yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Şu spoilerdeki olayı gidip yapsak keşke questle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 BfA'dan önce o türden bi quest/event bişey olucak dendi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 samaella said: amanthulu falan kesti diye geçiyodu ama hikayede. Hatta suramarın tepesindeki artifact neydi eye of amanthul diilmiydi? Kesmesine kesti de onlar kaçtı saklandı spirit form olarak azerothun içinde öyle bağladılar. Tam olarak ölmediler falan fındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bogrunde kilic varken niye horde ile alliance dovusmeye basladi? Tek mantikli buldugum aciklama biri US forumlarinda "o kilic benim" "hayir benim" diyerek kavga etmeleri demis :D Cok sacma gercekten. Nasil baglicaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Abi böğründe kılıç var da zaten belli düşmanlıklar var hep, o savaş alanında yalnız bıraktı bu başka bir yere gitti bişi oldu falan derken düşmanlık artık birlikte hareket etmeyi engelleyecek duruma geldi demekki. O kılıçta yavaş yavaş konuya dahil olur bir sonraki expi belli eder. Biraz aramızda dalaşalım ya ben bezdim ally horde birlikte hikayede yol almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 samaella said: amanthulu falan kesti diye geçiyodu ama hikayede. Hatta suramarın tepesindeki artifact neydi eye of amanthul diilmiydi? suramarın tepesindeki artifact emekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 https://www.twitch.tv/jthmrzhou contentin son bossu herkez first kill deniyo çinliler delikanlı gibi streamliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 açtım ve bu tryda kestiler sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Bende bitanesinin aggramar fight a denk geldim. hem videolardan hemde kendimden anladıgım aggramar a kadar tanklık baya kolay. zaten bende dps oalrak geçtim aggramarı. millet coven için zor falan diyordu. coven bana kolay geldi agrramar da takılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ne kıytırık son bossmus bi haftada kestiler. ek pakedin son bosunu zor yap baride millet ugrassın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 cy-x said: ne kıytırık son bossmus bi haftada kestiler. ek pakedin son bosunu zor yap baride millet ugrassın biraz. 1 haftada kestiler dediğin adamlar dünyanın en iyi oyuncuları.Senin ülkenin oyuncuları kaç haftada kesicek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 biz de heroic başlarız heralde bu hafta ^^ hoşuma gitti ToS’den sonra değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ben normal bitirdim falan da pug heroic zorluyor. guilde ayırcak zamanımda yok.normal ile idare edicem artık. ya zaten niye 4 tane zorluk seçeneği var anlamıyorum . MOP başı gibi LFR ,Normal ve Heroic idealdi mythic falan gereksiz oldu. Dungeonlar için de HC+ olabilirdi. HC den m+ ya geçmek maks. 1 ay sürdü legionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Scale olayı yoktu eskiden ondan sonra ikiye böldüler. Sınradan gelen mythic değil normal aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Saeros said: biz de heroic başlarız heralde bu hafta ^^ hoşuma gitti ToS’den sonra değişiklik. RP serverında progression nasıl oluyor hocam, taktik yerine RP speech yarım saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 raidlerde rp yok, taktik anlatılcaksa anlatılıyor sonra wipefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 yavuz sen argent dawn'da mısın? bende raide başladım bu hafta orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 yes dur dürteyim face'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Yavuz'un play time screenshot'larından birini hala saklıyorum ben. WoW ss'leri klasörümde YUH.jpeg olarak duruyor onu bile hatırlıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 dün altoholic yükleyip baktım 1020 gün olmuş toplam played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Saeros said: yes dur dürteyim face'ten feysi kapadım ya akşam b-tag atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Saeros said: dün altoholic yükleyip baktım 1020 gün olmuş toplam played DEVOTION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Ya ben Yavuzdan beterim..İnsan SS (/played) den utanır mı utanır.. Gidip koluma bant takayım ben..:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 yuh benden kötüleri varmış ya helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 https://i.gyazo.com/1f7c7a8d0d17a14a688f3a6f7d444fc1.jpg çomar alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar