin bebe arabasında verdiğin pozları unutmadı paticik alemi hatırlatırım. Biz seni spor bölümünde bench press diye kaldırmıyoruz, 60 küsür kilonla tatava yapma bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 düdükle ayı kaçıranı da ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 2.5 km den duyulması hoşuma gitmedi düdüğün. tüm zombileri toplarız lan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Xenocide said: ahaha karın kaslarımın simetrisi bozuldu yine ölü silkmekten FLKDPJFGSDAGSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Fistan said: AASJAKALSJAŞSŞDJSJ gene biri kovaya kafasını sokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Satışlar bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bütün kargoları bugün yaptım. Tahmin ediyorum 1-2 gün içerisinde elinizde olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Lord_Argos said: Xenocide said: ahaha karın kaslarımın simetrisi bozuldu yine ölü silkmekten Xenocide senin bebe arabasında verdiğin pozları unutmadı paticik alemi hatırlatırım. Biz seni spor bölümünde bench press diye kaldırmıyoruz, 60 küsür kilonla tatava yapma bas geç. ahaha sanki o fotoğraftan utanç duyuyormuşum gibilerinden konuşuyor olman. gerçekten 60 kilo mu gösteriyorum? bak bunu iltifat olarak alırım. sol gözümün simetrisi bozuldu bi sn. http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130729051602/epicrapbattlesofhistory/images/0/07/Facepalm_(1).png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar