Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 DarKRideR said: moblar zaten senin level aralığına göre gözüküyor mu çıkıyor mu bilmiyorum ama bana hep denk geliyor. sıkılırsam kesiyorum 3-4 tane işte mob başına 250 ile 1500xp arası veriyor yine. çok hızlı kasma yöntemi değil ama yatıştan sıkılıyorsan gidebilirsin de böyle. uçma yok ben de 50lvl karakterim açayım da akarım sonra sıkıldım böyle gitmemekten karşı tarafa falan asfsda Tek yakalarsan sanırım evet, ama milletin topluca daldığı hp'si adam sayısına göre artan isimli moblara pek birşey yapamıyorsun 20-30xp veriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 aynen commanderlar ve final bossları özellikle direkt izliyorum onları uzaktan sdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 72 DK ile xp alamadim ben hic 2 gun once falan. Bakalim bugun olcak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 her 4 saatte bir 2 eventten xp aliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 applev0dka said: 72 DK ile xp alamadim ben hic 2 gun once falan. Bakalim bugun olcak mi Exp 12 Ağustos hotfixi ile geldi. Bugün gir alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bingildak said: her stage 30% fln veriyor 45% exp bonus ile internal cd ne kadar ama onu anlayamadım. Internal CD diye birşey yok, evenler 4 er saat ara ile yenileniyor. Eğer yaparsan haritanda göremiyorsun ama alt karakterle girip kaç saat kalmış bakabilirsin. Gerçi hep aynı saatleri izliyorlar. Bizim saatle 22:00-02:00-06:00-10:00-14:00-18:00 reset vakitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 ben haritada görünmüyorken realm değiştirip exp aldım diğer denemelerde alamadım. neye göre oluyor ya da olmuyor anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 hmm belki farklı realmde farklı bir alan işgaldeyse o zaman görünüyordur bakim :D Tüm kanallarda aynı alanlar işgal altında sanırım, yeni birşey görmedim. Birine katıldım, event görünüyor, stage stage ama ne xp ne chest veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Bi invasion ın her stageinden yalnızca 1 defa xp alabiliyorsun. Atıyorum stage 1i yaptıktan sonra başka bi realme geçip 3ü yapabilirsin, sonra bi daha realm değiştirip 1 - 2 - 3 diye sırasıyla yaptığında sadece 2den xp alıyorsun. Yani 4ü yapana kadar haritanda kaybolmuyor ama xpleri ve chestleri yalnızca 1 defa alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 sırf kutu istiyorsanız direk stage 2-4 ü bulup girmekte mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 illidan kitap, broken island, dh falan kitabı daha bitirmedim (illidan) ama dh başlangıcı ve broken island girişini izledim/oynadım. ne salak olmuş ya. trion tam olarak hiç yere öldü. 20 yıllık karakter lan. sırf artifactını alacaz diye niye öldürdüler anlamadım. adam verirdi yani rica etseydik. ne bileyim yaralanırdı falan. aynı şekilde varian ve voljin geçişleri de ne kadar zorlama ve aceleci olmuş. resmen bir şeyler oluyor gelin bakın diye kasmışlar millet sub açsın diye. bu kadar major karakterin, bu kadar major olayların oyunun sadece girişindeki 10 dk sığdırılmış olması direkt satış gelsin diye geldi bana. kitabı okumadan önce tbc'deki illidan'ı çok boş bulmuştum ama kitabı okuyunca BAYA içi doldu. merak ettiğim şey legion ile birlikte mi retcon attılar yoksa gerçekten bu muydu hikayenin gizli bırakıp da bağlanacağı nokta. planlı mıydı yani. eğer planlı değil de zorlama ise varianın ölümü kadar boşmuş illidan ın tbc zamanında var oluşu ve ölümü. maiev kitaptaki en tek düze, sıkıcı ve okuması bayan karakter. resmen ilkokul çocuğunun elinden çıkmış gibi. ne bir flaw var, ne bir gelişme var. ne ise o karı 10 bin yıldır. kitabın 80% ınde falanın daha sonunu görmedim ama dh girişinde gördüğüm kadarıyla sonunda bir değişime uğruyor. ben kötü yönde olacağını düşünüyordum ama tam tersi oluyor sanırım potadan dönüyor betrayerın iz düşümü olmak yerine. overall kitap beni baya tatmin etti. bir sürü anlam ifade etmeyen şey yerine oturdu falan. güzel toplayıp bağlamışlar. illidan evrendeki en baba karakterlerden biri haline gelmiş her detayıyla. spoiler vermiyorum zaten spoil edilecek çok bir şey yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Eheh Varyn neysede , Vol'jin çok ucuz gitti. 'they are coming from behind!!! ahhh öldürücü darbe aldım' bu ne ya, 2 expansiondır bu yüzden mi adamı kastınız nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 paralelci olmasini gectim maiev baya baya tsundere illidan icin :P cok buyuk ask hikayesi yatiyor orada, 10k sene bosuna basinda dikilmiyor illidanin veya firsati buluynca tyrandeyi oldurmeye kasmiyor bosuna https://65.media.tumblr.com/15d953ccee5637c8bf2728da93955359/tumblr_njskm7A8eD1rt4flvo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Darksun said: Eheh Varyn neysede , Vol'jin çok ucuz gitti. 'they are coming from behind!!! ahhh öldürücü darbe aldım' bu ne ya, 2 expansiondır bu yüzden mi adamı kastınız nedir yani. voljinin olmesi lazimdi yoksa agliyor allylar FACTION FAVORITSM diye ha bide broken shoreda sunuda ekliyim tirionun olmesi lazimdi, lich kingin sonunda olmeliydi hatta. blizzard gecmis senelerde coluk cocuk uzulmesin, noblebright oyun bozulmasin diye oldurmek yerine iskartaya cikardi karakterleri. thrall catadan beri her expansion daha komik bir yere gidiyor iste, sen EARTH SHAMAN gibi sacma bi konsept getirip karakteri allah yapip 2 expansion sonra yerde surunduruyorsun asfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Vol'jin Ya ben ölmesin demiyorumda feci ucuz getti yani hiç yakışmadı. Koskoca shadow hunter, kitaplarda neler neler yaptı adam, mogularla savaştı, zehirlendi kurtuldu vs ee sonra, kıçı kırıl bir demonun silahı ile yaralan, fel wound diye yavaş yavaş geber. He oldu...Feci heroic bir ölüm sormayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bildiğin felguarda öldü lan adam. minibossa falan kurban gitseydi bari. Felguard ne aq lvl60 blasted lands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Vol'jin ölmez ya, onu bağlarlar bir şekilde reyiz o kadar kolay gitmez. Gizli göreve gider Rıza babayla falan pislikleri temizleyip gelir. Zul'a gidecek Zul'a, Zandalari itlerini yığacak Broken Shore'a tekrar kahvehaneye el bombası ile giriş yapacak reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 ölmeyi bırak evine şofben bile taktılar hem de minion a öldü, lol horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 lvl 100 boostu mage için mi kullansam lock için mi? hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Ikisi de iyi ama her specle ele alırsan mage bütün ranged classlara üstün kalıyor. Hem artifact hem talent hem gameplay olarak her spec çok iyi magede. Warlockta demon büyük ihtimal en değişik caster oyuna şimdiye kadar eklenen. Oynaması bence eğlenceli olacak ama diğer specler baya osuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 axedice said: Bi invasion ın her stageinden yalnızca 1 defa xp alabiliyorsun. Atıyorum stage 1i yaptıktan sonra başka bi realme geçip 3ü yapabilirsin, sonra bi daha realm değiştirip 1 - 2 - 3 diye sırasıyla yaptığında sadece 2den xp alıyorsun. Yani 4ü yapana kadar haritanda kaybolmuyor ama xpleri ve chestleri yalnızca 1 defa alıyorsun. Böyle değildi, Cumartesi günü Northern Barrens'tan 2-3 kere Large Chest ve completion XP alabildim ben. Dün gece ise 1 kere tamamladıktan sonra haritada Invasion bile görünmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bugudur o, hotfixlemişlerdir. Yoksa benim de aklıma ilk gelen şey server hoppingle 1 saatte 100lemekti ama mantıklısı her stagein 1 defa reward vermesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Gangren said: axedice said: Bi invasion ın her stageinden yalnızca 1 defa xp alabiliyorsun. Atıyorum stage 1i yaptıktan sonra başka bi realme geçip 3ü yapabilirsin, sonra bi daha realm değiştirip 1 - 2 - 3 diye sırasıyla yaptığında sadece 2den xp alıyorsun. Yani 4ü yapana kadar haritanda kaybolmuyor ama xpleri ve chestleri yalnızca 1 defa alıyorsun. Böyle değildi, Cumartesi günü Northern Barrens'tan 2-3 kere Large Chest ve completion XP alabildim ben. Dün gece ise 1 kere tamamladıktan sonra haritada Invasion bile görünmüyordu.Tam olarak invasion ın bittigi saatte invasiona gittiysen boyle bisey mumkun (bug mı dersiniz exploit mi dersiniz bilemem). Yoksa tek bir sefer alıyorsun odulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 70 den sonra yavaşladı yahu dungeonda daha hızlı kasıyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi dungeon yap o zaman lül şahsen havada asılı durarak kastığım için cezbedici bana göre, yoksa tabii ki daha hızlı level kasma yöntemleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar