bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 abi düşünüyorum blade master diyorum warrior'a çok yakın warden diyorum hunter, rogue witch doctor diyorum shaman'ın elemental olmayanı shadow hunter desen shaman/hunter kırması brewmaster direkt monk zaten chaos knight fln desen lore a sokamazsın demon hunter desen belki işte spell breaker yine çok oturtması zor playable olarak aklıma ne gelebilir lan dediğimde hiçbir şey gelmiyor tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 spell breaker üsterük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Demon hunter mantıklı baya şu an. Melee dps/range dps/tank spec. Mail giyen 2 class var donla gezemeyeceklerine göre giydir maili. Demonology'ye de revamp yapacaklar metayı falan kaldırırlar dhde olmuş olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Demon hunter çıplak dolaşıyor be wow da :P Ao gibi yapsınlar, Tatoo giyiyordu zırh yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 demon hunterın ben playable olduğunu hayal edemiyorum ya baya garip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bingil bingildak said: abi düşünüyorum blade master diyorum warrior'a çok yakın warden diyorum hunter, rogue witch doctor diyorum shaman'ın elemental olmayanı shadow hunter desen shaman/hunter kırması brewmaster direkt monk zaten chaos knight fln desen lore a sokamazsın demon hunter desen belki işte spell breaker yine çok oturtması zor playable olarak aklıma ne gelebilir lan dediğimde hiçbir şey gelmiyor tbh http://classic.battle.net/war3/images/orc/units/animations/blademaster.gif Blademasterın signature abilitysi direk warriorda, warrior/rogue kırması bişey yine de lazım ama http://classic.battle.net/war3/images/nightelf/units/animations/warden.gif Warden o işi görebilir ama çok nightelf, yoksa gayet wowa uyarlanabilecek bi yapısı var. Ama hordeda kime vereceksin? Hmm belki bloodelf http://vignette2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/3/35/WDWC3.gif Witchdoctor yerine evet shaman var, bide asıl leakteki shadow hunter daha mantıklı http://classic.battle.net/war3/images/orc/units/animations/shadowhunter.gif Hem southseas troll xpace uyuyor, hem de işte witchdoctor olmadan witchdoctor, heal ranged dps falan bence olabilitesi en yüksek class shadowhunter http://classic.battle.net/war3/images/nightelf/units/animations/demonhunter.gif Aha bu panpa da beklenen rogue/warrior kırması classa uygun baya, ama gelirse argus/BL xpaciyle gelir http://vignette2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/2/26/SpellbreakerWC3.gif Spellbreaker da direk kendine yer bulur loreda ama antimage tank olarak DK geldi bi kere, bide bloodelfleri konu alan bi xpacte gelmesi mantıklı olur şimdilik ihtimal vermiyorum. Brewmaster halihazırda var, chaosknight ne la warhammer mı bu (evet sdf) Leak doğru çıkarsa shadowhunter en mantıklısı işte, worgenlere morgenlere verirler allylarda da yer bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 BAARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 shadow hunter gelmesin ama ya. bard ney abi? asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 3 aylık subs ısmarlamasına var mısın barda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 abi sen exp i alabilecek misin ondan bile emin değilim, subs işine hiç girme bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 warrior rog kırması şey monk işte abi. yarı skili warrior'dan yarısını rog'dan vermiş adamlar. yeni class gelirse range olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Büyülerle uğraşan da yeni sınıf gelebilir, mage/lock/priest eksenine takılındı. DK Monk hep melee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Genelde her seferinde en geç tarihi ben yazardım ama bu sefer kasım 2016 ile headshot gelmiş. Ben en geç 2016 eylül başı diye tahmin ediyorum. Yaz ortasında ya da yaz başında gelmesi resmen intihar olur. O sebeple mart sonu, nisan başına yetiştiremezlerse direk eylül başı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 eski vanilla map ile oynama imkanı gelsin ya. bir npc koysun blizort konuşalım bize precatac azerothu göstersin. bir de 3 ek pakettir yatan tirion fordring aksiyona dönsün. adam hacıladı ashbringeri yatıyor 4 yıldır. ashbringer demişken, ne teori dönüyordu vanillda be. nat pagle'ın sadece son sayfası olan kitabında yazan 'işte ashbringer'ı burada bulabilirsiniz' yazısı, dire maul'daki elf tortheldrin'in yine aynı kitaba sahip olması ve npclerin tortheldrin'in silahın yerini bildiğini iddia etmesi falan... millet nat pagle kitabında yazmış diye epl'deki slime bataklıklarında falan balık tutup ashbringer çıkarmaya çalışıyordu. dünyayı köşe bucak gezip gizli bir quest serisi arayanı, gördüğü her suya ashbringer çekicem diye olta atanı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ne kadar garip. Uzun zaman sonra geri açtığım hesabımı oğlumla paylaşamıyorum. Hatta eliden alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ah afacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Niye yan kesicilik yapiyorsunuz ki? Alin bi hesap daha olsun bitsin. Baba oğul oynayin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 leakler akıyor. yeni bir iddia; sylvanas, LK'yı öldürdüğümüzde kırılan Frostmourne'u alıyor (Blizz bir con'da Frostmourne nerede sorusunu 'someone smart took it' demişti) ve arka planda gizlice reforge ediyor. Kendisinin çektiği acıyı tüm Azeroth'a yaşatmak amacında. Yeni Forsaken lideri de Nathanos ya da Lilian Voss oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 o karı hak etmişti kesilmeyi de benim yaşadığım acı dalgası saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 zaten cata dönemi yediği haltlar ortada karının. doğru olabilir yane. bir de işte tam metzen kaleminden çıkabilecek tier hikaye. olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 >the same rehashed corruption twist http://edge.alluremedia.com.au/m/k/2014/11/metzen.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 oh yes! mary suelastirmayip icine etmedigimiz bir karakter bulduk! haydi delirtip main veya yanci villian yapalimda millet kessin! buna inanirim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 slyvanas cata diyince aklıma bir bug geldi hatırlayan vardır belki. cata lore unda silverpine forest ta slyvanas ın verdiği bir q vardı. ata binip eşşek hızınca baya bir uzun yürürdünüz. o questin başında gerekli macro ları kullanınca invis olur bg lerde adam delirtebilirdiniz.stormwind i çıldırtmıştık. bizim tayfa 3 er gün ban yemişti. ben yapamamıştım çünkü loremaster olduğum için yapmışım o questi . ne alaka diyebilirsiniz haklısınız neyse konuya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 LK sevilen bir content olduğundan geri gelebilir gibi ama Arthas'ın her şeyini bitirdiler.. Belki babasının zamanına giderik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peerage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 10.06.2016 tarihinde filmin çıkacağını düşünürsek yeni paket filmin konusuna doğrultusunda gideceğini düşünüyorum bir şekilde filme bağlarlar eski wow sözü time is money friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar