Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
samaella said:

amanthulu falan kesti diye geçiyodu ama hikayede. Hatta suramarın tepesindeki artifact neydi eye of amanthul diilmiydi?

Kesmesine kesti de onlar kaçtı saklandı spirit form olarak azerothun içinde öyle bağladılar. Tam olarak ölmediler falan fındık
Mesaj tarihi:
Bogrunde kilic varken niye horde ile alliance dovusmeye basladi? Tek mantikli buldugum aciklama biri US forumlarinda "o kilic benim" "hayir benim" diyerek kavga etmeleri demis :D
Cok sacma gercekten. Nasil baglicaklar merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Abi böğründe kılıç var da zaten belli düşmanlıklar var hep, o savaş alanında yalnız bıraktı bu başka bir yere gitti bişi oldu falan derken düşmanlık artık birlikte hareket etmeyi engelleyecek duruma geldi demekki. O kılıçta yavaş yavaş konuya dahil olur bir sonraki expi belli eder. Biraz aramızda dalaşalım ya ben bezdim ally horde birlikte hikayede yol almaktan.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
samaella said:

amanthulu falan kesti diye geçiyodu ama hikayede. Hatta suramarın tepesindeki artifact neydi eye of amanthul diilmiydi?

suramarın tepesindeki artifact emekti
Mesaj tarihi:
Bende bitanesinin aggramar fight a denk geldim. hem videolardan hemde kendimden anladıgım aggramar a kadar tanklık baya kolay. zaten bende dps oalrak geçtim aggramarı. millet coven için zor falan diyordu. coven bana kolay geldi agrramar da takılmıştım.
Mesaj tarihi:
cy-x said:

ne kıytırık son bossmus bi haftada kestiler. ek pakedin son bosunu zor yap baride millet ugrassın biraz.

1 haftada kestiler dediğin adamlar dünyanın en iyi oyuncuları.Senin ülkenin oyuncuları kaç haftada kesicek acaba.
Mesaj tarihi:
ben normal bitirdim falan da pug heroic zorluyor. guilde ayırcak zamanımda yok.normal ile idare edicem artık. ya zaten niye 4 tane zorluk seçeneği var anlamıyorum . MOP başı gibi LFR ,Normal ve Heroic idealdi mythic falan gereksiz oldu. Dungeonlar için de HC+ olabilirdi. HC den m+ ya geçmek maks. 1 ay sürdü legionda.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

biz de heroic başlarız heralde bu hafta ^^ hoşuma gitti ToS’den sonra değişiklik.

RP serverında progression nasıl oluyor hocam, taktik yerine RP speech yarım saat?
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...