Flam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 M+ guzel ama yine de raid yollarina dusmek mecburi. Set bonusu ilvldan epey onemli kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Tabi raid yapanın bir farkı olsun mutlaka ama tutupta m+10-11 yapanda mümkünse LFR den yüksek drop alsın. yani şu buff gelene kadar haftada 1 kere m+ yapıp bırakıyordum oda chest için. şimdi m+ dan düşen bazı bis itemler için upgrade yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Yok ya raid outdated. 3 saat memur gibi. M+ akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ragnaros ne durumda bilen var mı (H) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 twisting netherda beni guilde alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Sparkcaster said: twisting netherda beni guilde alın Flam#21597 bu aralar çinliyim. muhtemel iki hafta sonra ara vercem 3 hafta filan. her dancını buğstlarım :D guildmaster değilim o yüzden guild raid boostlayamam ama m+ gezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ya çok canım sıkıldı gece gece, hiç başınıza geldi mi şöyle bişey: lfr'da KJ sırasına girdim, girdik raid'e trash temizledik, boss'un önünde bekliyoruz çat diye votekick yedim random birini yakaladım sordum whisperdan neden atıldım biliyo musun diye ready check yapmışlar afk gözükmüşüm ama ben ready check bile görmedim yani alt-tab filan da yapmamıştım chati okuyodum falan ve gelmedi yani ready check, sesini duyardım zaten en kötü alt karakterimdi bi de ilk kez KJ kesicektim :c deserter debuffı da geldi, yarım saat sıraya giremiyorum gece gece bahtımı skiym kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 buna canını sıkmaya değer mi güzel kardeşim ya gireceksin bir yarım saate. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 akşam uyuyakalmışım zaten gecenin bi yarısı uyandım kimse yok, zaten canım sıkkındı biraz bu da gelince üstüne tuzu biberi oldu :/ dahası ready check'i niye göremedim onu anlamadım, ondan soruyorum yani başına gelen oldu mu diye belki bi addon conflict ediyodur falan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sabah3 te alt charla lfr yapacak kadar sarıyor mu oyun hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 eauh yeni karakter & yeni guild heyecanı bi de argus için heyecanlıydım ama daha ilk günden içim çömeldi, lütfen flying gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Kac saat oldu toplam played? >=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 1176 gün olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 1178 gün olmuş derp legion companion app kullanan var mı btw son 2 gündür falan bi türlü bağlanamıyorum, yeni iOS update'i yüzünden mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 meyse sildim tekrar yükledim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Twitch’de mythic turnuvası arena turnuvalarından fazla izleniyor. Baya tuttu bu mevzu. Dps turnuvası falan da yaparlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Class Hall hikayelerini izledim de ne güzel yapmış adamlar ya. Sargeras gibi bir Titan’in karşısına azeroth’un Bütün güçlerini birleştirmiş adamlar. Ulduar’daki keeperlardan elemental lordlara herkes bir şekilde katılıyor savaşa. Lore olarak en geniş expansion olmuş kesinlikle. Keşke vaktim olaaydi da oynasaydim bu paketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Sırf contenti göreyim diye tüm story questleri bitirdim de: Adamlar Legion dışında herşeye götürdüler bizi ya. yani tabi abartı oldu bu cümle de şimdi Nighthold ve suramar arcı tamamen highelfdi. Tomb of Sargeras legion olur dedik o da tabi eski highelf templeı olmasından dolayı yine highelf konseptli oldu. Argusa geldik hiç de legion tarafından overwhelm olmadım. Yani TBC de dark portaldan ilk girdiğimizde o hellfire peninsula daki ordular hayvan gibi pitlordun durması infernallar fel reaverlar falna bile daha etkileyiciydi. Derken bir anda bu Void ve Ethereallara bağladılar. Tamam bir sonraki expansiona bağlıcan da sürekli Legion'ın etrafından dönüyorlar. Portallardan başka gezegenlere gidiyoruz, etrafta elit moblar kesiyoruz falan da Ben direkt über organize ordu, infiltrationlar falan bekliodum. Şu an böle tamamen parça parça etrafta gezen demonlar şeklinde takılıyorlar. Açıkcası Warlords of Dreanor da her warlordu ilk tanıttığında isminin yazdığı kısa cinematicler falan geliyordu ya anime modunda. O tarz Legionın en büyük commanderlarını falan görüp onları teker teker yok ederiz falan zannediodum da olmadı çok. Neyse güzel yine de oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Abi zaten senin beklediğin kadar bir paket olsa . en iyi expansion olurdu. ama iyi paket işte oynatıyor yani :) Bende bu ara iyice class karmaşasına düştüm. diyorum bir alliance a döneyim. sonra diyorum boşver dps oynayayım. sonra diyorum boşver belirli bir seviyede tank takılmak en iyisi. sıra derdi yok. adam bulma derdi yok vs... bu seferde alt sıkıntısına düşüyorum , ona karar veremiyorum :) sanırım sıkılmışım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 SP-ELE SHAMAN-ASSA ROGUE-BM HUNTER-PROT PALA oynuyorum oynuyorum derken gunluk q leri yapıyorum.Haftalık sandık kasıyorum hepsine öyle idare ediliyor.Ayda 300-350 k geliyor oyun parası cıkıyor her ay 60 tl versem belki bıktırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Ben de Paladin, Warrior yaptım Horde onlarla takılıyorum. Druidim var onla farm yapıyorum. Başka bir serverda Hunter başlamıştım 7.2'de server değiştim. Şimdi bir de Ally Rogue açtım, 1.5 ay önce, onun da günlüklerini yapıp raidliyorum. Böyle karışık kafalar. End game olmayınca böyle oluyor haliyle. 6 aylık game time yapmıştım, son 2 ay kaldı, yavaştan ben de başlarım gold kasmaya gene :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 abi siz nabıyonuz ya eauh, ben bile alt karakter oynayamıyorum artık. dwarf shamanım var işte onunla oynuyorum zaten başka bişeye zaman kalmıyo. bi de 2 gündür arada bir demon hunterımla giriyorum o da order hall campaign için bi tek cidden hani, world questler invasionlar dungeonlar weekly hede falan derken anca yetişiyorum ya, the grind is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Ben ALT kasmanın en manyaklık ve zor olduğu bu exp. yaptım bir sürü alt. 12 tane falan 110 um var..2-3 tanesi dışında diğerleri patates tabii. Can dayanmıyordu valla hergün WQ yapmaya bile. AP Knowledge fixlendi, an itibarı ile daha kolay aslında. 3. relic slotu hazır açılıyo vs. Ama content bitiyo tabi o ayrı. Bu exp priest oynayalım dedik oynadık BIS legendaryler en son düştü Nighthold biterken. Shamana rerolledik, ilk leg velen hızlı düştü, geçen hafta daha yeni aldım diğer BIS imi TOS biterken. RNG tanrılarına lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 epey epey oynuyorum, hiç yoksa günlük 6-7 saat harcıyorum farmıydı grindiydi filan derken. alt kasamıyorum, kasarsam çünkü bis relic için run filan yapamayacağımı biliyorum. var 4 tane 110, hiçbirine vakit ayıramıyorum. nedir bunun sırrı bize de verin biz de bilelim. moar qq relinquisheddan bişey düşmüyor, 5 aydır healerım, halen velen düşmedi, RNG tanrılarıyla alakalı ciddi problemlerim var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar