Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 sc evreninin bir olayi kalmadiki artik :) yeni expansion ile bitiyor hersey mengsk gg yerine yetersiz oglu geldi kerrigan iyi oldu, zerg are the good guys brotosslari artanis gibi bi softie yonetiyor hehe butun irklar birlesip maunt hyjalin tepesindeki agaca sarilip galaksiyi yok etmeye calisan zelnagarlari patlaticaklar iste :P selendir dark side a gecebilir, corrup olucak baska kadin karakter yok sanirim, metzen onu kullabilir ancak asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Lectre said: ragnarosta shipyard yapamıyorum geri döndüm oyunada 2k lazım var mı olan horde tarafında? nick anevquémar :< taksanıza lan biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Valla ben döndüm, mageim var rogum var earriorum var 100lenecdk onlarla oynayım diye, şimdi üşendim levellamaya salak gibi sp oynuyorum hala, pvpde nasıl sp, hala kötüyse gearlamayayım boşuna mage oynuyorum ulan caster kasmyayaım diyorum ama portal var blink var vs :p warrior oynayasım var level 58 kim kasıcak diyorum, 93 rog var combat oynayasım var kasacak gear bile yok üstünde lan otnadam mı diyorum ahaha ne malım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 olm kimse sallamamış hakkaten adamı ahahah. kendi kendine konuşur olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Yok shipyardı yaptım tanaana gittim ama esprisi ne anlamadım hala treasure map varmış onu alayım diye honoreda kasıyorum q yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 valla ben daha ilk raid contentte bırakmıştım. ek paket betası gelsin açarım. I'M BLIND NIGHT ELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 salak adam zıplamasa oldurcektı orda artazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 kol bozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_entry_media/JT5H8JCMU70A1439405235007.jpg ehuehe murkidan blizzcon reward u. Adamlar legion CE reward pet/mount u bile hazırlamış alla alla http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/august/upMP03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 mount meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 yanlıs topiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 mount çok tırt bence de ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 evet CE mount bir halta benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bu ne be bu arada wod flying yine ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bu gidişle kimse kalmayacak , zaten ben bu saatten sonra gelen flying in içine.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 çıkıp yapamadık, diğer oyunlarla uğraşmaktan buna zaman ayıramadık demiyolar adam gibi, yok işte flying wod'un hissini bozar, yok treasure'lar koyduk, çok çalıştık treasure'lar için bık bık. bsg blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Aman diğer oyunlarda da ne çalısıyorlaaaar 8 ayda skindirik bir cube getircekler diablo 3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bence blizzard flying konusunda haklı, community haksız. blizzard adam olsa tasarımının arkasında dururdu, yine spineless blood sucking piece of shit olduğu için community ses çıkartınca saçmaladı. tasarım flying mount olmadan yapılmış exp için. çok net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aynen anca kart oyunu yapsınlar, o da face hunter'dan geçilmesin. sonra mail at pre-order diye, nah sana pre-order blizzard abi kac expansion'dır sen flying mount'lu yaparken bu sefer niye yapmadın? nedir derdin yani? çok iş çıkmasın kafası işte. shadowmoon valley'i gerizekalılar tasarlarken yanlışlıkla flying mount'a göre tasarlamış sdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Uçan mountlar oyunu bitirdi diye milyonlar ağladı adamlar istediğini verdi iste onlara. Yeni xp de böyle olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 o kadar quest kastım beter olsunlar gerek kalmadı ki artık flying'e falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 3-5 tane dengesiz ne zamandan beri milyonlar oldu. istemiyorlarsa binmesinler flying mount'a zorla mı bindiriyoruz. ground mount kullansınlar tiplere bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Cataclysm'den sonra oldu iste. Aç o dönemki forumları sayfalarca ağlama var kaldırın uçan binekleri diye. Şimdi uçmayı getirseler ne değişecek haritada zaten uçabiliyorsun featherla falan. Ashran'i kitle bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 senden farklı fikirleri var diye kızdın mı abi insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Olay outdoor pvp, milletin birbirini görmesi, zone doluluğu ve yerdeki ulaşım zorunluluğunun oluşturduğu time sink ve atmosfere katkısıyla alaklı. Flying mount gereksiz bişi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar