sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Şirketten böyle bir mail geldi. İçeriğini söylemeyeyim de, bunlardan ilk defa böyle bir hareket görüyorum. Bombalı araç falan diyorlar baya ingilizce mailde. Durum ciddi lan harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Atan da global bu arada. Amk kesin ciddi duyum aldılar. 3 senedir çalışıyorum hiç böyle bir mail görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 İçeriğini niye söylemiyosun abi ölelim mi biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 lan olm uyarı varsa paylaşsana bizim mi bi yerimizde patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Abi toplu taşımaya binmeyin avm lere gitmeyin bombalı araçlar var falan işte, bildiğimiz duyduğumuz şeyler. Yabancı şirketin bunları uyarı olarak atması garip geldi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 toplu tasımaya binmeden nasıl işleyecek lan bu şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 herkesin aldigi emniyet genelgesi ile ilgili degil mi iste ? gayrettepe civarinda calisan her tanidigim almis en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bilmiyorum, herhalde dediğin gibi o bize de geldi bunlar da mail attı. Işid götümüzü kesecek lan, harbiden tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Benim taksi olayını ciddiye almadınız. Güldünüz. Şimdi heryerdeler. Hepinizi keserler acıma yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ben bomba yüklü araçla boğaz köprüsünü patlatmalarından korkuyorum. Gerçi hükumet eliyle bile olabilir bu iş aynen 9/11 deki gibi. Halkı savaşa inandırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 okula metro ile gidip geliyorum. mecidiyeköy-maslak bari erken çıkayım da otobüs kullanayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 taksim metroyu patlatcaklar deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hafta içi girişmezler o işe. cuma cumartesi pazar gidilmez. yani tabi adamların amacına bağlı. gözdağı ise yaparlar da maks zarar ise haftasonu daha tercih edilebilir bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Yine bi korku egemenligi yaymaya calisiliyor ya. Abi boyle paranoyak donemler bizi daha da militarize ediyor-ayristiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Off konu şehir efsaneleri olunca forum anında amerikan köylüsüne dönüyor. Korku altında ezilmeye mahkum koca k.çlı amerikan köylüleri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 korku morku, bu aralar gitmem ben avm'ye taksime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Alman hükümeti acıklama yaptı az önce vatandaşlarına. Trye gitmeyin şu an için tehlikeli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dün paylaşılan emniyetten gelen yazıdan bahsediyor. ingilizceye çevirip göndermişler, farklı bir şey sanmış asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Çok güvenilir bir kaynaktan haber aldım u.f.o lar terör saldırısının hemen ardından harekete geciçeklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bingildak said: dün paylaşılan emniyetten gelen yazıdan bahsediyor. ingilizceye çevirip göndermişler, farklı bir şey sanmış asdasd. senin benimle derdin ne karşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 MARIO GOMEZ JAPON VATANDASI MI KARDESIM? Seele said: Alman hükümeti acıklama yaptı az önce vatandaşlarına. Trye gitmeyin şu an için tehlikeli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dert olduğunu nereden çıkarttın yahu. dün emniyetten yazı geldi, paylaştık diğer başlıklarda. bütün haber sitelerinde falan var. sizin yabancı personel için ingilizceye çevirip yollamışlar, sen de senin şirketin inteli sanmışsın ingilizce gelince. dert olarak görülecek ne var ki yazdığım şeyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 buraya bile girmiş yalnız olay ya https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Esh said: MARIO GOMEZ JAPON VATANDASI MI KARDESIM? ahah harbiden zamanlama manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 senko said: korku morku, bu aralar gitmem ben avm'ye taksime. az kişinin bildiğin avm tavsiyelerini paylaşalım ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar