Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beklediğim gibi yine memur kafasına döndürdüm oyunu. her gün irili ufaklı 21 karakterimle tek tek 13. yıl dönümü dailysini yapıp çıkıyorum. bir daha ki expansion'da görüşmek üzere gençler..
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

Kılıcı saplayan kim? Silithusa saplamış gLiba yeni bi raid event hatta exp olurmu o ısden??

kılıcı saplayan kim ne demek abi sargeras işte
nasıl oynuyosunuz oyunu jsdf
Mesaj tarihi:
o oturup kıçlarından ışın çıkartan abiler kim? Sergaraz azerotha mı çöktüydü de biz mi bilmiyorduk, neyi uzaklaştırdılar oradan anlamadım.

saplasaymış şimdiye kadar kılıcı ne durmuş öyle armut gibi.
Mesaj tarihi:
o abiler pantheon(diğer titanlar) oluyor işte. Beyaz sakallı prophet velenin evrimleşmiş hali gibi olan da aman'thul babamız oluyor.

de sergerasın gezegene çökmüş olmasınıda bende anlamadım. hakkaten madem gezegenin tepesindeydin de ne diye bu zamana kadar kılıcı saplamadın.
Mesaj tarihi:
Kendisi bir titan olsa da sargeras abimiz en çok kötülük saçmayı sevdiği yer olarak azeroth'u seçiyor. Tanrıların kararlarını sorgulamak bize düşmez öyle istemiş olmuş. Kılıcı da gider ayak şurada bir izim kalsın hatıram olsun belki dönerim diye saplıyor kanımca.
Mesaj tarihi:
Biraz bişiler öğrendim anlatayım Bunca zamandır nie saplamıdu nie beklıodu tarzı soruya soyle bı acıklama yapmıslar.

-Azerota gelemiyor zaten gecebileceği büyüklükte bi portal olması gerekiyor yıllardır biliyoruz bunu. kılıcı çıkardığı sırada velen ve khadgarın geçmesi için kısa bir süreliğine açık olan portaldan sadece kılıcı sokabildi diyorlar mantıklı geldi bana.

bfa spoiler

kılıcı bi şekilde çıkarıyorlar kılıç çıktıktan sonra oluşan yarayı Cauterizelamak için elimizdeki artifactleri yaraya atıyoruz yani silahlar gg :D

• Yeni Oluştur...