totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 pvp yaparım sadece ben ya. raid maid uğraşamam. öyle olunca oyun bir yerden sonra memur kafasına dönüyor. 8-17 arası zaten öyleyim bir de akşam çekemem. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 yazan yok galiba, bf dalgasına 20 euro'ya inmiş legion. alacak varsa şimdi alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1c7HeXzKRJ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 beklediğim gibi yine memur kafasına döndürdüm oyunu. her gün irili ufaklı 21 karakterimle tek tek 13. yıl dönümü dailysini yapıp çıkıyorum. bir daha ki expansion'da görüşmek üzere gençler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 neler oluyo lan adam kılıç sapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 benim de heabın kapanmasına 10 gün kaldı, yenilemicem. Exp çıkana kadar falan. Argus tarafı keyif vermeri bana, raider değilim zaten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 13. yıl questi ne veriyor ben yaptım mı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 chestten proclarda 985 item düşüo +15 m yapınca keyif base 965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Kılıcı saplayan kim? Silithusa saplamış gLiba yeni bi raid event hatta exp olurmu o ısden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 normalde beklenen boa'dan önce o yönde bir expdi ama sanki boa ile araya extra bir exp eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Frostbite said: Kılıcı saplayan kim? Silithusa saplamış gLiba yeni bi raid event hatta exp olurmu o ısden?? kılıcı saplayan kim ne demek abi sargeras işte nasıl oynuyosunuz oyunu jsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Kılıcı saplayan Arthas, ölen Muradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 oynamıyorum ya bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 o değilde raidi yapmadıgım için bilmiyorum biri şu sargerası hapseden sistemi açıklasın :D varmı raidi bitiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 o oturup kıçlarından ışın çıkartan abiler kim? Sergaraz azerotha mı çöktüydü de biz mi bilmiyorduk, neyi uzaklaştırdılar oradan anlamadım. saplasaymış şimdiye kadar kılıcı ne durmuş öyle armut gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 o abiler pantheon(diğer titanlar) oluyor işte. Beyaz sakallı prophet velenin evrimleşmiş hali gibi olan da aman'thul babamız oluyor. de sergerasın gezegene çökmüş olmasınıda bende anlamadım. hakkaten madem gezegenin tepesindeydin de ne diye bu zamana kadar kılıcı saplamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 amanthulu falan kesti diye geçiyodu ama hikayede. Hatta suramarın tepesindeki artifact neydi eye of amanthul diilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 aslında sargeras abiyi çok yanlış anlıyorsunuz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 yekeyeke said: Kılıcı saplayan Arthas, ölen Muradin. hsdjdsgdk bağırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 sleepingdeath said: aslında sargeras abiyi çok yanlış anlıyorsunuz :)) Evet bu konuda ben de çok kırgınım. Özünde iyi birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Kilici azerothun bogrune sapladiktan sonra BFA ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Kanımca önce bi BFA, ortalarına doğru kılıcın alameti de çıkar, sonraki next expe bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Kendisi bir titan olsa da sargeras abimiz en çok kötülük saçmayı sevdiği yer olarak azeroth'u seçiyor. Tanrıların kararlarını sorgulamak bize düşmez öyle istemiş olmuş. Kılıcı da gider ayak şurada bir izim kalsın hatıram olsun belki dönerim diye saplıyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Biraz bişiler öğrendim anlatayım Bunca zamandır nie saplamıdu nie beklıodu tarzı soruya soyle bı acıklama yapmıslar. -Azerota gelemiyor zaten gecebileceği büyüklükte bi portal olması gerekiyor yıllardır biliyoruz bunu. kılıcı çıkardığı sırada velen ve khadgarın geçmesi için kısa bir süreliğine açık olan portaldan sadece kılıcı sokabildi diyorlar mantıklı geldi bana. bfa spoiler kılıcı bi şekilde çıkarıyorlar kılıç çıktıktan sonra oluşan yarayı Cauterizelamak için elimizdeki artifactleri yaraya atıyoruz yani silahlar gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Sargeras aslen adanalidir. Favori repligi. Azeroth da unutulan degil iz birakan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar